Категорії
Бренди

Процесор ефектів для бас-гітари BOSS GT-1B

 

 

Неперевершений басовий тембр в ультра-компактному корпусі

 

 

 

 

 

BOSS анонсував новий процесор ефектів для бас-гітари GT-1B – компактний мульти-ефектний пристрій для бас-гітаристів. Оснащений флагманським звуковим двигуном від BOSS, GT-1B стане незамінним мобільним помічником. Він забезпечить вас широким вибором професійних підсилювачів та ефектів, які ідеально впишуться як на сцені, так і в студії звукозапису.

 

  

BOSS GT-1B має в цілому 90 унікальних басових ефектів, включаючи 13 різних моделей підсилювачів, адаптованих спеціально для бас-гітари. Серед них ефекти преміум-класу на основі технології MDP (Multi-Dimensional Processing) від компанії BOSS, що зберігають характер звучання та віддачу інструмента. Також у вашому розпорядженні лупер для гри під акомпанемент та творчих експериментів. За допомогою інтуїтивно зрозумілого інтерфейсу процесора ефектів GT-1B, налаштування тембрів та деталізоване редагування параметрів під силу навіть для початківця. Функції Easy Select та Easy Edit значно спрощують процес створення патчів. Вони дозволяють як новачкам, так і професіоналам отримати ідеальне звучання мульти-ефектів за допомогою всього кількох торкань.

 

 

 

BOSS GT-1B - компактний мульти-ефектний пристрій для бас-гітаристів

 

 

 

BOSS GT-1B має легку та компактну конструкцію, але тим не менш, гарантує міцність та довговічність пристрою, якими славиться компанія BOSS. Можливість живлення  від мережі або батарей забезпечує необхідну гнучкість використання пристрою в будь-яких умовах.

 

 

 

BOSS GT-1B - компактний мульти-ефектний пристрій для бас-гітаристів

 

 

 

Вебсайт BOSS Tone Central пропонує користувачам величезну колекцію безкоштовних патчів, створених професійними бас-гітаристами. Безкоштовний програмний додаток BOSS Tone Studio забезпечує всі функції редактора/бібліотеки  для GT-1B й надає доступ до патчів BOSS Tone Central.