Категорії
Бренди

НОВИНКА: LINE 6 CATALYST CX!

Друзі! У продаж надійшли гітарні підсилювачі Line6 Catalyst CX!

Line 6 Catalyst CX

Сімейство Catalyst® CX складається з трьох потужних двоканальних комбопідсилювачів, які працюють як традиційні гітарні підсилювачі, 

забезпечуючи при цьому підвищену універсальність сучасних підсилювачів. Catalyst CX міцно сконструйовані та пропонують 12 моделей гітарних підсилювачів — від незаймано чистих до сучасних hi-gain — отриманих від процесорів ефектів Helix. Кожна модель підсилювача поєднується зі спеціальним типом Boost. Також є 24 ефекти якості HX®, що охоплюють чотири категорії ефектів. Додаткові функції включають кнопку Tap/Tuner, лінійний вихід XLR, петлю ефектів, вхід підсилювача потужності для використання Catalyst CX як активного динаміка, функцію MIDI, 2-канальний USB інтерфейс запису та регулювання вихідної потужності. 

 
Безкоштовна програма Catalyst Edit для настільних комп’ютерів і мобільних пристроїв забезпечує глибокі можливості редагування

Додайте опційний ножний перемикач LFS2 для ще більшої гнучкості та додатковий чохол для захисту комбо. Від 200-ватного Catalyst CX 200, здатного триматися майже на будь-якій сцені, до 60-ватного Catalyst CX 60, який ідеально підходить для тренувань, запису та виступів у невеликих залах — кожен гравець знайде свій підсилювач Catalyst CX! 

Основні особливості :
  • 3 двоканальних комбо потужністю від 200 до 60 Вт
  • 12 моделей підсилювачів, отримані від процесорів серії Helix
  • Виділена Boost схема, оптимізована для кожного типу підсилювача
  • 24 ефекти, створені на базі процесорів Helix
  • Синхронізація Темпа/Тюнер
  • Лінійний вихід XLR для професійного підключення до P.A. або записуючим пристроям
  • Петля ефектів та вхід Power Amp для інтеграції зовнішніх пристроїв
  • 2-канальний аудіоінтерфейс, MIDI та можливість підключення Mac®/iOS®/PC/AndroidTM через USB
  • Вхід MIDI In через роз'єм DIN на моделях Catalyst CX 200 та Catalyst CX 100
  • Безкоштовний додаток Catalyst Edit для настільних комп'ютерів та мобільних пристроїв
Власники підсилювачів Catalyst тепер можуть оновити свою прошивку безкоштовно до Catalyst 2.0!

БЕЗКОШТОВНЕ оновлення включає шість додаткових моделей підсилювачів, отриманих з сімейства продуктів Helix. Всього їх 12, плюс у версії 2.0 тепер 24 ефекти організовані в чотири категорії, і окремі ефекти з будь-яких двох з цих категорій можуть використовуватися разом. Таким чином, замість просто комбінувати реверберацію з ще одним ефектом, Tape Echo можна комбінувати з хорусом, Spring Reverb можна комбінувати з тремоло і т. д. Це наш спосіб сказати спасибі за вибір Catalyst!

Артикул: 126315
LINE6 CATALYST CX 60

 

 
 
Артикул: 126316
LINE6 CATALYST CX 100