Категорії
Бренди

Святкова ціна на найпопулярніші фортепіано Roland!

 

Найпопулярніше цифрове фортепіано в Європі – кращий святковий подарунок для родини!

 

Наближаються Різдвяні та Новорічні свята. Кожен по-своєму готується до цих святкових днів та шукає подарунки для своїх близьких. Тому саме напередодні свят, пропонуєм спеціальну святкову ціну на найпопулярніші в Європі цифрові фортепіано. Зробіть своїй родині подарунок – наповніть свою оселю живою музикою!

Саме ці моделі цифрових фортепіано користуються найбільшою популярністю у покупців по всій Європі:

· Roland FP-30BK - недороге фортепіано з чудовим звучанням, достовірним відчуттям гри і сучасними можливостями. Не зважаючи на повну клавіатуру (88 нот), інструмент компактний. Він легкий, його нескладно переміщувати, він може служити як особистий інструмент, або навчальний у школі або музичному гуртку. Крім фортепіано, інструмент дає безліч інших тембрів, також містить функціонал для самостійних занять і для запису. За допомогою безпровідного зв'язку Bluetooth® можна працювати з будь-якими музичними програмами, що відкриває можливості, які раніше були недоступні в бюджетних інструментах.

· Roland  FP-30WH – інструмент з аналогічними характеристиками, білого кольору. Його стильний та легкий дизайн стане прикрасою будь-якого приміщення. А унікальне співвідношення доступної ціни, високої якості, широкого функціоналу та стильного зовнішнього вигляду будуть залишати приємне відчуття на весь час використання інструменту.

· Roland  RP-102BK – справжнє поєднання автентичності та сучасності. Це доступне в фінансовому плані фортепіано виграє за всіма показниками, гарантуючи автентичні відчуття при грі, пропонуючи безліч навчальних функцій з компактним привабливим дизайном. У ньому реалізовані технології, запозичені у відзначених нагородами цифрових фортепіано преміум-класу, включаючи неймовірно зручну для гри клавіатуру зваженого типу. Інструмент не вимагає періодичноого налаштування і постійного догляду, а реалізована в ньому технологія Bluetooth® дозволяє встановлювати безпровідне з'єднання зі смартфоном або планшетом для використання їх ресурсів в процесі навчання гри на фортепіано. Налагодивши безпровідний зв'язок з безкоштовним програмним додатком Piano Partner 2 компанії Roland, ви зможе переглядати цифрову нотну партитуру, керувати ритмічними треками акомпанементу та іншими функціями, недоступними з панелі інструменту. RP102 - дивовижне фортепіано, яке протягом довгих років зможе приносити вам радість від спілкування з музикою.

І саме зараз ви маєте можливість придбати ці інструменти за найкращою ціною! В період з 01.12.2017 по 10.01.2018 на ці найпопулярніші моделі цифрових фортепіано діятиме святкова знижка! Обирайте будь-який інструмент та отримуйте задоволення від гри на сучасному цифровому фортепіано за вигідною і доступною ціною!

 

До зимових свят знижуємо ціну на найпопулярніші моделі цифрових фортепіано Roland!