Категорії
Бренди

Allen & Heath випускають нову лінійку портативних 96 кГц мікшерів CQ

Провідний британський виробник мікшерних систем Allen & Heath представляє нову серію суперкомпактних цифрових мікшерів CQ, простих і високофункціональних. Після великого успіху невеликих та середньоформатних концертних мікшерів серій Qu та SQ, компанія Allen & Heath вирішила вийти з цифровими технологіями на ринок простих та зручних у використанні мікшерів для широкого кола користувачів, але на відміну від інших виробників подібних бюджетних мікшерів — це серйозні пристрої, які працюють на частоті дискретизації 96 кГц!

З випуском серії CQ компанія Allen & Heath пропонує надзвичайно портативні і прості, але при цьому повнофункціональні цифрові мікшери, які підходять як для кваліфікованих технічних спеціалістів, так і для звичайних користувачів. Це найкомпактніші портативні цифрові мікшери в історії бренду, які поміщаються в заплічник, але A&H — це завжди знак високої якості звуку, повної функціональності та підтримки.

Лінійка CQ складається з трьох моделей: двох компактних настільних консолей з консольним керуванням, а також рекової моделі у вигляді стейджбокса. Усі три моделі використовують однакові додатки для керування та мають однакову прошивку, але дещо відрізняються набором функцій і ціною.

  • CQ-18T — цифровий мікшер 96 кГц з консольним та бездротовим дистанційним керуванням на 16 мікрофонних / лінійних входів + лінійний стереовхід.




 

  • CQ-12T — цифровий мікшер 96 кГц з локальним консольним керуванням на 10 мікрофонних / лінійних входів + лінійний стереовхід.




 

  • CQ-20B — цифровий мікшер 96 кГц у форматі стейджбоксу з бездротовим дистанційним керуванням на 16 мікрофонних / лінійних входів + 2 лінійні стереовходи.




 

Отримуйте ще кращі мікси — ще швидше!









 

Найвища якість звуку, інтелектуальні інструменти, елементи керування та обробки тепер доступні не тільки досвідченим звукоінженерам, а й простим користувачам. Нові моделі лінійки CQ мають цілий ряд спеціальних допоміжних функцій та концепцій, автоматичних та напівавтоматичних налаштувань, “швидких” пресетів, креативних елементів керування, спрямованих на полегшення роботи з цими мікшерами навіть для технічно не підготовлених користувачів. Проте досвідчені звукоінженери завжди можуть отримати повноцінний контроль над усіма параметрами.
 

Інтелектуальні інструменти

Це спеціальні допоміжні функції для налаштування вхідного підсилення та придушення зворотного мікрофонного зв’язку. “Швидкі” входи з надзвичайно простим регулюванням завжди можна переключити на повну функціональність для поглибленого контролю.

Функція “Gain Assistant” допоможе отримати правильне налаштування вхідного підсилення передпідсилювача, “автоналаштування” доступне на одному або кількох каналах.

Помічник “Feedback Assistant” автоматично “продзвонює” вашу систему, швидко та ефективно виявляє частоти акустичного зворотного зв’язку, з використанням фільтрів зрізу змінної ширини. Доступне просте керування однією кнопкою або перемикання на повний контроль за потреби. Фіксований режим “Fixed” встановлює фільтри у процесі налаштування, а живий режим “Live” застосовує фільтри, які автоматично відновлюються з часом. Ця функція доступна на кожному виході одночасно з незалежним керуванням вручну.

Інтелектуальні енкодери – призначувані поворотні ручки керування в моделі CQ-18T, режим “Smart Rotary” пов’язує їх з параметрами на екрані, забезпечуючи швидке та зручне керування.









 

 

Фірмові мультиефект-процесори з функцією помічника FX Assist

Моделі 18T / 20B мають по чотири двигуни ефектів, а 12T - два. Ці процесори пропонують широкий вибір ефектів реверберації, затримки та модуляції, включно з обробками, залежними від типу сигналу, що дозволяє покращити мікшування ефектів та уникати типових помилок.

Функція “FX Assist” є новою в лінійці CQ, вона впливає на обробки ефектів з урахуванням самого сигналу, дозволяючи динамічно покращити звучання ефектів та краще змікшувати їх. Усі алгоритми реверберації та затримки містять FX Assist із такими параметрами звучання, як “чіткість”, “згладжування” або “щільність”.
 

USB-аудіоінтерфейс та мультитрек-запис









 

Усі три моделі пропонують кілька варіантів запису та відтворення — багатоканальний запис/стрім через підключення USB-B, прямий запис на CQ-Drive, під’єднаний до порту USB-A або на SD-карту. Ці мікшери можливо використовувати у якості аудіоінтерфейсів для запису репетицій та концертів, проведення віртуальних саундчеків або підключення зовнішніх обробок.

CQ-18T
 

  • 16 мікрофонних / лінійних входів (8 з них на комбо-роз’ємах) плюс 1 лінійний стереовхід
  • Вбудований Wi-Fi блок 2,4/5 ГГц з автоматичним вибором каналу
  • USB-аудіоінтерфейс 22x24
  • SD запис / відтворення 22x24
  • Bluetooth стереовхід
  • 7” ємнісний сенсорний екран з допоміжним поворотним регулятором
  • 3 програмовані користувацькі кнопки плюс 3 інтелектуальні поворотні регулятори
  • 4 процесори ефектів з функцією помічника FX Assist








 


 

CQ-20B

  • 16 мікрофонних / лінійних входів (8 з них на комбо-роз’ємах) плюс 2 лінійні стереовходи
  • Вбудований Wi-Fi блок 2,4/5 ГГц з автоматичним вибором каналу
  • USB-аудіоінтерфейс 24x24
  • SD запис / відтворення 24x24
  • Bluetooth стереовхід
  • Формат рекового стейджбокса, тільки дистанційне керування
  • 4 процесори ефектів з функцією помічника FX Assist

 

CQ-12T

  • 10 мікрофонних / лінійних входів (5 з них на комбо-роз’ємах) плюс 1 лінійний стереовхід
  • USB-аудіоінтерфейс 16x16
  • SD запис / відтворення 16x16
  • Bluetooth стереовхід
  • 7” ємнісний сенсорний екран з допоміжним поворотним регулятором
  • 3 програмовані користувацькі кнопки
  • 2 процесори ефектів з функцією помічника FX Assist

 

Сфери застосування

CQ-18T та CQ-20B чудово підходять для музичних колективів від трьох до восьми виконавців, як часто виступають на корпоративах, весіллях тощо. Для звукорежисерів-початківців — це класні суперпортативні мікшери для проведення концертів та мультитрек-запису. Це також класні варіанти для інсталяції в навчальних закладах, конференц-залах та готелях, а також в невеликих клубах з живою музикою, центрах культури та церквах.

CQ-12T призначений для сольних виконавців та невеликих колективів, які прагнуть стабільно мати чудовий звук на своїх концертах. Цю модель можна використовувати у якості сабмікшера для клавішника / семплера / плейбек машини, або ж для поканального запису ударної установки. Невеликі клуби та паби зі стенд-апами, літературними вечірками та живими виступами також знайдуть найвищу якість звуку та простоту використання у цьому компактному мікшері.

Для всіх трьох моделей доступний ряд аксесуарів: футляри та кронштейни для кріплення в рек.