Категорії
Бренди

Нове надходження: EMG Pickups!

EMG звукознімач купити в Україні
EMG Pickups

Не має сумнівів в тому, що звукознімачі на електрогітарі грають істотну роль у формуванні її звучання. Невірно підібрані датчики навіть найдорожчу гітару ручної роботи перетворять в бляклу тінь, в той час як дешева гітара, яка отримала правильний апгрейд, дійсно зможе «ожити». Поки багато виробників звукознімачів займалися тиражуванням класичних рішень, компанія EMG вибрала свій унікальний новаторський шлях. Вона першою в світі представила активні звукознімачі на рубежі 1970-х і 1980-х років, і з тих пір бренд EMG займає своє заслужене місце у списку провідних світових виробників звукознімачів.



Багато гітаристів, одного разу спробувавши активні звукознімачі, залишаються з ними назавжди. Zakk Wylde згадує: "Ще до того, як я почав грати з Оззі, одного разу учень прийшов до мене з гітарою Fender Mustang. І на ній стояли звукознімачі EMG. Він грав через мій комбо Marshall і я не міг повірити звідки у його гітари з'явилася такі гучність, ясність і тембр. Я тоді грав на Les Paul Custom зі стоковими PAF і різниця в звучанні з ним була величезною. З того дня EMG стали невід'ємною частиною мого фірмового звуку".

 

Компанія EMG - це історія успіху людей, які можливо і не підозрювали, наскільки сильно їх винахід вплине на розвиток музичної індустрії , гітарної музики і навіть розвитку певних музичних стилів. У світі активної гітарної електроніки навіть сьогодні, через понад 40 років, при всій активної конкуренції з боку ряду великих американських компаній, EMG живіший за всіх живих і схоже не збирається зупинятися. Це історія, це якість і фірмове характерне звучання, яке ні сплутати з жодним іншим.

 

У новому надходженні ми представляємо вам наступні новинки: FAT 55 (Black), басову модель P5 для 5-струнного басу, плюс популярні моделі хамбакерів 81, 85 і 60 тепер доступні у виконанні Ivory.