Категорії
Бренди

Taylor: Нові моделі 2020 року

Цього року компанія Taylor Guitars, що добре відома завдяки своїм унікальним інноваціям в світі акустичних гітар та Eco-Friendly підходам, випустила цілу низку нових моделей, що майорять новими специфікаціями. Частина моделей отримала асортиментне розширення через оновлення матеріалів, проте деякі гітари мають дійсно унікальний дизайн та не мають аналогів у світі. 



 

 

 

 

 

 

BUILDER’S EDITION 816CE


Незважаючи на те, що Taylor Builder's Edition 816ce дотримується класичного канону 800 серії у поєднані корпусу з індійського палісандру та топом ялини (в даному випадку ялина Lutz), гітара вносить кілька нових та оригінальних елегантних елементів. Для початку, це перша гітара форми Grand Symphony з системою пружин V-Class. Енді Пауерс модифікував звичний дизайн форми Grand Symphony для надання виразної ідентичності, котра здатна відтворювати справжнє «симфонічне» звучання інструменту. Особливістю нового дизайну є інноваційний виріз з резонаторним отвором. Похила позиція отвору надає легкий доступ до верхніх ладів, а у поєднанні з системою пружин V-Class створює багатий та об'ємний унікальний акустичний тон інструменту. Естетичне оформлення, яке включає в себе фігурне кленове окантування із згладженими краями з палісандра, перламутрову інкрустацію Windansea не залишить нікого байдужим.




TAYLOR K26CE V-CLASS 


Новий Taylor K26ce являє собою оновлену версію форми Grand Symphony особливістю якої є інноваційний виріз з резонаторним отвором. Неперевершена краса гавайського Koa разом з неймовірним тоном інструменту в поєднанні з системою пружин V-Class створює багате та об'ємне звучання у середньочастотному діапазоні. Гітара порадує музикантів яскравим і сфокусованим звучанням, з теплими обертонами, які додають насиченості і глибини звуку. Корпус інструменту виконаний з дерева гавайського Koa. Гриф гітари виготовлений з тропічного махагоні та має накладку з ебоні. Гітара також має зменшену мензуру, яка дорівнює 24 ⅞ дюйма, в результаті чого отримується високоякісний «симфонічний» звук, котрий рівномірно розсіюється створюючи ефект занурення, що нагадує реверберацію з неперевершеним сустейном.

 



BUILDER’S EDITION 912CE 


Taylor Builder’s Edition 912ce найкращий варіант для гітаристів, які бажають акустичну гітару преміум класу з притаманним електрогітарі відчуттям комфорту. Компактний корпус форми Grand Concert з індійського палісандру та топом з ялини Lutz допоможе відкрити нові звукові горизонти. А завдяки системі пружин V-Class привноситься додатковий сустейн, який дозволить розкрити багатство гармоній резонуючого палісандру. Як модель серії Builder's Edition, гітара має набір преміальних деталей: скошені краї деки, закруглені краї накладки, покриття Silent Satin, а також систему звукознімачів ES2.

 



BUILDER’S EDITION 652CE


Taylor 652ce Builder's Edition – 12-струнна електро-акустична гітара в компактному корпусі Grand Concert c плавним вирізом. Це інструмент нового покоління, який поповнив преміальну лінійку Builder's Edition. Корпус гітари поєднує в собі кленову деку з топом термічно обробленої ситхинскої ялини. Це дозволяє отримати експресивний, відмінно сфокусований та чистий звук. Система пружин V-Class особливо яскраво проявляє себе на 12-струнній гітарі, додаючи додаткову текстуру і багатство тембру, роблячи звук могутніше, а сустейн триваліше. Спеціальний процес термічної обробки ялинового топу додає характерну вінтажним інструментам звукову ніжність, а бридж, який розташований ближче до центру корпусу, посилюює середні частоти і робить гру на інструменті більш зручною.

 



BUILDER’S EDITION 324CE 


Taylor Builder’s Edition 324ce поєднує у собі преміальну якість та прихильність компанії Taylor до ініціативи по збереженню навколишнього середовища, яка передбачає у собі усвідомлене використання ресурсів. Особливість гітари полягає в тому, що нижня дека та обичайка виконані з міського ясеня (Urban Ash) отриманого з дерев, які потребували зрубу з муніципальних районів Південній Каліфорнії через вік, проблеми з безпекою або інші фактори, які обумовлені містом. Звукові властивості міського ясеня (Urban Ash) подібні за характером до гондураського махагоні. Поєднання топу з махагоні та системи пружин V-Class вирівнює атаку, а комфортний контур згладжених країв корпусу та скошений підлокітник підкреслює виразний діапазон інструменту. Форма корпусу Grand Auditorium дозволяє отримати чіткі середні, дзвінкі верхні, а також багаті низькі частоти, що створює універсальний інструмент для гітаристів, які використовують різні техніки гри такі як фінгерстайл, та гру боєм. Інші особливості інструменту включають у себе інкрустацію Compass з штучних перлин, фурнітуру Gotoh 510, покриття Silent Satin з затемненням, яка забезпечує ультра-чистий звук, а також звукознімач ES2. 




V-CLASS GRAND ORCHESTRA




Відтепер система акустичних пружин V-Class доступна у найбільшій формі гітари Taylor - Grand Orchestra. Інженер Енді Пуерс при модернізації інструменту спирався на природно великий, глибокий тон інструменту, поєднавши бадьорість, яку дає система V-Class, з величезною легкістю звуку форми, щоб ще більше підсилити звукову потужність гітари. У додаток до поліпшеного сустейну V-Class підвищує чутливість, надаючи інструменту феноменальний динамічний діапазон. Система акустичних пружин V-Class  доступна у моделях 618е, корпус якої виконаний з фігурного клену та має топ з ситхінської ялини, та у 818e, яка у свою чергу має корпус з індійського палісандру та топ з ситхінської ялини.


TAYLOR 200 SERIES PLUS MODELS




Компанія Taylor також оновила свою 200 серію та додала нову Plus версію. Відтепер моделі 200 серії випускаються з корпусом з індійського палісандру та топом з ситхінської ялини. Оновлені моделі доступні у формах Dreadnough (210се модель) та Grand Auditorium (моделі 214се, 214ceN, та 12-струнна 254ce версія). Ключовою відмінністю Plus версії є нікелева фурнітура, глянцеве покриття та цільний топ з ситхінської ялини. Також всі моделі комплектуються оновленим чохлом AeroCase, котрий має зміцнену конструкцію, яка забезпечує захист, аналогічний як при використанні жорсткого кейсу.

 

GS MINI-E ROSEWOOD 




Taylor GS Mini-e Rosewood – нова модель в лінійці популярних інструментів з укороченою мензурою, компактна, легка і надзвичайно комфортна при грі акустична гітара серії GS Mini, модифікація з корпусом палісандра. Палісандровий корпус має ефектний вигляд. Верхня дека з класичного для акустичних гітар матеріалу - ялини дає широкий динамічний діапазон і робить гітару універсальною, придатною для різних стилів гри. На гітарі встановлена електроніка ES-B.

 

GS MINI-E KOA PLUS 


Оновлена версія GS Mini, яка має корпус з гавайського Koa. Особливістю Plus версії є цільний топ з Koa. Цільний топ надає теплий та чистий звук з природною компресією, завдяки чому, при грі досягається чітка та сфокусована атака. Незважаючи на зменшену мензуру, яка приблизно на 10 дюймів коротше, ніж у стандартних моделей, гітара володіє густим, насиченим і дуже природним звучанням. GS Mini-e Koa Plus оснащена високоякісною електронікою Expression System 2. Це чудовий інструмент для створення музики, запису і джемів з друзями, який легко носити з собою, щоб грати в будь-якому місці.


 

GS MINI-E KOA BASS


GS Mini-e Koa Bass - компактна, легка і надзвичайно комфортна при грі електроакустична бас-гітара унікального дизайну з серії GS Mini від Taylor. Незважаючи на зменшену мензуру ніж у стандартних бас-гітар, вона володіє густим, насиченим і дуже природним звучанням. Це досягається в тому числі завдяки використанню спеціально розроблених для акустичних бас-гітар струн з нейлоновою серцевиною і відмінній електроніці ES-B. Цільний топ з деревини Koa забезпечує широкий динамічний діапазон і додає притаманну Koa, природню компресію і робить бас-гітару універсальною для будь-яких стилів гри. Завдяки зменшеним ладам на грифі на інструменті дуже легко грати, бас підійде навіть для дітей і музикантів-початківців. Це чудовий інструмент для створення музики, щоб грати в будь-якому місці.

 

BIG BABY TAYLOR-E WALNUT 


Big Baby Taylor Walnut-e – оновлена версія електроакустичної гітари в корпусі дредноут, найбільша з серії інструментів зменшеного форм-фактору Baby Taylor.  Нижня дека та обичайка Big Baby Taylor – виконані з деревини горіха, багатий коричневий відтінок і ефектна фактура якого надає інструменту елегантність та неперевершений багатий акустичний тон. Верхня дека виконана з ситхінской ялини, традиційного для акустичних гітар матеріалу, який дозволяє отримати широкий динамічний діапазон, а також робить BBT-e універсальним інструментом, придатним для будь-яких музичних напрямків, різного рівня майстерності і стилів гри. Така гітара підходить як для початківців, так і для професійних музикантів. Гітара має високоякісну електроніку: звукознімачі ES- з вбудованим хроматичним тюнером.