Категорії
Бренди

Зустрічайте електрогітари Solar Guitars в Remix.net.ua!

ПРО БРЕНД

Засновником і візіонером Solar Guitars є Ола Енглунд – віртуоз, блогер-гітарист, жартівник та справжній метал герой сучасності!

Solar Guitars спеціалізується на виробництві високоякісних і професійних інструментів для гітаристів переважно екстремальних стилів музики. Вони відомі своїм підходом до проєктування і виробництва гітар, що поєднує класичний дизайн із сучасними технологіями, та пропонує широкий спектр моделей, з різними конфігураціями звукознімачів та електроніки, а також різноманітними кольорами та формами.

Solar Guitars продовжує розвиватися, і популярність бренду зростає серед професіоналів та аматорів музики, які шукають високоякісний інструмент для своєї важкої гри.

 

 

ІСТОРІЯ БРЕНДУ

Протягом багатьох років я шукав не тільки квінтесенцію гітарного тембру, а й ідеальний інструмент, який би відповідав як моїм домашнім потребам у записі, так і гастрольним. Поспілкувавшись з людьми в усьому світі та поспілкувавшись з артистами, що гастролюють, і артистами, що записуються, я зрозумів, що багато хто з нас має схоже уявлення про те, якою має бути відмінна гітара. Чи то допомога в записі "ідеального" ліда вдома або в студії, чи то написання наступної великої пісні, я хочу мати гітару, яка наблизить мене до цієї мети, надихаючи стати кращим гравцем і автором пісень”.

Ми – гітарний бренд, заснований гітаристами, які займаються вдома, у студії та на гастролях, і для них. Наша мета – створювати видатні, високоякісні гітари, які пропонують преміумфункції та конструкцію, і все це за справедливою ціною. Ми твердо віримо в інновації, саме тому ми вирішили додати такі функції, як Evertune Bridge, у деякі з наших моделей.

Ми створимо вашу гітару відповідно до найвищих стандартів, щоб ви могли зосередитися на тому, що для вас важливо: створювати та виконувати музику, яку ви любите”.
– Ола Енглунд.

Асортимент надходження!

SOLAR TYPE A

Solar Type A – це версія ідеальної гітари від Оли. Type A – флагманська серія, до якої входять стандартні та підписні моделі різних гітаристів (кількість їх зростає з популярністю самого бренду). Якщо спробувати стисло описати Type A, то це: реверсна голова "швидкісного" грифа, 6-ти та 7-ми струнні версії, витягнуті роги корпусу з глибокими вирізами як зверху, так і знизу.

Solar Guitars A2.6C Carbon Black Matte Електрогітара 6 струн, лінійка Solar Type A2, матеріал корпусу – махагоні, гриф – клен з накладкою ебоні, профіль грифа C, радіус 13.78", лади 24 Super Jumbo, мензура – 25.5", звукознімачі (H-H) – Duncan Solar, фіксований бридж, колір – чорний матовий.

Solar Guitars A2.7C Carbon Black Matte Електрогітара 7 струн, лінійка Solar Type A2, матеріал корпусу – махагоні, гриф – клен з накладкою ебоні, профіль грифа C, радіус 15.74", лади 24 Super Jumbo, мензура – 26.5", звукознімачі (H-H) – Duncan Solar, фіксований бридж, колір – чорний матовий.

Solar Guitars A2.7 CANIBALISMO+ Blood Red Open Pore Електрогітара 7 струн, лінійка Solar Type A2, матеріал корпусу – сунгкай (червоне дерево), гриф – клен з накладкою ебоні, профіль грифа C, радіус 15.74", лади 24 Super Jumbo, мензура – 26.5", звукознімачі (H-H) – Duncan Solar Plus, фіксований бридж, колір – криваво-червоний з бризками крові.

Solar Guitars A1.6BOP-FF Black Open Pore Matte Електрогітара 6 струн, лінійка Solar Type A1, форма корпусу – Type A, матеріал корпусу – болотний ясень, гриф – клен з накладкою ебоні, профіль грифа C, радіус 13.78", лади 24 Super Jumbo, мультимензурна – 24.75"-26", звукознімачі (H-H) – Solar-FF, колір – чорний матовий.

Solar Guitars A1.7BOP-FF Black Open Pore Matte Електрогітара 7 струн, лінійка Solar Type A1, форма корпусу – Type A, матеріал корпусу – болотний ясень, гриф – клен з накладкою ебоні, профіль грифа C, радіус 15.74", лади 24 Super Jumbo, мультимензурна – 25.5"-27", звукознімачі (H-H) – Solar-FF, колір – чорний матовий.

Solar Guitars AB2.6ET N Natural Matte Електрогітара 6 струн, лінійка Solar Type A2, форма корпусу – Type AB, матеріал корпусу – сунгкай (червоне дерево), гриф – клен з накладкою палісандр, профіль грифа C, радіус 13.78", лади 24 Super Jumbo, мензура – 25.5", звукознімачі (H-H) – Solar Standard Alnico Humbucker, бридж – Evertune F-Type, колір – натуральний матовий.

SOLAR TYPE S

Type S вирізняється більш яскравими забарвленнями та експериментами з топами. Якщо Type A – це часто лаконічні, однотонні рішення, то Type S привертає увагу кольорами та топами з клена і тополі.

Solar Guitars S1.6PP Poplar Purple Burst Matte Електрогітара 6 струн, лінійка Solar Type S1, форма корпусу – Type S, матеріал корпусу – махагоні з топом з тополі, гриф – клен з накладкою ебоні, профіль грифа C, радіус 13.78", лади 24 Super Jumbo, мензура – 25.5", звукознімачі (H-H) – Duncan Solar, бридж – Evertune F-Type, колір – фіолетовий матовий.

SOLAR TYPE T

Solar Type T пропонує екстремальний погляд на традиційну форму Tele і підійде тим, хто хоче грати агресивну музику на високих швидкостях у більш класичному дизайні!

Solar Guitars T2.7FBB Flame Black Burst Matte Електрогітара 7 струн, лінійка Solar Type T2, форма корпусу – Type T, матеріал корпусу – махагоні з топом вогняного клена, гриф – клен з накладкою ебоні, профіль грифа C, радіус 15.74", лади 24 Super Jumbo, мензура – 26.5", звукознімачі (H-H) – Duncan Solar, фіксований бридж, колір – чорний.

SOLAR TYPE G

Type G – своєрідний синглкат від Оли з неймовірно комфортним корпусом.

Нашою метою було створити синглкат традиційного вигляду, але в дусі Solar Guitars. Після того, як ми перебрали безліч варіантів дизайну корпусу і голови грифа, потрібна комбінація так і не була знайдена. У нас була ідеальна форма корпусу, але всі ідеї з головою грифа мали не такий вигляд... ми майже здалися... а потім ми взяли і додали стандартну голову Solar до нової моделі... і вуаля... вихід знайдено. Плювати ми хотіли на традиції, ми Solar Guitars, ми робимо що хочемо”, – Ола.

Solar Guitars GC2.6BOP+ Black Open Pore Matte Електрогітара 6 струн, лінійка Solar Type G2, форма корпусу – Type G, матеріал корпусу – сунгкай (червоне дерево), гриф – "запечений" клен з кленовою накладкою, профіль грифа C, радіус 13.78", лади 24 Super Jumbo, мензура – 24.75", звукознімачі (H-H) – Duncan Solar Plus, фіксований бридж TOM, колір – чорний матовий.

SOLAR TYPE E

Solar Type E – агресивний та осучаснений погляд на класичну форму Explorer!

Solar Guitars E2.6C Carbon Black Matte Електрогітара 6 струн, лінійка Solar Type A2, форма корпусу – Type E, матеріал корпусу – махагоні, гриф – клен з накладкою ебоні, профіль грифа C, радіус 13.78", лади 22 Super Jumbo, мензура – 24.75", звукознімачі (H-H) – Duncan Solar, фіксований бридж tune-o-matic, колір – чорний матовий, чохол в комплекті.

 

Наявний асортимент гітар Solar на сайті Remix.net.ua