Категорії
Бренди

НОВИЙ БРЕНД: DR STRINGS!

Друзі! Представляемо вам новинку у нашему асортименті - струни від американської компанії DR Strings!

Компанія DR пропонує не тільки високоякісні струни, у тому числі із захисним покриттям, а й унікальні рішення, яких немає ні в кого більше! Візитна картка DR – це різнокольорові люмінесцентні струни серії Neon, які яскраво виділять тебе та твій інструмент на сцені! Перевірено :)

МИСТЕЦТВО ТОЧНОГО НАЛАШТУВАННЯ

У 1989 році DR Strings знову представила на ринку струни з круглим сердечником ручної роботи. Це вимагає великої майстерності, часу та обережності, але ми відчуваємо, що це того варте, тому що ми можемо почути різницю між струною ручної роботи та струною машинного виробництва. Якщо ми це чуємо, звісно, це почують і музиканти.

ВСТАНОВЛЕННЯ СТАНДАРТІВ І НАВЧАННЯ МАЙСТЕРІВ

Нашим майстрам-намотчикам потрібно щонайменше 6 місяців, щоб навчитися своєму ремеслу. Стільки часу йде на те, щоб розвинути почуття, розуміння, інстинкт, щоб вносити постійні крихітні коригування, які може зробити лише рука. На кожному етапі ми тестуємо дріт, перевіряємо його чистоту, коли він надходить від наших постачальників, ми перевіряємо кожну обмотку під час виробництва, щоб переконатися в її ідеальному стані, а потім ще раз, коли ми упаковуємо струни вручну.

ЗРОБЛЕНО У США ТІЛЬКИ З АМЕРИКАНСЬКИХ МАТЕРІАЛІВ НАЙВИЩОЇ ЯКОСТІ

Ми використовуємо лише найкращі американські матеріали, починаючи з дроту, закінчуючи кульками та упаковкою. Коли хтось бачить логотип DR, він отримує найкраще! Коли ви ставите струни DR на гітару, ви не тільки чекаєте на реакцію нової струни, ви хочете почути щось ще, чого не чули раніше, і це наша мета… дати вам більше!

Компанія DR народилася із гітар. Ел Дронж, засновник Guild Guitars, завжди хотів додати обладнання для виготовлення струн. Марк Дронж засвоїв уроки, отримані від свого батька, та застосував їх в DR.

ДИЗАЙН ТА ІННОВАЦІЇ

Ми у DR всі музиканти, та нас заохочують вигадувати нові ідеї. У нашій випробувальній лабораторії ми експериментуємо та розробляємо унікальні та різні струни. Ми були однією з інноваційних струнних компаній. І ми гарантуємо, що гітаристи почують та відчують різницю, коли гратимуть на струнах DR ручної роботи.

ДО КАТАЛОГУ СТРУН DR STRINGS