Категорії
Бренди

NAMM 2020: новинки від ESP / LTD (Часть III)!

Представляємо серію '87

 Як ви, напевно, знаєте, ESP святкує 45-річчя в 2020 році, почавши в 1975 році як невелика майстерня по ремонту інструментів в Токіо.  Проте, саме до середини 1980-х гітари і баси ESP привернули увагу музикантів по всьому світу.  Серія LTD '87 - точне відтворення тієї першої лінійки інструментів ESP.

Перше, що ви помітите, це те, що Eclipse спочатку був гітарою абсолютно іншого стилю, ніж той, який все давно звикли бачити у ESP.  LTD Eclipse '87 заснований на формі TE Archtop, як і оригінал, і доступний в двох версіях, кожна з двома варіантами обробки на вибір.  Eclipse '87 випускається в Black і Pearl White кольорах і оснащений тремоло Floyd Rose.  Навпаки, модель Eclipse '87 NT, доступна в Turquoise and Pearl White кольорах, має фіксований бридж TOM зі струнотримачем від TonePros.  Обидві моделі мають конструкцію з наскрізним грифом neck-thru-body і комплекти датчиків Seymour Duncan '59 (гриф) і JB (бридж) (з оригінальними котушками і пуш-пул управлінням для їх поділу).
LTD ECLIPSE ’87 (BLACK)
LTD ECLIPSE ’87 (BLACK)
LTD ECLIPSE ’87 (PEARL WHITE)
LTD ECLIPSE ’87 (PEARL WHITE)
LTD ECLIPSE ’87 NT (TURQUOISE)
LTD ECLIPSE ’87 NT (TURQUOISE)
LTD ECLIPSE ’87 NT (PEARL WHITE)
LTD ECLIPSE ’87 NT (PEARL WHITE)

Модель M-1 Custom ’87 заснована на легендарній оригінальної моделі ESP M-1 і пропонує конструкцію з наскрізним грифом (neck-thru body) з трьох частин і U-подібним профілем.  Гітара оснащена тремоло Floyd Rose 1000 (встановленим без виїмки в корпусі) і одним датчиком Seymour Duncan Distortion TB-6 з пуш-пул управлінням для поділу котушок, а також активним бустером EMG PA-2, коли вам потрібен додатковий гучність і міць.  Доступна в Black, Dark Metallic Blue і Candy Apple Red обробці.

LTD M-1 CUSTOM ’87 (BLACK)
LTD M-1 CUSTOM ’87 (BLACK)
LTD M-1 CUSTOM ’87 (DARK METALLIC BLUE)
LTD M-1 CUSTOM ’87 (DARK METALLIC BLUE)
LTD M-1 CUSTOM ’87 (CANDY APPLE RED)
LTD M-1 CUSTOM ’87 (CANDY APPLE RED)
Заснована на оригінальній формі ESP Mirage, LTD Mirage Deluxe '87 - це шред-машина для подрібнення з конструкцією bolt-on (гриф на болтах), корпусом з вільхи та тонким кленовим грифом з трьох частин і U-подібним профілем.  Гітара доступна в ефектних кольорах Pearl Pink і Turquoise.  Інструмент оснащений тремоло Floyd Rose 1000 і набором звукознімачів Seymour Duncan Distortion TB-6 (з оригінальними котушками і пуш-пул управлінням для їх поділу) в бриджі та Seymour Duncan Hot Rail біля грифа.
LTD MIRAGE DELUXE '87 (PEARL PINK)LTD MIRAGE DELUXE ’87 (PEARL PINK)LTD MIRAGE DELUXE ’87 (PEARL PINK)
LTD MIRAGE DELUXE ’87 (TURQUOISE)
LTD MIRAGE DELUXE ’87 (TURQUOISE)

У 1987 році ESP почали виходити на ринок бас-гітар, тому модель LTD Surveyor '87 - це заслужене повернення в центр уваги.  Surveyor '87 являє собою класичну конструкцію з кріпленням грифа на болтах, з мензурой 34 "дюйма і включає в себе компоненти вищого рівня, такі як бридж Gotoh 201-B4 і звукознімачі Seymour Duncan Vintage P / Vintage Jazz. Можна користуватися в Black і Pearl White кольорах  .

LTD SURVEYOR ’87 (BLACK)
LTD SURVEYOR ’87 (BLACK)
LTD SURVEYOR ’87 (PEARL WHITE)
LTD SURVEYOR ’87 (PEARL WHITE)
Відмінні нові та оновлені моделі серії Signature

Рік за роком, ESP тісно співпрацює з обраною групою нашої сім'ї артистів-ендорсером, щоб представити вам новинки в серію Signature.  Ці гітари часто засновані на інструментах ESP Custom Shop, які ці артисти використовують для запису в студії і гастролей.

 Одна з найкрутіших нових моделей 2020 року - це нова гітара серії Signature від Nergal (Behemoth).  Заснована на формі моделі ESP Stream, LTD NS-6 пропонує широкий діапазон тонів з парою звукознімачів Fishman Fluence Modern Humbucker.  Використовуйте пуш-пул перемикач, щоб отримати доступ до двох різних голосам звукознімачів ... вниз для «Modern Active» або вгору для «Modern Passive Attack».  NS-6 пропонує конструкцію з глибоко уклеєним грифом (set-thru) з мензурой 25,5 ", корпусом з червоного дерева, кленовим грифом з трьох частин і накладкою з чорного дерева з інкрустацією логотипу Behemoth Triumviratus і бічними маркерами ладів, що світяться в темряві.  доступний в Black Satin обробці.
LTD NS-6 (BLACK SATIN)
LTD NS-6 (BLACK SATIN)

Гітара LTD Signature Series для Алекса Уейда з американської deathcore-групи Whitechapel повернулася і стала краще, ніж коли-небудь!  LTD AW-7 Baritone - це 7-струнна гітара в 27 "мензури, з корпусом з болотяного ясена з чудовою обробкою Open Grain Black Satin, а гриф з 5 частин клена / горіха / падука має накладку з чорного дерева і лади з нержавіючої сталі.  AW-7 Baritone отримує своє звучання від набору датчиків DiMarzio D-Activator 7 з безрамковий кріпленням в корпус, а також оснащений фіксованим брджем Hipshot і замковими кілками LTD.

LTD AW-7 BARITONE (OPEN GRAIN BLACK SATIN)
LTD AW-7 BARITONE (OPEN GRAIN BLACK SATIN)

ESP зробили великі поновлення підписних моделей Хав'єра Рейеса (Animals As Leaders).  Доступна, високоякісна LTD JR-208 являє собою 8-струнну баритон-гітару з 27 "мензурой, корпусом з червоного дерева, кленовим грифом (на болтах), звукоснимателями ESP Designed LH-308N і LH-308B і фіксованим бриджем LTD з струнами крізь корпус  . Вона доступна в обробці Pelham Blue з золотою фурнітурою. Модель JR-608 з конструкцією з наскрізним грифом neck-thru-body була доповнена набором його нових звукознімачів Fishman Javier Reyes Open Core і міні-перемикачем для активації їх різних войсінгов.

LTD JR-208 (PELHAM BLUE)
LTD JR-208 (PELHAM BLUE)
LTD JR-608 (FADED BLUE SUNBURST)
LTD JR-608 (FADED BLUE SUNBURST)
Одним з найдавніших артистів списку ESP є Стівен Карпентер з Deftones, і ми оновили дві його гітари серії Signature на 2020 рік.  LTD SC-20, приурочена до 20-річчя його першої передплатної моделі ESP, доступна в обробці Sonic Blue.  Новітня версія LTD SC-607 Baritone випускається з чудовою обробкою Purple Satin.
LTD SC-20 (SONIC BLUE)LTD SC-20 (SONIC BLUE)LTD SC-20 (SONIC BLUE)
LTD SC-607 BARITONE (PURPLE SATIN)
LTD SC-607 BARITONE (PURPLE SATIN)
Крім того, тепер у нас є рішення для музикантів, які шукають більш доступний варіант підписаний гітари Брайана «Хеда» Уелча, Семиструнна новатора і засновника ню-метал-ікон Korn.  LTD SH-207 має bolt-on (гриф на болтах) конструкцію з зручним, швидким і тонким кленовим грифом з U-профілем.  Звук SH-207 забезпечують два потужних датчика ESP Designed LH-307.
LTD SH-207 (SEE THRU PURPLE)LTD SH-207 (SEE THRU PURPLE)LTD SH-207 (SEE THRU PURPLE)Більше LTD Deluxe моделей

Повернення LTD Phoenix - це чудова новина, але є ще одна нова модель в цьому захоплюючому дизайні.  Phoenix Black Metal пропонує тему стильового оформлення інших моделей Black Metal - повністю чорну обробку, компоненти та обладнання, один звукознімач, накладка грифа з чорного дерева без інкрустації і бічні маркери, що світяться в темряві, і чорний металевий логотип LTD.  Інструмент пропонує конструкцію з наскрізним грифом neck-thru-body, гриф з трьох частин клена, "крила" корпусу з червоного дерева, а також звукознімач Fishman Fluence Modern Humbucker з пуш-пул перемикачем для вибору войсінга.
LTD PHOENIX BLACK METAL (BLACK SATIN)
LTD PHOENIX BLACK METAL (BLACK SATIN)
Ще одна новинка - LTD Deluxe EC -1000 Black Natural Burst.  Ця гітара, також доступна в обробці Blue Natural Fade, має топ з капа тополі на корпусі з червоного дерева, гриф з трьох частин червоного дерева з накладкою з чорного дерева, а також сет звукознімачів Seymour Duncan Sentient (у грифа) і Pegasus (у Брижа  ).  Не менш ефектний і новий LTD Deluxe M-1007, який забезпечує швидкість і плавність гри серії M в 7-струнної версії для серйозного "м'яса".  Інструмент побудований за схемою з наскрізним грифом neck-thru-body, оснащений парою сучасних хамбакерів Fishman Fluence Modern (Alnico біля грифа, керамічний біля мосту) з пуш-пул управлінням для активації другого войсінга.
LTD EC-1000 (BLACK NATURAL BURST)LTD EC-1000 (BLACK NATURAL BURST)LTD EC-1000 (BLACK NATURAL BURST)
LTD M-1007 (SEE THRU BLACK SUNBURST SATIN)
LTD M-1007 (SEE THRU BLACK SUNBURST SATIN)
Ну, і наостанок, LTD Deluxe Viper -1000 EverTune, який вперше додає інноваційний бридж EverTune до дизайну Viper з подвійним зміщеним вирізом.  Viper -1000 EverTune також включає в себе компоненти виского рівня, такі як пасивні звукосниматели Seymour Duncan Sentient (гриф) і Pegasus (бридж) з безрамковий кріпленням в корпус, що розділяються в спліт за допомогою пуш-пул управління, а також кілки Grover.
LTD VIPER -1000 EVERTUNE (SEE THRU BLACK CHERRY SATIN)LTD VIPER-1000 EVERTUNE (SEE THRU BLACK CHERRY SATIN)LTD VIPER-1000 EVERTUNE (SEE THRU BLACK CHERRY SATIN)

 

Пропустили першу і другу частини новинок від ESP?  Тисніть по посиланнях нижче