Категорії
Бренди

Новое поступление: RockBag і Rockboard!


Друзі!  Представляємо вам RockBoard® MOD 2 V2 - універсальну TRS, Midi і USB патч панель для педалборд


RockBoard® MOD2 V2 це зручна універсальна і проста у використанні патч-панель для педалборд RockBoard.  Вона встановлюється в MOD слот, який є у всіх нових педалборд RockBoard (крім серії DUO), полегшуючи комутацію різноманітних кабелів - саме те, про що мріє безліч гітаристів.
Використовуючи RockBoard® MOD2 ти можеш без праці організувати приховану під педалборд комутацію педалей, об'єднавши всі з'єднання в одному компактному модулі.  Більш того, MOD2 також допоможе організувати і кабелі живлення, завдяки наявності наскрізних роз'ємів типу IEC і 2.1 x 5.5 "бочки".

 
RockBoard® MOD2 стане незамінним помічників для підключення до MIDI сумісним підсилювачів, процесорів ефектів і іншим пристроям, а наскрізне USB з'єднання дозволить миттєво підключити твій педалборд до комп'ютера або звукової карти.  Чотири TRS роз'єми відмінно працюють не тільки з педалями, а й з будь-якими джерелами стереосигнала.  І звичайно ти можеш використовувати їх для того, щоб підключати окремі педалі в петлю ефектів підсилювача або ж в якості основного входу / виходу.

Зустрічайте відроджену серію гітарних чохлів CrossWalker від компанії Warwick і її дочірнього бренду RockBag!

ROCKBAG RB20456B Cross Walker - Electric Guitar
ROCKBAG RB20456B Cross Walker - Electric Guitar
RockBag Cross Walker - це дуже міцні чохли для гітари, оснащені містким знімним рюкзаком.  Міцний водонепроникний матеріал RokTex® з якого виготовлений зовнішній шар, захищає інструмент від будь-яких примх погоди.  Надійний чорний нейлон, з якого виготовлена ​​внутрішня обробка додатково посилений в області контакту з механікою і бриджем електрогітари.  Для додаткового захисту грифа і корпусу інструменту від механічних пошкоджень чохол має 20мм підкладки Neck-Support і Guitar-Saving-System.

 

Для того, щоб гарантувати комфорт при перенесенні, задня спинка чохлів Cross Walker має ергономічну форму і виготовлена ​​з "дихаючого" матерівала, а ремені оснащені пом'якшувальними підкладками.  Пластикова ПВХ вставка з металевими ніжками внизу чохла дозволяє безпечно поставити його у вертикальному положенні.  Крім знімного рюкзака (який ти можеш носити окремо від чохла), RockBag Cross Walker оснащений додатковим кишенею для аксесуарів, так що тепер тобі не знадобиться додаткова сумка для того, щоб вмістити всі твої педалі і кабелі.

 
Чохли Cross Walker доступні в виконаннях для акустичних, класичних, електро і бас-гітар.

RB22180B Drum Pillow

Ще одна корисна і практична новинка від RockBag - демпфер-подушка для бас-барабана RB22180B, виготовлена ​​з м'якої джерсовой тканини.  Цей аксесуар - простий і зручний спосіб зменшити гудіння і небажані призвуки бас-бочки, що виникають при грі.  Чи не потребує будь-яких спеціальних навичок або інструментів для установки.

ROCKBAG RB22180B Drum Pillow
ROCKBAG RB22180B Drum Pillow
ROCKBAG RB21412B Student Line - Keyboard Bag
ROCKBAG RB21412B Student Line - Keyboard Bag
Також в продаж надійшли нові моделі чохлів для клавішних інструментів: RB21412B і RB21417B, відмінно підходять для більшості компактних синтезаторів з автоакомпанементом.

Міцний водовідштовхувальний матеріал RockTex, надійна ручка для перенесення і великий зовнішній кишеню на "липучці" в поєднанні з доступною вартістю роблять ці чохли відмінним вибором для студентів і музикантів з обмеженим бюджетом.

Еще одна новинка: доступный чехол для 1/2 классической гитары Rockbag RB20513B серии Student. Этот чехол изготовлен из фирменного водоотталкивающего материала RockTex  с уплотнителем, толщиной 10мм и оснащается большим наружным карманом (формата А4), идеально подходящим для переноски нот и аксессуаров.

 

ROCKBAG RB20513B Student - 1/2 Classic Guitar
ROCKBAG RB20513B Student - 1/2 Classic Guitar

 

 

(c) Jam.ua