Категорії
Бренди

Нові PreSonus Eris E5 BT: потужні активні референсні монітори із функцією Bluetooth

  • Професійний звук без обмежень

  • Eris E5 BT активні медіа-референсні монітори із функцією Bluetooth

  • Найпотужніші монітори з лінійки Eris

PreSonus Eris E5 BT

Якщо ви зацікавлені в найкращому прослуховуванні музики та медіафайлів, яке може забезпечити PreSonus, зверніть увагу на Eris® E5 BT. Завдяки 50 Вт потужності класу D на кожну колонку, вони забезпечують всю необхідну гучність, не жертвуючи при цьому тональним балансом або чистотою звуку.

Додайте бездротову технологію Bluetooth 5.0 і балансні та небалансні входи, і ви отримаєте надзвичайно універсальну пару моніторів, які чудово підійдуть як для шанувальників музики, так і для творців – і всіх, хто знаходиться між ними.

ПРАВДИВІСТЬ ЗВУКУ. СТУДІЙНА ЯКІСТЬ.

Студійні монітори Eris, відзначені нагородами, частково завдяки композитним низькочастотним динамікам з тканого скла, твітерам з шовковим куполом і рівному, збалансованому звучанню, використовуються професійними звукорежисерами по всьому світу.

Eris E5 BT побудовані з використанням тих самих технологій, що і наші професійні студійні монітори, тому на відміну від інших домашніх акустичних систем, які завищують низькі частоти за допомогою інших, колонки Eris забезпечують рівномірний відгук у всьому частотному діапазоні від низьких до високих частот. Це означає, що ви почуєте свою улюблену музику саме так, як її задумали виконавці та інженери. Регулятори високих і низьких частот дозволяють налаштувати E5 BT відповідно до вашого приміщення, щоб забезпечити найкраще звучання.

ПІДКЛЮЧАЙТЕСЯ ПРАКТИЧНО ДО БУДЬ-ЧОГО.

Eris E5 BT пропонує універсальні можливості підключення, тому його легко під'єднати до аудіоінтерфейсу, ігрової системи, комп'ютера або Bluetooth-сумісного медіаплеєра. Ви отримуєте ¼-дюймові балансні входи TRS та небалансні входи RCA, а також технологію Bluetooth для бездротового входу. Роз'єм для навушників на передній панелі дозволяє слухати наодинці, а з'єднання Aux In дозволяє підключати аудіопристрої, що не підтримують Bluetooth. Унікальна для лінійки ErisE5 BT оснащена ¼-дюймовим виходом TRS Sub Out для підключення сабвуфера; рекомендуємо PreSonus Eris Sub8.

ВИЗНАЧЕНА ТОЧНІСТЬ.

Як і всі еталонні медіамонітори PreSonusEris E5 BT забезпечують стабільне, чітке відтворення звуку. Стильний дизайн робить їх бажаним доповненням до віталень, компактних домашніх кінотеатрів або ігрових консолей, а їх плавна і рівна частотна характеристика гарантує, що ваша музика – і музика всіх інших – буде звучати неймовірно.

 

Артикул: 124618
Студійний монітор PRESONUS Eris E5 BT