Категорії
Бренди

NAMM Show 2018: Нові продукти MACKIE

На цьогорічній NAMM Show — виставці №1 музичних інструментів та обладнання, що традиційно проходить в каліфорнійському Анахаймі, американська компанія Mackie, анонсувала ряд нових продуктів для сцени та студії. Нижче інформація від самого виробника.

8460.jpg

Ми допомагали артистам виступати якнайкраще протягом десятиріч завдяки нашим відомим акустичним системам, і тепер ми надсилаємо цей наш знайомий звук напряму до ваших вух. Серія персональних моніторів MP доступна в трьох моделях: MP-120 з одним динаміком, MP-220 з двома динаміками та MP-240, що має подвійний гібридний драйвер. Завдяки спеціально виготовленим ергономічним корпусам, ви будете відчувати години комфорту та чудову шумоізоляцію. Крім того, точно налаштовані драйвери забезпечують неймовірно чіткий звук, тому ви ніколи не загубите темп. Якщо ви хочете чітко почути себе на сцені без всього шуму, що йде звідусіль, серія In-Ear моніторів Mackie MP — це саме те, що вам потрібно.

8461.jpg

Також Mackie з гордістю представляє три нові підсилювачі для навушників серії HM!
Ультракомпактний чотирьох-канальний підсилювач HM-4 оснащений 1/4" стерео-входом і чотирма 1/4" виходами для навушників з індивідуальним регулятором рівня. Ідеально підходить для студій або навіть для дому, коли до чотирьох людей можуть слухати в навушниках разом.
Інші два підсилювача мають рековий 1U формат: 4-канальний HM-400 та 8-канальний HM-800 мають LED-індикацію на кожному каналі і пропонують неймовірну гнучкість та чудову якість звуку. Ідеально підходять для професійного використання, включаючи музичні студії, трекінгові кімнати, радіо тощо.
HM-400 оснащений основним входом з регулятором рівня плюс стерео виходи, AUX входом та еквалайзером на на кожний канал і загалом має 12 виходів на навушники, тоді як HM-800 пропонує 16 виходів на навушники з двома окремими головними стерео-входами з регулятором рівня, плюс стерео-виходии та AUX для кожного каналу.

У 2018 році ми пишаємося тим, що оголошуємо про нову для нас категорію аудіо — продуктів, призначених допомогти будь-якому музиканту — професіоналу.

 

8462.jpg

Базовий прибор для кожного музиканта та звукоінженера. MDB-1P Passive DI має все необхідне, щоб адаптувати незбалансований, високоомний сигнал до збалансованого низькоімпедансного з мінімальним шумом. Обладнаний 1/4" високоомним входом і Thru з -15db перемикачем і балансним виходом XLR з можливістю розриву контуру "землі".

8463.jpg

MDB-2P відмінно підходить для стерео- джерел, таких як сценічні піаніно та синтезатори і є також важливим прибором для електронних музикантів, проведенням живих концертів та студій звукозапису. MDB-2P Stereo Passive DI має подвійні 1/4 "високоомні входи і входи Thru з можливістю пониження на -15 Дб, а також обладнаний двома низькоомними XLR виходами з перемикачем розриву "землі".

8464.jpg

Для активних інструментів, таких як електрогітари та бас-гітари з активними звукознімачами або з використанням преампів, активний директ-бокс MDB-1A Active DI забезпечить вищу пропускну здатність та роботу без спотворень сигналу. Завдяки 1/4 "високоомному входу і входу Thru з перемикачем -20 Дб і перемикачем Merge, який перетворює роз'єм Thru на другий вхід, що ідеально підходить для підведення стерео джерела до моно виходу. Балансний XLR вихід обладнаний перемикачами полярності Polarity, обрізним НЧ фільтром Low Cut і перемикачем розриву контуру "землі" Ground Lift. Для максимальної зручності MDB-1A оснащений фантомним живленням 48 В.

8465.jpg

За наявності MDB-USB Stereo DI дні, коли ви використовували роз'єм для навушників свого ноутбука, щоб подати аудіосигнал на аналоговий пристрій, закінчилися. Об'єднуючи в собі високоякісний аудіо-інтерфейс, що живиться від комп'ютера, та низькошумний стерео — Di-box який не спотворює сигнал, MDB-USB перетворює цифровий аудіосигнал на чистий, збалансований, стерео-вихід. Прилад оснащений регулюванням вихідного рівня, виходом на навушники і можливістю суммувати моно для максимальної універсальності. Аналогові виходи — подвійний XLR з розривом контуру "землі".

8466.jpg

Блок фантомного живлення M48 дозволяє вам використовувати пристрої та мікрофони, які потребують зовнішнього живлення в будь-якій конфігурації обладнання. Іноді фантомного живлення, що постачається стандартними приладами є просто недостатньо. Використовуючи M48, ви завжди будете отримувати чисті, потужні та чесні 48В. Працює від 9В батареї або адаптера змінного струму, що йде в комплекті.

8467.jpg

Ніколи більше не грайте в загадки з кабелями! Тестовий прилад MTEST-1, який оснащено простим 5-позиційном перемикачем для тестування кожного окремого контакту навіть з невідповідною розпайкою, стане найважливішим інструментом для роботи перед кожним концертом. Ви навіть можете вручну перевірити контакт між будь-якими двома точками за допомогою тестових дротів, які йдуть в комплекті. Оснащений найбільш часто використовуваними типами роз'ємів: TRS, TS, XLR, RCA, Speakon, 3,5 мм TRS, MIDI та роз'ємами типу "банан".