Категорії
Бренди

Анонс: Line 6 представляє POD Go Wireless!

Line 6 представляє гітарний процесор POD GO Wireless - кращий за звучанням POD з вбудованою цифровою радіосистемою!

 

Line 6 представляє потужний, компактний і доступний гітарний процесор POD Go Wireless з вбудованою цифровою радіосистемою. Він оснащений «plug-and-play» призначеним для користувача інтерфейсом і професійними моделями підсилювачів, кабінетів і ефектів з популярного HX сімейства процесорів.

Line 6 POD Go Wireless

 

Оригінальний яскраво-червоний POD, в його культовому дизайні в формі квасолини, дебютував в 1998 році і і був швидко прийнятий широким колом користувачів, включаючи легендарних музикантів, інженерів і продюсерів. Протягом минулих років гітарні процесори POD постійно еволюціонували, досягнувши кульмінації в POD Go - кращим за звучанням з усіх коли-небудь створених POD.

 

« Технічно POD ні первістком в моделюванні, але, схоже, саме він надав найтриваліше вплив », - говорить Ерік Кляйн, головний архітектор оформлення товарів Line 6. «З POD Go ми прагнули використовувати наші новітні та кращі підсилювачі, ефекти і функції, не жертвуючи тим, що робить POD таким простим і захоплюючим у використанні протягом понад два десятиліття ».

 

POD Go Wireless забезпечує простий і інтуїтивно зрозумілий робочий процес

Line 6 POD Go Wireless дисплей

Користувачі можуть вибирати, редагувати і контролювати звуки за допомогою 4,3-дюймового кольорового РК-дисплея, восьми футсвічів з кольоровими світлодіодними кільцями і міцної багатофункціональної алюмінієвої педалі експресії. Два зовнішніх ножних перемикача або друга педаль експресії можуть бути підключеним для ще більшого контролю в режимі реального часу. Крім того, складні функції, такі як Snapshot, дозволяють гітаристам легко отримувати доступ до всіх тембрів, які їм знадобляться для кожної частини кожної пісні.

 

POD Go Wireless пропонує кращі в своєму класі моделювання підсилювачів,

кабінетів і ефектів, включаючи масив легендарних британських і американських підсилювачів, а також підтримує завантаження сторонніх імпульсів (IR). Пресети можуть мати до дев'яти блоків, і зовнішні педалі можуть бути інтегровані в будь-яке місце шляхи сигнальної ланцюга через петлю ефектів.

 

Всі основні аудіоінтерфейси також доступні,

Line 6 POD Go Wireless дисплей

в тому числі балансний стерео вихід, дублюючий вихід для підсилювача, який може бути маршрутизований перед кабінет емуляцією/& nbsp; IR, моно/стерео петля ефектів, роз'єм для навушників, і навіть 4-канальний USB аудіо інтерфейс з можливістю реампінга.

 

POD Go є потужним і досить гнучким, щоб використовуватися в якості повноцінного сетап, варіантів для подорожі, резервного або записуючого пристрою з використанням USB аудіоінтерфейс.

 

З POD Go Wireless, гітаристи не тільки на виходять на сцену, вони завойовують її!

 

Основні особливості:

  • Краща в своєму класі продуктивність
  • Простий інтерфейс з великим кольоровим дисплеєм
  • Компактний, ультрапортативний, легкий дизайн
  • Вбудована цифрова радіосистема з передавачем G10TII (в комплекті), дальність роботи до 30м на відкритому просторі
  • 270+ HX і Legacy моделей підсилювачів і ефектів
  • Завантаження сторонніх імпульсів IR
  • Стерео петля ефектів і вхід педалі експресії/футсвіча
  • Безкоштовний додаток POD Go Edit