Категорії
Бренди

ТОП музичних подарунків для дітей!

❄️ Новорічні свята вже близько!
🎁 Хочете зробити подарунок малечі? Ми обрали найцікавіші музичні подарунки для дітей. Перегляньте наші пропозиції, щоб знайти гарний подарунок:
✔️ Укулеле тенор SUN CITY T-2 s (артикул: 121212). Унікальні моделі укулеле, у яких на боку випалені акорди, на накладці грифа є ноти, навколо звукового отвору квінтове коло. Вони підійдуть для навчання чи вдосконалення навичок гри на інструменті.
Укулеле розміру Тенор більша від моделі концерт і є голоснішою та має більш резонансний звук в цілому. ЇЇ різнобарвне звучання та довша мензура приваблює тих хто грає перебором. Вони, як правило, використовуються професійними гравцями, проте вони все ще цілком підходять для початківців та гравців усіх рівнів, а також тих, хто просто хоче більше місця на грифу. Підходить для дорослих та дітей.
✔️ Класична 1/2 гітара CORT AC50 (артикул: 100541). Вирізняється чудовим резонансом і автентичним традиційним звучанням. Підібрана комбінація порід дерева дозволила досягти глибокого насиченого тону. Ці інструменти завдяки компактній формі та легким при натисканні нейлоновим струнам чудово підійдуть для дітей, а для дорослих підйде в ролі "тревел" гітарки. Комплектується фірмовим чохлом для зручності зберігання і транспортування.
✔️ Електронна барабанна установка ALESIS TURBOMESHKIT (артикул: 119860) Alesis Turbo Mesh Kit - це повноцінна барабанна установка з 8" сітковим педом малого барабана, трьома 8" сітковими педами томів, трьома 10" педами тарілок, розробленими Alesis педалями хай-хета і бас-барабана і міцною і легкою алюмінієвою рамою. Все необхідне йде в комплекті - просто збери установку та почни грати! Крім чудових відчуттів і природного відскакування паличок, сіткові педи відрізняються ультранизьким рівнем шуму, що робить їх ідеальними для домашніх занять, навіть пізно вночі.
Серцем Turbo Mesh Kit є звуковий модуль Turbo Electronic Drum, заповнений більш ніж сотнею популярних перкусійних тембрів, 10-ма готовими наборами ударних і 30-ма музичними композиціями, для використання в якості акомпанементу.
✔️ Синтезатор YAMAHA PSS-F30 (артикул: 120468). Компактний синтезатор наповнений великою кількістю прекрасних тембрів, які може створити тільки Yamaha, оснащений функцією автоматичного акомпанементу для відкриття нових музичних стилів і високоякісною зменшеною клавіатурою, яка ідеально підходить для маленьких дитячих пальчиків. Завдяки цьому кожен з музичних уроків перетвориться в захопливу гру!
✔️ Ручні дзвіночки MAXTONE BLA-20C/N (артикул: 120759). В картонній коробці ви знайдете 20 дзвіночків з колірною індикацією нот та кнопкою для активації. Підходять для навчання дітей від 3 років. Гарний подарунок як і для однієї дитини, так і одразу для кількох, адже діти можуть грати мелодії разом, тримаючи відповідні дзвіночки-ноти!
✔️ Перкусійний дитячний набір MAXTONE PK-03/SET (артикул: 112201). До набору входять: тамбурин, блок-флейта, пан-флейта, гуїро, кастаньєти, окарина. І це все за вельми доступну ціну!