Категорії
Бренди

NAMM2020: новинки від PRS Guitars!

Компанія PRS Guitars грунтовно підготувалася до NAMM Show 2020 і привезла на свій стенд досить багато новинок модельного ряду 2020 року, який оновився в цьому році як в доступному сегменті SE / SE Standard, так і в лінійках S2 і т.зв.  Core (що і є ті самі справжні PRS).  Варто так само відзначити спецмодель, приурочені до 35-річчя компанії.  Це (звичайно ж) 35th Anniversary Custom 24 у всіх можливих цінових сегментах, від SE до Core.  А також неймовірний Dragon, випурхнув з відділення PRS Private Stock, де золотими руками кращих майстрів PRS створюються незвичайні шедеври гітаробудуванні.  Додалася і пара нових підписних моделей для Mark Holcomb і Dustie Warning.  Але про все по-порядку.

 

PRS S2 McCarthy 594

PRS S2 McCarthy 594
PRS S2 McCarty 594

КЕще напередодні NAMM PRS анонсували три нових чудових доповнення до лінійки S2: S2 McCarty 594, S2 McCarty 594 Singlecut і S2 McCarty 594 Thinline.  Розроблені для того, щоб підкорити серця фанатів сімейства інструментів McCarty і зберегти вірність унікальному духу серії S2, ці нові цельнокорпусние електрогітари об'єднують в собі вінтажний вид з точністю наших сучасних технологій виготовлення і майстерністю XXI століття.  До слова, це перший раз, коли моделі McCarty були запропоновані за межами PRS Private Stock і Core лінійок!  Так що їх неодмінно чекає успіх.

 

35th Anniversary Custom 24

PRS 35th Anniversary Custom 24
PRS 35th Anniversary Custom 24
PRS відзначає 35 років створення гітар та інновацій з трьома новими 35th Anniversary Custom 24 моделями в лінійках Core, S2 і SE.  Розроблені на основі гітари, з якої все почалося - Custom 24 - ці моделі з обмеженим тиражем фіксують основні елементи культової моделі PRS і додають музичну функціональність моделі Paul's Guitar, створюючи нову універсальну платформу.  Моделі 35th Anniversary Custom 24 оснащені новими TCI (або TCI "S") звукоснимателями, які мають два міні-тумблера, що дозволяють переводити один або обидва звукознімача з хамбакерів в справжній сингловий режим.  Чіткість і неповторний тон цих вантажних датчиків одночасно об'ємний і нюансированной, тому ви легко знайдете свій улюблений звук.

 
 "35 років ... то, що зараз відбувається в PRS це щось особливе, і ми хотіли відобразити це, зазначивши гітару, яка допомогла поставити нас на ноги: Custom 24. У цих моделей є нові спеціальні звукознімачі з системою перемикання, так що вони звучать і  грають просто відмінно. Хамбакери збалансовані, а сингли звучать музично і полноченно. "  - Paul Reed Smith

 

Private Stock 35th Anniversary Dragon

PRS Private Stock 35th Anniversary Dragon
9-й інструмент серії Dragon серії вже тут, Private Stock 35th Anniversary Dragon - це добірні породи деревини Private Stock, обробка «Подих крижаного дракона» і більш (!) 225 частин інкрустації.

 "Коли я був підлітком, мені снився сон про гітарі з драконом, інкрустованим по накладці грифа, і в 1992 році я вперше зміг здійснити цю мрію. Важливою частиною нашої історії стала технологія, яка дозволяє нам створювати ці хитромудрі інкрустації і ідея того, що мрії  можуть стати реальністю. Мені дуже подобається цей новий 35th Anniversary Dragon. "  - Paul Reed Smith

DW CE 24 "Floyd" и SE Mark Holcomb SVN

PRS DW CE 24
DW CE 24 "FLoyd" и SE Mark Holcomb SVN

 

Напередодні 2020 року PRS анонсували дві довгоочікувані підписні моделі: DW CE 24 "Floyd" і SE Mark Holcomb SVN.  Народжені від співпраці з кожним з музикантів, наша робота була в тому, щоб втілити їх мрії в реальність.  На щастя, ми не єдині, хто задоволений результатами!

 
 "Ця модель стала найстабільнішим інструментом, найприємнішим з тих, які я коли-небудь мав. Я випробував його на собі і пишаюся тим, що на ньому стоїть моє ім'я."  - Dustie Waring // Between the Buried & Me
 

 "Моя SE SVN стала ідеальним аналогом моєї шестиструнній SE і абсолютної опорою в живих концертах Periphery. Вона розроблена, щоб бути агресивною, але її основні особливості дозволяють їй бути досить різноманітною, щоб звучати з чистим і мід-Гейн точно так само ефективно. Якщо ви  грали на моїй шестиструнній моделі SE, ви виявите, що SVN заснована на тому, що ми створили з цією гітарою і не тільки. "- Mark Holcomb // Periphery

SE Mira и SE Starla Stoptail 

PRS SE Mira и PRS SE Starla Stoptail
SE Mira и SE Starla Stoptail 

Моделі Mira і Starla мають легендарне минуле в лінійці PRS, як дві з новітніх моделей серії SE, у яких є світле майбутнє.  Цей дизайн навмисно розходиться з класичним профілем PRS, пропонуючи ретро стиль і захоплюючий тембр для музикантів, які вважають за краще грати свій рок.  Звукознімачі в нових моделях SE Mira і SE Starla Stoptail були обрані для забезпечення округлого, вибухового, різкого тону, а ручка тони з push / pull перемикачем забезпечує додаткову універсальність.  SE Mira і SE Starla Stoptail з конструкцією корпусу з червоного дерева і електронікою, встановленої на пікгард, являють собою дві гітари, які так і просяться грати.

 

SE Hollowbody Standard и SE Hollowbody II

PRS SE Hollowbody Standard и PRS SE Hollowbody II
SE Hollowbody Standard и SE Hollowbody II
PRS Hollowbody був постійним улюбленцем аудиторії з моменту своєї появи двадцять років тому, і він напевно буде продовжувати сяяти, так як вперше приєднався до лінійки SE.  З двома новими моделями, SE Hollowbody Standard і SE Hollowbody II, це сімейство інструментів поєднує в собі збалансований, чистий, резонансний тон інструменту з порожнистим корпусом, а також потужність і стабільність електрогітари з цільним корпусом.  SE Hollowbody Standard оснащений цільним корпусом з червоного дерева для додаткової теплоти в звучанні, а SE Hollowbody II має кленовий нижню і верхню частину з обечайкой з червоного дерева, що забезпечують відмінний баланс між атакою і сустейном в привабливій упаковці.

SE Custom 24 Poplar Burl и Burled Ash

PRS SE Custom 24 Poplar Burl и Burled Ash
SE Custom 24 Poplar Burl и Burled Ash

PRS SE Custom 24 - це квінтесенція гітари SE, розроблена для точного відображення моделі PRS, з якої все почалося.  SE Custom 24 Poplar Burl і SE Custom 24 Burled Ash додають відмітний новий вигляд, одночасно забезпечуючи класичну играбельность PRS, надійність і живий тон.  Ці моделі зберігають всі базові характеристики SE Custom 24, включаючи кленовий топ на корпусі з червоного дерева, кленовий гриф Wide Thin профілю, 24 лади, мензура в 25 дюймів, запатентований лите тремоло PRS і пару 85/15 «S» звукознімачів з трьохпозиційним перемикачем і  push / pull регулятором тону.  Екзотичний шпон надає унікальність цього відмінному вміє звучати інструменту.

 

(c) Jam.ua