Категорії
Бренди

NAMM 2020: новинки від компании Jim Dunlop!

Американська компанія Jim Dunlop є одним з провідних виробників гітарної електроніки.  Незліченна кількість музикантів по всьому світу використовують "жаби" CryBaby і педалі ефектів серії MXR.  Ви зустрінете їх скрізь: у початківців музикантів і зірок світового рівня.  Їх голос - це голос рок музики, який чутно на мільйонах мультиплатинових записів по всьому світу!  Крім того, Jim Dunlop виробляє високоякісні струни, слайдери, каподастри, широкий спектр ременів, медіаторів, ладів, а також засобів по догляду за інструментами.  На NAMM Show 2020 компанія Jim Dunlop традиційно представила безліч нових продуктів, які безсумнівно зацікавлять музикантів.

 

MXR Dookie Drive Pedal V3

MXR Dookie Drive Pedal V3

Для того, щоб відзначити вихід еклектичного тринадцятого альбому Green Day "Father of All ...", було випущено обмежену видання педалі Dookie Drive в корпусі з шліфованого алюмінію з тим самим чхати єдинорогом з обкладинки.

 

MXR Dookie Drive - це впізнаваний звук обох підсилювачів Біллі Джо в одній педалі, так що ти зможеш налаштувати свої власні варіації цього знаменитого звуку Dookie.  Ми запозичили самі підсилювачі, щоб команда MXR могла ретельно проаналізувати всі звукові якості, які змушують їх звучати чертовски добре.  Після ретельного аналізу і A / Б-тестування наші інженери з нуля відновили підсилювачі у вигляді схеми педалі і помістили їх в один корпус.  Секції High Gain і Clean Gain мають свої власні елементи управління, а елемент Blend дозволяє тобі змішувати їх разом, як це робили Green Day в студії.  Якщо ж тобі потрібен додатковий провал по середині, просто натисни перемикач Scoop.

 

Dookie Drive призначений не тільки для любителів Green Day - ця абсолютно унікальна педаль забезпечує повний гармонійний діапазон перевантажених тонів для ігрового досвіду, який повний глибини і обсягу.

MXR Custom Shop - Timmy Overdrive

Ця педаль змогла вмістити в себе море зернистого текстурованого драйву, який дійсно здатний оживити звучання твого інструменту, при цьому зберігаючи його фундаментальний характер - і все це в мініатюрному корпусі, який не займе зайвого місця в твоєму педалборд.

Дизайн цієї моделі заснований на розробці заслуженого ветерана "педалестроенія" Пола Кокрен (Paul Cochrane), який отримав визнання безлічі професійних музикантів.  Коли Пол вирішив запропонувати цю педаль широкої аудиторії, він вирішив працювати разом з командою інженерів MXR.


 "Співпрацювати з MXR - це честь для мене," - говорить Пол.  "Моєю першою гітарної педаллю була Phase 90."

 Завдяки винахідливому застосування перемикача типів кліппінга і унікальним регуляторам тембру, Timmy Overdrive - це втілення мрії виступаючих гітаристів.  Перемикач Clip пропонує три різні варіанти кліппінга для безлічі ситуацій, неважливо шукаєш ти "велике" і щільне звучання з тоннами хедрума, здатне розірвати твій підсилювач, або ж більш скомпрессировать і сатурірованних тон для "жирних" акордів.


Регулятори Bass і Treble - ще одна родзинка цієї педалі.  Перш за все: також як і у лампових підсилювачів, вони працюють тільки "в мінус", зберігаючи характер звучання гітари недоторканим.  По-друге, Пол розпаяно регулятор низів таким чином, що він впливає на сигнал ДО перевантаження, щоб ти міг підтримувати достатній рівень баса в твоїй гітарі, навіть при малому Гейне, а регулятор Treble впливає тільки на сигнал ПІСЛЯ перевантаження, дозволяючи музикантові зберегти м'якість і  музикальність гітарного тону, навіть при "брудних" настройках.
MXR Custom Shop - Timmy Overdrive

MXR Octavio Fuzz

MXR Octavio Fuzz
Стало класичним, звучання октавного фузз Octavio Fuzz отримало всесвітню славу завдяки Jimi Hendrix.  Неймовірно чутлива до динаміки виконання октавна сатурація цього ефекту і сьогодні користується популярністю серед сучасних гітаристів, незалежно від музичного жанру.  І ось, вперше за всю історію, ця легендарна педаль стала доступна в стандартній лінійці MXR.

 

Управління MXR Octavio Fuzz таке ж просте, як і десятиліття тому - просто настрій бажані рівні гучності і фузз і занурся в засмучені синто-фуззової хвилі гітарного тону, слухняного твоєму медіатора.

Way Huge Smalls Swollen Pickle Fuzz

Way Huge Smalls Swollen Pickle Jumbo Fuzz взяв все найкраще і найсмачніше у своїх попередників, але при цьому відрізняється максимально доброзичливим і інтуїтивним виконанням, з більш простим управлінням, так що ти можеш просто підключити його і зануритися в море пікантною сатурації, без необхідності багатогодинних обертань  регуляторів і розбирання корпусу.

 

Використовуй ручки Loudness, Sustain і Filter для базової установки гітарного тону.  Хочеш отримати потужний і об'ємний звук АККОР - просто клацни перемикачем Scoop, щоб трохи провалити середину.  Перемикач Crunch дозволяє збільшити інтенсивність компресії для більш зібраного тембру.  Swollen Pickle Jumbo Fuzz як і раніше більше ніж просто звичайний фузз, але тепер тобі не потрібно витрачати час на копання в налаштуваннях і пошуки ідеального положення регуляторів :)
Way Huge Smalls Swollen Pickle Fuzz

MXR Thump Bass Preamp

MXR Thump Bass Preamp
Ця педаль об'єднує солодку магію звучання преампа Echoplex® з 3-смуговим еквалайзером з параметричною серединою, так що ти зможеш налаштувати чудовий звук бас-гітари для Панчево соло, кращої читання в міксі або детального формування тембру пасивної бас-гітари.

 

MXR Thump Bass Preamp був задуманий, коли команда інженерів MXR виявила, що звучання підсилювача Echoplex чудово працює не тільки з електро-, але і з бас-гітарами.  Використовуючи цю схему в якості основи, команда MXR дополніля її простим, але функціональним еквалайзером, що дозволяє налаштувати ідеальне звучання бас-гітари для сцени і студії.

 

Регулятори Treble і Bass дозволяють посилити або послабити частоти 8кГц і 40Гц відповідно, а ручка Mid дозволяє управляти среднечастотним діапазоном.  Для гнучкості і універсальності ти можеш регулювати цю частоту в діапазоні від 250Гц до 1кГц.

John Petrucci Trinity Pick

Нова передплатна модель медіаторів Джона Петруччі (John Petrucci), Trinity Pick, поєднує унікальну Small Tri форму з контуріровани "плечима", запозиченими у медіаторів серії Flow® і наконечником типу Jazz III, для максимально швидкісного, плавного і детального звуковидобування.

 

 "Цей медіатор допоміг мені досягти нових рівнів швидкості та акуратності," - говорить Джон.  "Особлива форма скошених країв дозволяє легко виконувати складні комплексні пасажі, а продумана 3-стороння форма гарантує зручність хвата. Міцний матеріал Ultex® не тільки надає плавність атаці, але і додає тембру гітари повноту і соковитість".
John Petrucci Trinity Pick

Gator Grip Jazz III Pick

Gator Grip Jazz III Pick

Медіатори серії Gator Grip мають матову поверхню для захисту від вислизання і надійного утримання в руці.  Литі скошені грані забезпечують швидку атаку з м'яким послезвучія.  Нові медіатори Gator Grip Jazz III поєднують всі ці якості з швидкісний і високоточної формою Jazz III, улюбленої багатьма гітаристів в усьому світі.

Jeff Loomis Custom Ultex Sharp

Jeff Loomis Custom Ultex® Sharp дає тобі яскравість і міцність матеріалу Ultex, точність звуковидобування наконечника Tortex® Sharp і відмінну чіпкість поверхні, завдяки особливим насічках.

 

 "Цей медіатор забезпечує найкращу точність і швидкість атаки, з усіх медіаторів, які я коли-небудь пробував," - говорить Джефф.  "Його загострений наконечник помітно менше тягне за собою струну, що робить його ідеальним для швидких соло і супер-артикульованих арпеджіо. Він став важливою частиною мого виконання і звучання".
Jeff Loomis Custom Ultex Sharp

Наборы аксессуаров System 65

Нові комплекти якісних інструментів для обслуговування електро- і бас-гітар від Dunlop - це річ, яка повинна бути в кишені гітарного чохла будь-якого працюючого музиканта.  Вони дозволяють легко і швидко замінити струни і відбудувати твою гітару, а зручний напівтвердий чохол полегшує зберігання і транспортування.

BMF Tri-Glide Leather Black Strap

BMF Tri-Glide Leather Black Strap
Новий шкіряний ремінь BMF Tri-Glide Strap - це здійснення бажань безлічі гітаристів з усього світу.  Він дозволяє плавно регулювати довжину "на льоту" завдяки фірмовій системі tri-glide - просто потягни її вгору або вниз, щоб виставити бажану довжину ременя - і ти готовий до наступної пісні!

 

Гітарні ремені Dunlop Belt Leather Guitar Straps виготовлені з міцної і гнучкою високоякісної шкіри, яка з часом стає тільки краще.  Спочатку комфортні для плеча, ремені Belt Leather Guitar Straps ставатимуть м'якше з кожним використанням, а патина, яка з'явиться з часом додасть автентичності та елегантності твоєму сценічному образу.

 

Надходження новинок Jim Dunlop очікується навесні-влітку 2020. Слідкуйте за новинами на нашому сайті!


(c) Jam.ua