Категорії
Бренди

Інструментальні бездротові системи AKG

Привіт, друзі!
 
Сьогодні наша тема – інструментальні бездротові системи AKG. І ми розглянемо деякі з них, найпопулярніші, на нашу думку: бездротова система AKG WMS40 Mini Instrumental та бездротова система AKG WMS40 Mini 2 Instrumental з 2 передавачами.
AKG WMS40 Mini Instrumental це бездротова система, яка включає в себе передавач PT40 Mini і ультракомпактний приймач SR40 Mini. Бездротовий передавач має невеликий, але міцний корпус. Ідеально підходить для клубів і невеликих сцен. Професійний аудіороз'єм Mini XLR сумісний з усіма видами гітарних, бас та інструментальних кабелів, також з головними та інструментальними мікрофонами. PT40 Mini має регулятор посилення для ідеального регулювання вхідної гучності та безшумний перемикач увімкнення/вимкнення звуку. Світлодіод на корпусі передавача вказує на те, що сигнал готовий до відправки на приймач. Відмінною особливістю цього передавача, як і вокальних систем, є його тривалий час автономної роботи (до 30 годин) від однієї батарейки АА.
 
Частотний діапазон звуку: 40 - 20000 Гц, кількість вибираних частот: одна фіксована від 600 до 900 МГц, радіодіапазон (відстань від приймача): 20 - 30 м.
 
Тепер про стаціонарний приймач SR40 Mini. Він має одну фіксовану антену, регулятор гучності, три світлодіоди: ввімкнення/вимкнення, статус вхідного сигналу та індикатор кліпування сигналу. Також він має безшумний перемикач on/off, щоб захистити підключені динаміки від небажаного навантаження під час увімкнення та вимкнення приймача.
 
На задній панелі є один симетричний 1/4-дюймовий роз'єм і роз'єм живлення, який має вибірковий режим, що дозволяє працювати на будь-якій напрузі змінного струму від 110 до 240 В.
До речі, ця система добре працює як з акустичними, так і з електрогітарами.
 
AKG WMS40 Mini 2 Instrumental - це бездротова система, яка відрізняється присутністю 2 передавачів і 2 антен на приймачі (і відповідно 2 каналів прийому сигналу) із 2 балансними виходами на задній панелі. Також в комплекті є 2 інструментальні кабелі та 2 батарейки типу АА.
 
Радіосистеми в інтернет-магазині: