Категорії
Бренди

Новинка: Martin SC-13E!

 

Революційний Дизайн. Дивовижний комфорт. Легендарне звучання. Це новий Martin SC-13E!

 

Настав час переосмислити, на що здатна електро-акустична гітара. Хочете грати по всьому грифу аж до найвищих ладів? Хочете грати довше? Грати голосніше? З новим SC-13E все це можливо, тому що це супер-зручний інструмент від Martin, на якому надзвичайно легко грати!

Martin SC-13E
Martin SC-13E

 

 

Перше, на що звертаєш увагу, це революційний новий виріз на деці. Завдяки запатентованій системі кріплення грифа Sure Align ™ ми позбулися "п'яти", надаючи повний доступ до всіх 20 ладів інструменту. Більше не потрібно згинати руку, щоб дістати до високих нот. Комфорт гри доступний по всьому грифу.

 

 

Крім цього, асиметричний дизайн деки забезпечує збалансований вихідний сигнал, і це дає більший запас по виникненню зворотного зв'язку на сцені. Не турбуйтеся про те, щоб голосно грати на сцені. Тепер це можна робити.

 

 

Martin SC-13E - мрія виконавця - гітариста. Він оснащений новим низькопрофільним швидкісним грифом, який ергономічно пристосовує вашу руку, надаючи комфорт і зручність гри практично як на електрогітарі. Тепер не потрібно брати з собою кілька гітар. Беріть одну і грайте довше.

 

 

Незважаючи на те, що SC- 13E призначений для підключення, не переживайте - це як і раніше Мартін на всі 100% - він звучить дивно і без підключення. Якщо ви перебуваєте на сцені, в студії або просто граєте вдома, SC-13E знімає всі обмеження звичайної електро-акустичної гітари. Тепер ви можете грати по-своєму, будь-яким способом і без обмежень.

 

 

SC-13E має верхню деку з цілісної ялини Sitka, нижня дека і обичайка - з ламінату коа, все з красивою глянсовою обробкою. Його ергономічний гриф створює тонкий прогресивний профіль для максимального комфорту, в той час як інкрустація на розетці, грифі і окантовці деки, без сумнівів, виділять цю гітару з натовпу. Інструмент оснащений вбудованим тюнером, непомітно прихованим всередині звукового отвору, так що ви можете підлаштовувати гітару швидко і зручно під час гри. І щоб ще більше порадувати виконавців на сцені, SC-13E поставляється з чохлом і оснащений струнами з захисним покриттям Martin Authentic Acoustic Lifespan® 2.0. 

 

Гітара електро-акустична MARTIN SC-13E

Технічні характеристики :

  • Електро-акустична гітара
  • Абсолютно нова форма деки
  • X-образна система зв'язок деки
  • Дизайн без "п'яти" грифа
  • Sure Align™ система кріплення грифа
  • Вбудований тюнер
  • Електроніка Fishman® MX-T