Категорії
Бренди

Новинки VOX 2021 у наявності!

VOX MINI GO – нова серія портативних гітарних підсилювачів

Вперше комбопідсилювачі VOX MINI GO були представлені на глобальній онлайн-події Believe in Music Week 2021. Головна перевага цих підсилювачів – легке транспортування та універсальність використання: дім, вулиця або концертний зал.

Серед основних характеристик цієї серії варто відзначити живлення від акумулятора, потужні та реалістичні моделі підсилювачів, що базуються на моделях Cambridge 50, вокодер, вбудовані ефекти, вхід для мікрофона, AUX, роз'єм для навушників, ритм-машину, а також лупер у моделях VOX MINI GO 10 та VOX MINI GO 50.

Моделі підсилювачів на основі VOX Cambridge 50
Моделі підсилювачів серії VOX MINI GO використовують технологію моделювання «VET», що використовується у VOX Cambridge 50, яка забезпечує реалістичне звучання з чудовим відгуком. Обрані моделі включають традиційний VOX AC30, стекову модель 80-х, бутиковий підсилювач, високогейновий підсилювач з потужним дисторшном. Налаштування LINE буде корисним при підключенні електроакустичної гітари або клавішних інструментів. Також доданий новий унікальний вокодер для ефектів "модуляції мовлення".

Вбудовані ефекти додають барв звучанню гітари.
Доступні такі типи ефектів: хорус, фейзер, тремоло та октавер. Включно з ефектами ділею та реверберації, це дає вам загалом вісім типів ефектів.

Вбудована ритм-машина
Вбудовані ритмічні патерни в цій серії охоплюють різні жанри та типи метрономів. У кожного жанру є 3 варіації, а всього 33 типи ритм-патернів.

Робота від акумулятора, що ідеально підходить для вуличних виступів
Комбопідсилювачі серії VOX MINI GO можуть живитися від акумулятора, або від блока живлення. Вони ідеально підійдуть для вуличних виступів. Використовуйте ремінь, що в комплекті, для перенесення, щоб легко брати підсилювач з собою, куди б ви не пішли, і отримувати задоволення від гри на гітарі в будь-якому місці і в будь-який час.

Безліч входів та виходів, що відмінно підходить для гри на інструментах та для вокалу
Крім входу для гітари, ці комбопідсилювачі також мають багато інших входів/виходів. Ви можете регулювати гучність мікрофонного входу, а також застосовувати ефекти ділею/реверберації до вхідного сигналу. Комбопідсилювач також має вхід AUX для іншого зовнішнього джерела звуку, що дає вам три одночасні вхідні канали, включно з сигналами з вашої гітари та мікрофона.

Вбудований лупер
Лупер дозволяє зациклювати відтворення фраз, які ви записуєте за допомогою гітари або мікрофона, а потім відтворювати їх на джем-сесіях або накладати записи знову і знову в режимі реального часу.

Вибір потужності підсилювача
Перемикання між трьома опціями: FULL, 1/10 або 1/100. Це дозволяє швидко регулювати гучність відповідно до місця, де ви граєте.

VOX MINI GO 3

VOX MINI GO 3 Портативний гітарний комбопідсилювач 5", 11 підсилювачів, 8 ефектів, 33 ритм-патерни, робота від USB акумулятора, вбудований вокодер та октавер, колір чорний.

Це найкомпактніша модель з 5-дюймовим динаміком потужністю 3 Вт. Має вбудовану ритм-машину. Ця модель ідеально підходить для гри вдома або на відкритому повітрі.

 

VOX MINI GO 10

VOX MINI GO 10 Портативний гітарний комбопідсилювач 6.5", 11 підсилювачів, 8 ефектів, 33 ритм-патерни, робота від USB акумулятора, вбудований вокодер, октавер і лупер, колір чорний.

Оснащена 6.5-дюймовим динаміком потужністю 10 Вт із регульованою потужністю. Ця модель також включає лупер, який ви можете використовувати разом з ефектами і ритм-машиною, щоб додати різноманітності до вашого сольного виконання.


 

Напівакустична гітара VOX BC-V90B BK з BIGSBY

Система тремоло Bigsby була представлена ​​в 1940-х і з того часу стала стандартом, який використовується на гітарах багатьох виробників. Мабуть, найбільша її заслуга в тому, що вона зачаровує гравців з першого погляду своїм зовнішнім виглядом. З погляду звуку, Bigsby надає характерної яскравості інструменту. Система особливо популярна серед гітаристів, яким потрібен менш драматичний і тонкий ефект вібрато, а також відома простотою використання, оскільки для отримання потрібного ефекту не потрібно докладати багато зусиль.

BC-V90B BK оснащена синглами типу «мильниця», які забезпечують блискучі верхи з характерним широким діапазоном звучання та підходять для найрізноманітніших жанрів.

Тип кріплення грифа – вклеєний, що полегшує гру навіть на верхніх ладах. Фіксований бридж Tune-o-matic забезпечує оптимальний кут нахилу грифа, суттєво покращуючи можливості.

Напівпорожниста структура деки використовує полегшений центроблок, таким чином покращуючи сустейн і пригнічуючи зворотний зв'язок навіть на високій гучності.

Напівакустична гітара VOX BC-V90B BK оснащена легкими кілками Grover відкритого типу, які краще тримають лад і спрощують налаштування інструменту.

VOX BC-V90B BK – Гітара напівакустична, 6 струн, дека – клен, гриф – махагоні, накладка – індонезійське чорне дерево (ебоні), звукознімачі – 2 х V90 (S-S), Bigsby, колір чорний, кейс в комплекті.

 

 

Артикул: 123116
Гітара електро VOX BC-V90B BK

 

Артикул: 123115
Комбопідсилювач гітарний VOX MINI GO 10

 

Артикул: 123114

Комбопідсилювач гітарний VOX MINI GO 3