Категорії
Бренди

RODE Vlogger Kit – креативне рішення «все-в-одному» для влогера

Представляємо RODE Vlogger Kit – креативне рішення "все-в-одному" для тих, хто знімає відео на мобільний телефон.

Компанія RODE випустила три комплекти для відеоблогерів Vlogger Kit. Завдяки високоякісному мікрофону для відео RODE VideoMic, штативу, кріпленню для смартфону, світлодіодному підсвічуванню та аксесуарам, Vlogger Kit мають усе, що Вам потрібно щоб створювати неймовірний відеоконтент за допомогою телефону.

ОСНОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Універсальні комплекти для зйомки відео на мобільний телефон, що включають мікрофон VideoMic, штатив-стійку Tripod 2, кріплення SmartGrip, світло MicroLED та додаткові аксесуари (такі як вітрозахист, кабель, перехідник).
  • Три різні варіанти для пристроїв iOS (з роз'ємом Lightning), Android (з роз'ємом USB-C), а також Universal Edition (з роз'ємом 3.5 мм).
  • Високоякісний мікрофон, що забезпечує професійний спрямований звук у будь-яких умовах запису.
  • Трипозиційний штатив з головкою карданного підвісу із застосуванням як портативним (тримаючи в руці), так і настільним (розклавши на три ніжки).
  • Накамерне підсвічування з розсіювачем та набором з 8 кольорових фільтрів, для захоплення бездоганної картинки.
  • Легке кріплення, повністю зроблене з металу, з прогумованими затискачами для смартфонів шириною 65-85 мм.

КОМПЛЕКСНЕ РІШЕННЯ ДЛЯ ЗЙОМКИ ВІДЕО НА МОБІЛЬНИЙ ТЕЛЕФОН

RODE Vlogger Kit – це набори "все-в-одному" для тих, хто хоче вивести створення контенту за допомогою мобільного телефону на новий рівень.

Вони підходять для всіх типів смартфонів, адже є варіант для iPhone, який включає мікрофон RODE VideoMic Me-L із роз'ємом Lightning, та для пристроїв Android, де в комплекті новий мікрофон RODE VideoMic Me-C із роз'ємом USB-C.

Існує також універсальна версія, яка включає RODE VideoMicro для використання зі смартфонами з входом 3.5 мм, такими як старіші моделі iPhone та Android. Цей варіант також можна використовувати зі смартфонами, оснащеними Lightning та USB-C за допомогою сертифікованого адаптера. Таким чином Vlogger Kit підійдуть для всіх!

На додаток до цих компактних мікрофонів кожен комплект включає новий міцний трипозиційний штатив з головкою карданного підвісу RODE Tripod 2, нове легке суцільнометалеве кріплення з прогумованими затискачами RODE SmartGrip для забезпечення стійкості та надійності смартфонів, а також новий накамерний світло-спалах RODE MicroLED, що акуратно вставляється у SmartGrip.

НЕЙМОВІРНИЙ ЗВУК, НЕЙМОВІРНИЙ ВИГЛЯД

Захоплюючі влоги – це не тільки відмінний звук, але й відмінне відео, а комплекти Vlogger Kit гарантують, що кожен момент буде відображено у повній роздільній здатності.

Найефективніший спосіб покращити звук смартфона – використовувати зовнішній мікрофон. Високоякісний мікрофон для відео RODE VideoMic у кожному комплекті забезпечить кришталево чистий звук за будь-яких умов запису. Це спрямовані мікрофони, які зменшують шум фону, захоплюючи лише те, що потрібно вам, без сторонніх звуків. Вони легкі, компактні і навіть оснащені пухнастим вітрозахистом RODE WS9, який буде доречним під час роботи на вулиці.

Компанія RODE розробила ці набори, щоб допомогти відеоблогерам знімати неймовірне відео, а також неймовірне аудіо. Водночас штатив-стійка Tripod 2 та кріплення SmartGrip забезпечать стабільність та ідеальне зняття кожного знімка, а MicroLED надасть професійного вигляду в будь-яких умовах. Також є розсіювач, що пристібається, з набором з 8 кольорових фільтрів для захоплення теплих відтінків шкіри, прохолодних вуличних сцен і всього, що між ними.

ПРОСТИЙ І УНІВЕРСАЛЬНИЙ

Vlogger Kit були спеціально розроблені для того, щоб значно покращити звук та відео контенту, який Ви знімаєте на смартфон, і при цьому вони неймовірно прості у використанні. Будь-хто може стати влогером за лічені секунди.

VideoMic у кожному комплекті з'єднується безпосередньо з вашим смартфоном та працює з будь-яким додатком для запису. Просто підключіть його та вперед. Їх також можна налаштувати для основної камери або селфи для максимальної гнучкості. Додаткові аксесуари також легко використовувати. З Vlogger Kit ви ніколи не пропустите жодного моменту.

Аксесуари, що входять в комплект, дуже універсальні: ергономічний штатив-стійка Tripod 2 можна тримати в руці і ставити на стіл, а його головка карданного підвісу забезпечує гнучке позиціонування. Світло MicroLED, розсіювач з набором 8 кольорових фільтрів допоможуть адаптуватися до будь-якого середовища запису, адже вони можуть працювати більше 4 годин без підзарядки. Навіть для довгих влогів цього більш ніж достатньо.

RODE Vlogger Kit – той самий комплект "все-в-одному", який підійде для творців відео на YouTube, Tik-Tok, для тих, хто знімає в приміщенні або на вулиці, для любителів домашніх влогів або навіть журналістів – всіх, кому важливо захопити момент, з відео та звуком високої якості.

 

Артикул: 123506
Мікрофон RODE Vlogger Kit Universal

 

Артикул: 123507
Мікрофон RODE Vlogger Kit iOS edition

 

Артикул: 123508
Мікрофон RODE Vlogger Kit USB-C edition