Категорії
Бренди

Новинка: Лімітована серія медіаторів DUNLOP WARSHIP!

Друзі! Зустрічайте лімітовану серію медіаторів Dunlop Tortex Wedge Custom Warship

Серія виготовлена в США за індивідуальним замовленням. Це такі ж самі TORTEX WEDGE, але із зігріваючим душу зображенням палаючої москви.

 

Купуючи цей продукт ти наближаєш перемогу! 100% коштів з продажу йдуть на допомогу ЗСУ.

 

Детальніше про медіатори Tortex Wedge:

Медіатори серії Wedge виготовлені з того ж легендарного матеріалу що і стандартні Tortex, але відрізняються від них більш широкої площею захвату для додаткового контролю при грі, і загостреним кінчиком для максимальної точності звуковидобування.

 

Медіатори серії Tortex вперше з'явилися в 1981 році і спочатку розроблялися для того, щоб стати високоякісної заміною традиційних медіаторів з черепашачого панцира. Новаторське творіння Джима Данлопа не тільки з легкістю виконало цю задачу, але і встановило нові стандарти медіаторів, ставши еталоном, на який рівняються абсолютно всі.

 

Взявши за основу точність, стабільність і кольорове маркування товщини у популярної серії нейлонових медіаторів Nylon Picks, Джим вирішив створити медіатор з яскравою та енергійною атакою, чудовою міцністю й пружністю, і поліпшеною чіпкою поверхнею. Взявши за основу матеріал Delrin, він витратив більше року, розробляючи спеціальний процес обробки цього складу, щоб розкрити його повний потенціал. Саме цей хитрий процес і відрізняє медіатори Tortex від інших, забезпечуючи їм унікальну чіпку поверхню та агресивну атаку.

 

TORTEX WEDGE CUSTOM WARSHIP/JAM 0.73 Медіатор

Доступні товщини: 0.73мм, 0.88мм, 1.0мм