Категорії
Бренди

Нові моделюючі гітарні підсилювачі SPIDER V

З`явившись на зорі 2000-х, Spider сформував зовсім нову унікальну нішу на ринку гітарних підсилювачів. Поряд із традиційними «комбіками» того часу, за рахунок наявності цифрового процесора він мав можливість моделювати звучання різних класичних і сучасних лампових моделей, міг додавати ефекти модуляції й затримки, а також (що саме приємне) зберігати всі настроювання звучання в комірки пам`яті й викликати їх простим натисканням на кнопку. В 2016 році це не звучить як щось надзвичайне. Але в 2003-м це була справжня революція. 
Лінійка Spider стала бестселером, який поширився тиражем більш півтора мільйонів екземплярів по усьому світу. Абсолютно всі найбільші виробники гітарних підсилювачів метнулися слідом за Line 6 і сьогодні конкуренція на ринку цифрових рішень для гітаристів висока як ніколи. А нам споживачам це й потрібно. Тому, там де конкуренція, там завжди більше можливостей, більше функцій і більше зручностей для користувача. 
Spider V - це набагато більше, чим просто гарний підсилювач, це те, чого так довго чекали гітаристи всього світу! 
Володіючи значною колекцією оновлених моделей підсилювачів і ефектів, свіжим сучасним дизайном і спеціалізованою широкосмуговою акустичною системою, Spider V уміє чудово звучати й при цьому простий у керуванні. 
Шукайте свій звук і вибирайте з більш ніж 200 моделей підсилювачів, кабінетів і ефектів. 
Прості й зрозумілі контролери керування з колірним маркуванням і ЖК дисплеєм на передній панелі допоможуть швидко настроїти оптимальне звучання. А якщо цього мало - підключите до Spider V свій планшет ipad або Android і управляйте всіма його функціями за допомогою безкоштовного мобільного додатку «Spider V Mobile App». 
Для тих, хто любить створювати музику на комп`ютері, Spider V також може запропонувати більше, чим здається з першого погляду. Його повноцінний USB аудіоінтерфейс допоможе як записувати, так і відтворювати музику з PC/Mac. Ще один подарунок від Line 6 для власників Spider V - професійний секвенсор Cubase LE (код для завантаження надається після реєстрації приладу в особистому кабінеті на сайті line6.com
Широкосмугова акустична система з подвійним підсилювачем (bi-amp) дозволить ідеально озвучити не тільки електрогітару або бас-гітару, але й, наприклад, електро-акустичну гітару. Крім цього, Spider V запакований сотнею вже готових спеціально створених пресетів - класичні «риги», звуки, створені артистами й оригінальні добірки Line 6 - вони відкривають доступ до цілого арсеналу тембрів і звучань, створених професіоналами. 
І саме цікаве - Spider V оснащений реальними «живими» драм треками/лупами для гри з віртуальним барабанщиком. І, звичайно, якщо вже займатися на гітарі, то без метронома нікуди - і він завжди під рукою, тому що безпосередньо вбудований у Spider V.