Категорії
Бренди

Новинка від AKAI – третє покоління MPK mini play


  • 14+ годин автономної роботи

  • Оновлений вбудований динамік з підвищеною чутливістю низьких частот

  • Понад 100 різних звуків барабанів та інструментів

 

ГРАЙ ДЕ ЗАМАНЕТЬСЯ

Музичне натхнення може виникнути скрізь, а Akai MPK mini Play mk3 є ідеальним портативним компаньйоном для запису ваших ідей у будь-який час і в будь-якому місці. Завдяки прокачаному акумулятору користувачам MPK mini Play не доведеться турбуватися про адаптери живлення, зарядні пристрої чи кабелі протягом цілих 14+ годин.

ПРОСТО ЛОВІТЬ МОМЕНТ ТВОРИТИ!

Оновлений вбудований динамік забезпечує підвищену вихідну потужність і додаткову чутливість низьких частот, що робить взаємодію з інструментом ще більш приємною. Завдяки покращеному моніторингу користувачі можуть зануритися в 128+ вбудованих інструментів і ударних установок, включно з акустичними та електронними піаніно, синтезаторами та педами.

У MPK mini Play є вихід для навушників 1/8 дюйма.

Основні особливості:

  • 14+ годин роботи від акумулятора;
  • 25-клавішна динамічна клавіатура другого покоління;
  • Новий вбудований динамік з більшим відгуком на низьких частотах;
  • 8 MPC педів для фінгер драмінгу;
  • 4 ручки керування параметрами MIDI;
  • Джойстик пітчу та модуляції;
  • Понад 100 звуків барабанів та інструментів;
  • OLED-дисплей для візуального зворотного зв'язку;
  • Гніздо виходу для навушників 1/8”;
  • Функціональність MIDI-контролера з підтримкою класу plug-and-play;
  • Живлення від шини USB.




 

ВИТОНЧЕНА ГРА НА КЛАВІШАХ

В основі MPK mini Play лежить нова клавіатура Gen 2. Ця нова клавіатура забезпечує динамічну продуктивність і точну характеристику швидкості та чутливості, яку ви точно оціните. Незважаючи на те, що MPK mini Play зберігає свою витонченість і компактність, контролер є більш зручним та автономним.



 





 

СПРАВЖНІ ПЕДИ MPC

Педи були наближені до більш чутливих педів MPC, що забезпечують оптимальне відчуття гри. Педи мають підсвітку та забезпечують дуже приємний досвід гри на ударних або ж мелодійного відтворення та семплювання.



 





 

ГОТОВИЙ ДО MIDI

Завдяки підтримці Class Compliant, підключай та відтворюй, MPK mini Play одночасно є потужним MIDI-контролером і може миттєво підлаштуватися під вашу улюблену DAWенкодери забезпечують універсальне керування MIDI параметрами.




 



 

КЛАВІАТУРА – “МАНДРІВНИК”

Завдяки міцній конструкції MPK mini Play девайс готовий безпечно подорожувати разом із іншими улюбленими музичними девайсами в сумці або рюкзаку. Завдяки продуктивності батарейки протягом 14+ годин MPK mini Play готовий до гри де б ви не були. Оновлений вбудований динамік забезпечує підвищену вихідну потужність і покращену продуктивність низьких частот.



 


 

Включає софт комплект “Complete Music Production Starter Kit

БЕЗМЕЖНІ ТВОРЧІ МОМЕНТИ З MPC BEATS SOFTWARE DAW

MPK mini Play постачається в комплекті з MPC Beat – потужним програмним забезпеченням для створення музики, заснованим на культовому апаратному забезпеченні MPC.

На додаток до MPC BeatsMPK mini Play також має в комплекті безліч плагінів світового класу від компанії AIR Music Technology. У AU та VST форматах доступні Hybrid 3 – потужний поліфонічний аналоговий синтезатор, Mini Grand – акустичний фортепіанний інструмент та Velvet – вінтажний інструмент для електрофортепіано.







 

MPC BEATS ACADEMY

Академія MPC Beats – це ваш поінт вивчення робочого процесу MPC від самого початку і до кінця. MPC Beats Academy проведе вас у подорож по створенню музики в екосистемі MPC.



 





 

НАВЧАЛЬНИЙ ПАКЕТ MELODICS

Доступний як для комп’ютерів, так і для iPad, Melodics містить різні музичні уроки для MIDI-клавіатур, пед-контролерів та електронних барабанів, пропонуючи індивідуальні міжжанрові навчальні курси та зворотний зв’язок у режимі реального часу. Розроблений допомагати вдосконалювати необхідні навички створення музики. Безкоштовне завантаження Melodics включає 60 уроків.