Категорії
Бренди

Gibson Generation нова серія акустичних гітар

Артикул: 122972
Гітара акустична GIBSON G-00 NATURAL
Артикул: 122973
Гітара акустична GIBSON G-45 NATURAL
Артикул: 122974
Гітара електро-акустична GIBSON G-WRITER EC
Артикул: 122975
Гітара електро-акустична GIBSON G-200 EC NATURAL

 

Gibson – культовий американський гітарний бренд – завершив нову еволюцію звуку акустичних інструментів, що була задумана ще у 1964 році. Компанія презентує нову серію акустичних гітар – Generation, що бере своє коріння ще з 1964 року, та продовжує культову історію інновацій GibsonGibson Generation пропонує неперевершене звучання та абсолютно новий досвід для музиканта, що надасть можливість буквально почути себе по-новому!

Gibson Generation створюється вручну в місті Боузмен, у штаті Монтана, висококваліфікованими майстрами, що виробляють всі акустичні гітари Gibson. Ідея лінійки полягає у «свіжому погляді на класику». Generation складається з чотирьох моделей, G-00G-45G-Writer і G-200, оснащеними акустичним отворами Gibson Player Port на верхній частині корпусу.

Gibson Player Port – оригінальна технологія 1964 року, вдосконалена інженерами GibsonPlayer Port забезпечує воістину унікальний і захоплюючий звуковий досвід, що дозволяє музиканту чути себе більше в міру того, як це чує аудиторія. Player Port розташований на верхньому плечі гітари, проходить всередину інструменту, де відтворює всю резонуючу міць акустичного звуку гітари. Вся серія Generation спроектована так, щоб забезпечити комфортність при грі протягом тривалого часу.

Всі моделі Generation Collection оснащенні отвором Player Port, корпус інструментів виконаний з цільного горіха та доповнюється топом з цільної ситхінської ялини, гриф – африканське червоне дерево (Utile) з накладкою з ебоні. G-200 і G-Writer оснащені звукознімачами LR Baggs Element Bronze. Окрім цього всі моделі мають бридж з ебоні, верхні поріжки зі штучного матеріалу TUSQ, фурнітуру Grover Mini Rotomatic.

Окрім звукознімачів є й інші тонкі косметичні відмінності між інструментами. Моделі G-00 та G-45 мають інкрустацію класичними крапками на грифі, зі свого боку грифи G-Writer і G-200 інкрустовані маркерами G-Collection Single Bar. Але всі інструменти мають однакову обробку Satin Nitro Natural.

Кожен інструмент серії Generation постачається з фірмовими чохлами Gibson.




 

G-00

Створена за зразком акустичних гітар Gibson 1930-х років з невеликим корпусом, G-00 – кращий вибір для блюзових та фінгерстайл технік на гітарі. Незважаючи на більш компактний розмір, G-00 забезпечує повне збалансоване звучання, що наповнює будь-яку кімнату своїм насиченими тоном, котрий музикант може почути, як ніколи раніше, завдяки Player Port.

 

 

 


 

G-45

G-45 базується на класичній "Робочій конячці" J-45 котра є найпопулярнішою акустичною гітарою Gibson всіх часів та доповнюється Player Port. Відтепер з G-45 музиканти можуть краще ніж будь-коли чути, як ця легендарна гітара реагує на кожен аспект техніки та стилю гри. Потужний в один момент, і м'який в наступний – G-45 видає всі звуки з неймовірним динамічним діапазоном в елегантному корпусі середнього розміру. Топ з цільної ситхінської ялини та корпус і обичайка з цільного горіха забезпечують чітке і резонансне звучання. G-45 відрізняється трохи більше тонким круглоплечим корпусом, що додає більшого комфорту при грі.

 

 


 

G-WRITER

Вражаючий асортимент дредноутів Gibson став еталоном виразності для рок, поп, фолк та кантрі виконавців. G-Writer відомий своїм широким діапазоном тембрів, від гучних до м'яких, що чудово підходять для всіх стилів. G-Writer готовий до сценічної та студійної роботи завдяки системі звукознімачів LR Baggs Element Bronze та Gibson Player PortG-Writer має трохи тонший корпус з вирізом, що забезпечує легкий доступ до верхніх ладів. Верхній поріжок TUSQ у поєднанні з фурнітурою Grover Mini Rotomatic забезпечують стабільність строю, тому ви можете проводити більше часу за грою замість налаштування інструменту.

 





 

G-200

Gibson спроектували перший "Super JumboSJ-200 за індивідуальним замовленням для співака кантрі та вестерн, кінозірки Рея Вітлі, який хотів мати великий, гучний і глибокий звук, над яким можна було б співати. SJ-200 швидко став основним інструментом справжніх ковбоїв, а зрештою і кантрі, фолк зірок 60-х і всіх подальших жанрів.

Рей був би радий почути гучний звук, що лунає з Player Port на новому G-200, який готовий до сцени та студії завдяки звукознімачам LR Baggs Element Bronze,та зменшеній глибині корпусу, що робить інструмент зручним як при виконанні сидячи, так і стоячи. Як і всі моделі Gibson GenerationG-200 виготовляється вручну в Бозумені, штат Монтана, висококваліфікованими майстрами, які виробляють всі акустичні інструменти Gibson.

 

 

Очікувані терміни надходження: листопад 2021 року.
Доступне передзамовлення.