Категорії
Бренди

Новинки: електрогітари Yamaha Revstar Element!

Друзі! Презентуємо вам нове покоління електрогітар Yamaha Revstar 2022 року!

Yamaha Revstar 2022 

Оригінальні гітари Revstar були випущені в 2015 році - це була перша нова серія електрогітар за більш ніж десятиліття. Повністю оновлений модельний ряд Revstar був представлений у 2022 році. Нова серія Revstar пропонує три рівні (Element, Standard та Professional), два варіанти звукознімачів на вибір (хамбакери або P90), нові варіанти перемикання та новий набір обробки у гоночному стилі. Знайдіть те, що ідеально підходить для вашого звуку та вашого стилю!

 

Yamaha Revstar Element

Натхненний японським мінімалізмом і позбавлений найнеобхіднішого, Revstar Element пропонує потужне звучання, практичну універсальність і сміливу оздоблення, що відповідає вашому звучанню і стилю.

YAMAHA REVSTAR ELEMENT

Корпус з внутрішніми порожнинами і спеціальним акустичним дизайном

Гітари Revstar Element мають корпус з внутрішніми порожнинами, призначеними для формування тону і зменшення ваги, забезпечуючи чистий, повний звук і комфортну гру. 

Корпус з внутрішніми порожнинами

Перемикач Dry Switch

Регулятор тону c push/pull активує фільтр верхніх частот Dry Switch для отримання більш яскравих тонів без додаткового шуму або падіння гучності, характерного для звичайного поділу котушок.