Категорії
Бренди

Новинки від компанії Taylor

 Серія Academy
 

Серія Academy створена для того, щоб зробити всю красу і досвід гітар Taylor більш доступними, як ніколи раніше. Ці гітари уособлюють всі необхідні елементи справжньої гітари в найбільш доступному за вартістю варіанті.  

 

 

GS Mini Bass

Новітня конструкція механіки та струнотримача допомогли створити короткомензурну акустичну басгітару. Портативний розмір і зручне відчуття чотирьох струн у руках дадуть кожному максимум задоволення.  

 

 

The 700 Series

Тембральний та естетичний макіяж 700-ї серії надає цим rosewood-гітарам велику особливість - верхня дека з ялини Лутца, нова архітектура внутрішньої конструкції, насичений та динамічний звук, в той час як традиційна деревина та деталі інструмента надають йому вишуканого вигляду.  

 

 

Rosewood 400s

В моделях серії 400, використано масив індійського палісандру у поєднанні з ованколом, що робить ці інструменти більш доступними в лінійці гітар Taylor з елементами корпусу із суцільної деревини.  

 

 

214ce-QM DLX

Неймовірно гарна структура стьобаного клена - зірка цієї моделі спеціального випуска 200-ї серії Deluxe. Особливістю ламінованої конструкції обичайки та нижньої деки є гарний зовнішній та внутрішній шар шпону клена, доповнений суцільною сітканською ялиною верхньої деки.  

 

 

800 Deluxe Series

Можна подумати, що ми вже задоволені усіма характеристиками нашої флагманської серії 800: потужний звук, покращені темброві якості та вишуканий дизайн. Але це не так. Наша серія 800 Deluxe піднімає досвід гри на новий рівень.  

 

 

12-струнні

12-струнні гітари Taylor допомогли поставити компанію на серйозний рівень. В цьому році ми розширюємо цю лінійку гітар комфортними інструментами Grand Concert компактного розміру з кріпленням грифа по лінії 12-го лада, моделями Grand Orchestra з потужним звуком та багатьма іншими.

   

 

12-Frets

Наші гітари з кріпленням грифа по лінії 12-го лада вразили гітаристів своєю зручністю, дивовижно потужним звуком та відмінною конструкцією. Ми розширили цей модельний ряд, котрий включає пару дивовижних 12-струнних моделей в серії 500, а також нові гітари 300-ї серії з кріпленням грифа по лінії 12-го лада.

  

 

The 500 Series

Наша 500-та серія з червоного дерева може похвалитися оновленнями, які включають в себе нові внутрішні розпірки, що дали сильніший та багатший звук, нові 12-струнні моделі з кріпленням грифа по лінії 12-го лада,  традиційні і в той же час потужні дредноути та ряд витончених естетичних деталей.

  

 

Blackwood 300s

Ми давно захоплювалися впевненим звучанням  блеквуд-інструментів. Після випуску кількох обмежених тиражів, ми дуже раді Вам представити їх у тандемі двох порід деревини в 300-й серії: blackwood в парі з червоним деревом верхньої деки або сапель із сітканською ялиною.