Категорії
Бренди

Новинки: електрогітари та баси Cort!

Друзі! У продаж в наш інтернет-магазин надійшли гарячі новинки модельного ряду 2022 року від компанії Cort Guitars!

Новинки модельного ряда электрогитар 2022 от компании Cort Guitars

Оновлена ​​модель X300 відрізняється тими ж матеріалами преміум-класу та відомою на весь світ якістю виготовлення Cort. Тепер ця електрогітара доступна у двох нових привабливих перлинних кольорах, які змінюють свій відтінок залежно від кута огляду. Інші оновлення включають накладку грифа з палісандра та голову грифа чорного кольору, які чудово поєднуються з таємничою атмосферою, що випромінюється хамелеоноподібним корпусом. Фірмове тремоло Floyd Rose Special допомагає розкрити всю експресію вашого виконання та гарантує стабільність строю, а активні звукознімачі EMG Retroactive Hot 70 видають потужний сигнал із класичним "роковим" характером.

 

Представлені в 2018 році мультимензурні гітари серії KX моментально отримали всесвітнє визнання як найуніверсальніші та найнадійніші робочі гітари для прогресивних гітаристів. Модель KX307 Multi Scale може похвалитися всіма ключовими перевагами мультимензурних семиструнних інструментів, але при цьому відрізняється дуже приємною ціною. Корпус із червоного дерева у поєднанні з "болченим" грифом з Roasted клена видає щільне, але розбірливе звучання зі швидкою атакою. Удосконалена геометрія ладів із "нейтральним" ладом в 8-ій позиції та покращене розташування регуляторів гучності і тону роблять виконання дуже комфортним, навіть якщо раніше у тебе не було досвіду гри на мультимензурних гітарах. Спеціально розроблені звукознімачі PowerBar вирізняються високою потужністю та агресивним характером і чудово відтворюють звучання кожної струни у всьому діапазоні.  

 

Оновлена електрогітара KX508 Multi Scale II оснащена популярними технологічними звукознімачами Fishman Fluence Modern, які забезпечують приголомшливу тембральну різноманітність для сучасного рок-музиканта. Знамениті звукознімачі Fishman Fluence поєднують у собі найкраще від активних та пасивних датчиків з погляду звучання та динаміки. Неважливо, чи ти роздаєш брутальний модерновий метал або граєш блюз з чистим вінтажним тоном, звукознімач Fluence Modern пропонують універсальність і чудове гітарне звучання - спробуй, і переконайся в цьому сам.

 

Елегантний та стильний дизайн, унікальні функції та універсальність - саме за це музиканти у всьому світі обирають для себе саме гітари KX серії. KX700 EverTune - одна з найзухваліших моделей у серії, з оновленим контуром корпусу для більш агресивного та органічного вигляду, звукознімачами Seymour Duncan Sentient та Nazgul для могутнього гучного гарчання, і оригінальним бриджем EverTune для максимальної стабільності!

 

Сучасні виконавці потребують інструменти, які піднімають планку естетики, якості комплектуючих і матеріалів і здатних охопити безліч музичних жанрів, від джента і до прогресивного року. Тому, надихаючись неймовірно успішними KX508MS ​​і KX500MS, компанія Cort представляє електрогітару KX500 Etched Black - новий флагман KX Series в традиційному 6-струнному виконанні, оснащений модерними звукознімачами Fishman Fluence Modern, які отримали всесвітнє визнання завдяки неймовірній універсальності.

 

Зберігши конструкцію з наскрізним грифом для виняткового сустейна і доступу до верхніх ладів, X500 Menace отримала корпус з червоного дерева з кленовим топом, реверсну головку грифа, гриф з 7 частин клена/амаранту/панга панга і накладкою з мультірадіусом. X500 Menace оснащена тремоло системою FloydRose® 1000 Series і парою хамбакерів Seymour Duncan® Sentient & Nazgûl для виняткової зручності гри, якості звуку і загрозливого зовнішнього вигляду для гітаристів екстремальних жанрів.

 

Cort G300 Pro - гітара в вишуканому стилі з сучасними характеристиками, яка поєднує в собі все найкраще з арсеналу Cort, задовольняючи найвитонченіші потреби в чудової зручності гри, універсальності звучання і естетичному дизайні. Особливості G300 Pro включають корпус з американської липи вищого гатунку, топ з клена (6мм), гриф і накладку грифа з клена roasted з маркерами ладів, що світяться у темряві, лади з нержавіючої сталі і два хамбакера Seymour Duncan® в парі з п'ятипозиційним перемикачем для універсальності при підборі тембру звучання. Вперше за всю історію серії G, на G300 Pro встановлені 24 лади, що робить її по-справжньому сучасною гітарою для майстерних музикантів, що грають соло в високих позиціях.

 

Одна з найуспішніших і найпопулярніших електрогітар, які пропонує Cort, відзначена нагородами модель G290 FAT отримала кілька оновлень, включаючи довгоочікуваний гриф та накладку грифа з roasted (запеченого) клена, чорний поріжок TUSQ та люмінесцентні бічні точки-маркери ладів. Ключові особливості, які від самого початку зробили G290 FAT настільки популярною, залишилися незмінними, у тому числі комплект фірмових звукознімачів Voiced Tone VTH77, гриф Ergo-V зі змінним радіусом для комфорту при грі, і звичайно, чудова якість виготовлення. G290 FAT II - це результат прагнення Cort зробити відмінну гітару ще краще.

 

Новые модели бас-гитар Cort 2022

Як створити справді гарну бас-гітару? Все просто – потрібно підібрати ідеальний баланс між традиційним, перевіреним часом дизайном та доповнити його сучасними функціями. Бас-гітара GB Modern створена для поціновувачів класичного J-Bass, але відрізняється від нього разючою легкістю, щоб музикант менше втомлювався під час виступів, а продумана ергономіка гарантує максимальний комфорт при грі. Додамо до цього преміальні поліпшення, такі як фірмові кілки Hipshot та бридж Babicz FCH4, гриф з roasted клена, звукознімачі Nordstrand Big Single та оригінальний преамп MarkBass і ми отримаємо неймовірно красивий інструмент, який звучить з першої ноти!