Категорії
Бренди

Анонс: Yamaha Portable Grand DGX-670!

 

Компанія Yamaha представляє оновленого флагмана лінійки Portable Grand - DGX-670!

Yamaha DGX-670

Від сольної гри на фортепіано до повноцінного перфомансу з групою

DGX-670 - це гібрид цифрового піаніно і розважального синтезатора, дозволяє насолоджуватися як просто грою на фортепіано до гри разом з іншими інструментами в віртуальному ансамблі. На додаток до високої якості фортепіано, вдосконалені стилі автоаккомпанементу забезпечують підтримку в широкому діапазоні музичних жанрів, включаючи поп, R & B і джаз. Тут є відображення нот для занять, підключення до смартфонів, мікрофонів та іншого обладнання - відкрийте для себе безліч інших способів насолоджуватися музикою за допомогою цього багатофункціонального інструменту.

 

 

Висока якість звучання фортепіано

Тільки Yamaha може запропонувати елітне якість фортепіанних тембрів в DGX-670. Від тональних варіацій, які реагують на дотики до клавіш, до симпатичного резонансу роялів - вражаючий звук являє собою справжнє відчуття гри на фортепіано, яке може доставити тільки виробник акустичних фортепіано, такий як Yamaha.

Висока якість звучання фортепіано

 

Джем з віртуальним ансамблем в DGX-670

Крім фортепіано, DGX-670 пропонує широкий спектр тембрів, 630 реалістично звучать інструментів, включаючи електропіано, органи і струнні, до крутих синтезованих звуків. Вдосконалені стилі автоаккомпанементу дозволяють джемувати з будь-якою кількістю інших «музикантів», від комбо до біг-бенду. На борту 263 стилю акомпанементу, включаючи рок, R & B і танцювальні. Насолоджуйтесь грою, яка відчувається як живий виступ в групі.

Джем з віртуальним ансамблем в DGX-670

Інші функції

Все, потрібно для насолоди музикою, є всередині цього інструменту. Займайтеся, співайте, записуйте і дізнайтеся більше способів насолодитися грою на фортепіано з безмежними можливостями DGX-670.

Bluetooth аудіо

 

  • - Bluetooth аудіо
  • - Сумісність з Chord Tracker (додаток Yamaha)
  • - Мікрофонний вхід
  • - Відображення нот
  • - Опційні стійка і педальний вузол

 

Yamaha DGX-670 буде доступний в двох варіантах виконання корпусу: чорний (Black) і білий (White)

Yamaha DGX-670 Black
Yamaha DGX-670 White

 

 

Старт продажів Yamaha DGX-670 очікується навесні 2021 року!