Категорії
Бренди

NAMM 2020: D'Addario представляє VENN!

 

 

 

 

 

 

D'Addario Woodwinds з гордістю представляє VENN, новий вид тростин, що надходять у продаж в квітні 2020 року


 
 
 
 
 

 

VENN знаменує собою нову еру в інноваціях дерев'яних духових інструментів: поєднання стабільності і довговічності синтетичної тростини зі звуком і відчуттям натуральної.  Щоб імітувати органічну структуру очерету, ми провели реверс-інжиніринг самої тростини, нашаровуючись полімерні волокна різної твердості смолою і органічними очеретяними елементами, щоб отримати заготовку для нової тростини.  Результат?  VENN живе довше і перевершує всі пов'язані продукти, і при цьому звучить і грає, як твоя улюблена очеретяна тростину.

Голова правління / директор з інновацій Джим Д'Аддаріо каже: "У 2014 році я поставив перед нашою командою Woodwinds завдання створити першу синтетичну тростину, яка б мала властивості і ігрові характеристики натуральної. Після декількох років і тисяч годин ми вирішили задачу шляхом створення матеріальної матриці  сополімерів, поздовжніх волокон і реальних елементів очерету, які мають фізичні та звукові властивості реальної тростини. "
 

VENN відкидає компроміс гри з синтетичної тростиною і вже отримує схвальні відгуки від провідних світових музикантів грають на духових інструментах.
 

 "Коли я вперше грала на VENN, я була просто приголомшена», - розповідає артистка D'Addario Woodwinds Катісс Бакінгем. Це був зовсім інший досвід - ці палиці органічні і живі. Найбільше я цінувала неймовірну передбачуваність і послідовність. Вони дійсно повністю пере-  відтворили тростину і тим самим змінили правила гри. я дуже хочу, щоб все спробували оту поламану! Шкода тільки, що після першого бета-тестування я не змогла взяти палицю з собою! "


VENN живе набагато довше звичайної тростини, неймовірно стабільна від тростини до тростини, і менш схильна до розколювання, сколів і руйнування від використання.  VENN не вимагає підготовки, догляду та обслуговування і стійка до впливу навколишнього середовища, включаючи температуру, вологість і багато іншого.

 
Спочатку VENN буде доступна для кларнета (Сі бемоль), альт і тенор саксофонів.  Початок продажів намічено на квітень 2020.

(c) Jam.ua