Категорії
Бренди

Новинка: Лімітована серія медіаторів DUNLOP PATRON!

Друзі! Зустрічайте лімітовану серію медіаторів Dunlop Tortex Wedge Custom Patron

Dunlop Tortex Wedge Custom Patron

Цей милий пес вже давно став символом нашої української незламності. Проте за милим образом стоїть надважка праця і самовідданість працівників ДСНС - справжніх героїв, які щодня, ризикуючи собою, рятують наші життя та роблять все щоб ми були в безпеці! Дякуємо! 

Купуючи цей продукт ти наближаєш перемогу! 100% коштів з продажу йдуть на допомогу ЗСУ.

 

Детальніше про медіатори Tortex Wedge:

Медіатори серії Wedge виготовлені з того ж легендарного матеріалу що і стандартні Tortex, але відрізняються від них більш широкої площею захвату для додаткового контролю при грі, і загостреним кінчиком для максимальної точності звуковидобування.

 

Медіатори серії Tortex вперше з'явилися в 1981 році і спочатку розроблялися для того, щоб стати високоякісної заміною традиційних медіаторів з черепашачого панцира. Новаторське творіння Джима Данлопа не тільки з легкістю виконало цю задачу, але і встановило нові стандарти медіаторів, ставши еталоном, на який рівняються абсолютно всі.

 

Взявши за основу точність, стабільність і кольорове маркування товщини у популярної серії нейлонових медіаторів Nylon Picks, Джим вирішив створити медіатор з яскравою та енергійною атакою, чудовою міцністю й пружністю, і поліпшеною чіпкою поверхнею. Взявши за основу матеріал Delrin, він витратив більше року, розробляючи спеціальний процес обробки цього складу, щоб розкрити його повний потенціал. Саме цей хитрий процес і відрізняє медіатори Tortex від інших, забезпечуючи їм унікальну чіпку поверхню та агресивну атаку.