Категории
Бренды

Представляємо нові моделі Scarlett Solo, 2i2 та 4i4 від Focusrite 4-го покоління

 

Артикул: 125392 Артикул: 125393 Артикул: 125394 Артикул: 125395 Артикул: 125396
Аудіоінтерфейс FOCUSRITE Scarlett Solo 4th Gen Аудіоінтерфейс FOCUSRITE Scarlett Solo Studio 4th Gen Аудіоінтерфейс FOCUSRITE Scarlett 2i2 4th Gen Аудіоінтерфейс FOCUSRITE Scarlett 4i4 4th Gen Аудіоінтерфейс FOCUSRITE Scarlett 2i2 Studio 4th Gen

Улюблений інтерфейс музикантів щойно зробив величезний крок вперед.

Передпідсилювачі, що неймовірно звучать і фіксують кожну деталь. Колосальний динамічний діапазон 120 дБ. Високоякісні конвертери з флагманської серії RedNet від Focusrite. Удосконалений режим Air з функціями Presence та Harmonic Drive для імітації звучання великих консолей. Auto Gain та Clip Safe, щоб кожен дубль вийшов вдалим. Спеціально розроблений передпідсилювач для навушників для найкращого відтворення, яке ви коли-небудь чули. А також програмне забезпечення від найвідоміших імен у бізнесі.


ПЕРЕДПІДСИЛЮВАЧІ ЧЕТВЕРТОГО ПОКОЛІННЯ З ДИСТАНЦІЙНИМ КЕРУВАННЯМ*

Готові до найтихішого голосу або найгучнішого гітарного підсилювача, передпідсилювачі 4-го покоління з високою деталізацією та надзвичайно низьким рівнем шуму мають великий діапазон підсилення 69 дБ.
*Для моделей 2i2 і 4i4

ЛІНІЙНІ ТА HI-Z ВХОДИ СТУДІЙНОЇ ЯКОСТІ

Скористайтеся інструментальними входами Hi-Z, щоб надати гітарам винятковий звук під час використання емуляторів підсилювачів. Також у вашому розпорядженні високоякісні лінійні входи для відтворення всього характеру ваших синтезаторів.

ДУМАЄТЕ, ЩО ВЖЕ ЧУЛИ ВСЕ? З НОВИМИ SCARLETT ВИ ДІЙСНО ПОЧУЄТЕ ВСЕ.

Коли ви натискаєте кнопку Record, ви записуєте звук через конвертори професійного класу, 192 кГц, 24 біти, як на флагманських інтерфейсах RedNet від Focusrite, які зустрічаються в багатьох студіях вищого класу по всьому світу. Записуйте свої пісні, партію за партією, та не турбуйтеся про рівень шуму. Використовуйте кожну деталь з ваших записаних дублів, не жертвуючи при цьому якістю звучання.

УДОСКОНАЛЕНИЙ РЕЖИМ AIR ДЛЯ ІМІТАЦІЇ ЗВУЧАННЯ ВЕЛИКИХ КОНСОЛЕЙ

Удосконалений режим Air у звуковій карті Scarlett виводить на передній план мікса ваш унікальний саунд, переміщуючи його в самий центр уваги. При цьому він насичує звук багатими гармоніками та високими частотами, точно так, як це б зробила класична консоль в великій студії. Ви ніколи не захочете записуватися без цього режиму.



АВТОМАТИЧНЕ РЕГУЛЮВАННЯ РІВНІВ ВХІДНОГО СИГНАЛУ*

Функція Auto Gain автоматично налаштовує рівні вхідного сигналу за кілька секунд. Просто натисніть кнопку та грайте або співайте протягом десяти секунд – Scarlett автоматично встановить ідеальний рівень сигналу для вашого запису, незалежно від того, що ви записуєте.
*Для моделей 2i2 і 4i4

CLIP SAFE ГАРАНТУЄ, ЩО КОЖНУ ДОРІЖКУ МОЖНА БУДЕ ВИКОРИСТОВУВАТИ*

Під час виконання, Clip Safe постійно стежитиме за рівнями сигналу. Перевіряючи їх до 96 000 разів за секунду, Clip Safe автоматично їх коригуватиме, якщо виникне ризик кліппінгу, тому ви можете зосередитися на музиці, знаючи, що ваш запис у надійних руках.
*Для моделей 2i2 і 4i4

СПЕЦІАЛЬНО РОЗРОБЛЕНИЙ ПЕРЕДПІДСИЛЮВАЧ ДЛЯ НАВУШНИКІВ

Удосконалений передпідсилювач для навушників з вражаючим динамічним діапазоном забезпечить таку якість відтворення, яку ви ще ніколи не чули від продуктів Scarlett, та дозволить досягти більш гучного та чіткого звучання навушників, ніж будь-коли раніше.

 

ЗБЕРІГАЙТЕ КОНТРОЛЬ

Focusrite Control 2 – це новий застосунок для Scarlett, який полегшує налаштування ваших сесій. Доступний для ПК та Mac, він дозволяє дистанційно керувати передпідсилювачами Scarlett, автоматичним регулюванням рівнів сигналу, Clip Safe та режимом Air, коли інтерфейс знаходиться на відстані.

ВЕСЬ НЕОБХІДНИЙ СОФТ ДЛЯ СТВОРЕННЯ ХІТІВ

Крім включених до комплекту Pro Tools Artist та Ableton Live Lite, у комплект також входить Hitmaker Expansion, у якому є все необхідне для запису, мікшування, мастерингу та випуску вашої музики, а також неперевершений набір студійних інструментів від найвідоміших імен у бізнесі.

ПОВНОЦІННА СТУДІЯ В ОДНІЙ КОРОБЦІ

Scarlett Solo Studio та Scarlett 2i2 Studio включають студійний конденсаторний мікрофон CM25 MkIII від Focusrite та закриті навушники SH-450.

Ще не придбали мікрофонну стійку? Тепер це не проблема, Focusrite включили в комплект спеціальну картонну підставку, щоб ви могли почати записувати вокал або гітари прямо зараз.

ДОСЛІДЖУЙТЕ АСОРТИМЕНТ

Від авторів-виконавців до мультиінструменталістів, нове покоління інтерфейсів Scarlett піклуватиметься про ваші потреби.

SCARLETT SOLO

Scarlett Solo ідеально підходить для авторів-виконавців. З одним мікрофонним передпідсилювачем та конвертерами з низьким рівнем шуму, він забезпечує вражаючою якістю звуку у компактному формфакторі, та ідеально підходить для домашніх студій та для роботи, коли ви подорожуєте.

SCARLETT 2I2

Scarlett 2i2 має два передпідсилювачі для запису вокалу, гітари та багато чого іншого. Культовий інтерфейс 2 входи/2 виходи забезпечує професійну студійну якість у портативному виконанні. З потужними функціями, такими як Auto Gain та режим Air2i2 дарує вам можливість створювати записи, готові до трансляції на радіо, де завгодно.

SCARLETT 4I4

Scarlett 4i4 має чотири входи та виходи для більшої гнучкості під час запису мікрофонів, інструментів, синтезаторів та багато чого іншого. Вбудований MIDI-вхід/вихід забезпечує легку інтеграцію з вашими контролерами та клавішними інструментами. 4i4 приносить професійну якість студії в руки всіх домашніх музикантів.

SCARLETT SOLO ТА 2I2 STUDIO

Студійні комплекти надають рішення все-в-одному для запису високої якості. До комплекту входить інтерфейс Scarlett Solo або 2i2, студійний конденсаторний мікрофон CM25 MkIII та навушники закритого типу SH-450. Ці набори включають все необхідне для запису вокалу та акустичних інструментів студійної якості одразу з коробки.