Категорії
Бренди

NAMM 2020: Новинки від компанії Yamaha!

Ось уже багато років стенд компанії Yamaha є епіцентром будь-якої музичної виставки.  Yamaha заслужено вважається одним з кращих виробників музичних інструментів та звукового обладнання у всьому світі.  Поєднання унікального накопиченого досвіду майстерності і новітніх технологічних досягнень дозволяють компанії не просто розширювати асортимент продукції, а й щорічно дивувати музикантів абсолютно новими інструментами і професійним обладнанням, що допомагають їм максимально розкрити свою креативність!

 

В цьому році, на виставці NAMM Show 2020 на Анахаймі, Каліфорнія, компанія Yamaha представила більше 70 нових продуктів, включаючи як варіації вже існуючих моделей, так і абсолютно нові: синтезатори, гітари, акустичні ударні установки і багато іншого.

Yamaha YC61 - новий погляд на сценічний орган!Yamaha YC61

Створений спеціально для живих виступів, сценічний орган YC61 заснований на оновленій технології моделювання віртуальних ланцюгів (VCM) електрооргана з фізичними регуляторами, розширеним управлінням в режимі реального часу, автентичним звучанням кращих акустичних і електропіано і синтезованим FM тембрами.

VCM орган

Як можна розмістити тепле насичене автентичне звучання органа в компактному корпусі сценічного електропіано?  Інженери Yamaha відтворили його з нуля.  Фірмова технологія Virtual Circuitry Modeling (VCM) відтворює схемотехнику вантажних аналогових еквалайзерів, компресорів та фазером аж до характеристик транзисторів і резисторів, для того щоб достовірно передати найдрібніші нюанси звучання - жодна цифрова симуляція на це не здатна.

Фирменная технология Virtual Circuitry Modeling (VCM)
Завдяки цій технології, Yamaha змогла вмістити в компактний корпус YC61 все багатство і красу звучання класичного електромеханічного органу.  Більш того, ти можеш вибрати один з трьох типів віртуальних фонічних коліс - нове (як ніби тільки з коробки), розроблене і вінтажну, з унікальним характером тембру.  Все ще недостатньо?  Тоді можливість настройки клацань клавіш, розсіювання, швидкості обертання динаміка і багатьох інших параметрів дасть тобі можливість створити те саме унікальне звучання органу, яке ти шукаєш.

VCM Rotary Speaker


YC61 дає тобі автентичне звучання класичного обертового динаміка (ефект Леслі), без необхідності в технічному обслуговуванні.  Вибирай між двома реалістично змодельованих профілями - чистим і перевантажено-агресивним - і налаштовуй швидкість їх обертання для тотального контролю ефекту.

VCM ефекти


Технологія VCM відтворює звучання і поведінку вантажних ефектів і high-end студійних сигнальних процесорів, моделюючи їх схемотехнику аж до оригінального аналогового компонентного рівня.

FM орган


У 1983 році, компанія Yamaha представила світу, що стало легендарним звучання FM (Frequency Modulation) синтезу, випустивши модель DX7.  Сьогодні YC61 пропонує той же FM синтез нового покоління музикантів.  Просто переключись в режим FM Organ і ползунковиє регулятори почнуть керувати 8-ю FM операторами, які передають чисте звучання з масивним низом.  хочеш більше характерності в звучанні?  Просто додай Леслі ефект або віртуальний підсилювач і насолоджуйся новими вібраціями.  Інтуїтивне і зрозуміле управління дозволяє легко відривати для себе нові звуки.  Або ж відтворювати класичне звучання транзисторного органу: від м'якого і теплого і до агресивно зудить, вибравши один з трьох режимів FM Organ.
клавіатура Waterfall
Yamaha YC61 - клавиатура Waterfall

Абсолютно нова клавіатура Waterfall - результат ретельних досліджень клавіатур традиційних органів і консультацій з кращими виконавцями з усього світу.  Результатом стала клавіатура Waterfall з автентичними відчуттями при грі, яка ідеально підходить для техніки виконання органістів.

Дізайн

Yamaha YC61
Електроорган YC61 створений не тільки для того, щоб грати.  Цей інструмент готовий до ударів, точкам, подряпин, перевезенням в багажнику під купою інших інструментів - він здатний витримати все!  Простіше кажучи: YC61 створений максимально надійним і довговічним - таким же надійним як і компанія, яка створила його.  Незважаючи на це, вага YC61 становить трохи більше 7 кілограм, тому ти легко зможеш перевезти його навіть самостійно.

Зручне управління
Панель управления Yamaha YC61

YC61 призначений для виступів, а не довгих копаній в меню.  Його інтуїтивний інтерфейс дозволяє легко розділяти клавіатуру, накладати шари і налаштовувати всі нюанси звучання прямо з передньої панелі.  Цей інструмент - доказ того, що компактність не завжди ускладнює управління!

Унікальні регулятори (Drawbars)
YC61 Drawbars

Дев'ять повзунків YC61 мають саме ті розміри і довжину ходу, які ти очікуєш від органу.  Але це ще далеко не все.  Спеціальний дизайн з настроюваної LED індикацією дозволяє легко побачити відмінності між модельованої верхньої і нижньої конфігураціями і грати в режимі поділу клавіатури.  Це як якщо б у тебе був ще один віртуальний набір регуляторів, для ще більшої кількості звуків, додаткової гнучкості і більшого вибору параметрів.

Преміальні акустичні фортепіано Yamaha

На борту YC61 ти знайдеш два преміальних концертних рояля: Yamaha CFX і Yamaha S700 з повноцінною динамікою, експресією і всіма найдрібнішими нюансами звуковидобування - все завдяки ретельному семплірованіє і войсінгу оригіналів.
  •      [CFX] Yamaha CFX - наш флагманський 9-футовий концертний рояль, який ми розробляли протягом 17 років.  CFX характеризується іскристими верхами, потужними басами з неймовірним динамічним діапазоном і міццю проектувати весь цей звук в оточенні повноцінного симфонічного оркестру.
  •      [S700] Yamaha S700 - це акустичний рояль ручної роботи, створений майстрами Yamaha.  Він має здатність бути почутим крізь щільні аранжування, при цьому залишаючись делікатним і виразним в соло партіях.  S700 був одним з найпопулярніших тембрів рояля в сценічних синтезаторах S90ES і S90.
  •      [C7] Yamaha C7 - один з найбільш часто використовуваних в записах інструментів.  Цей рояль відрізняється потужним і чистим звучанням, яке ідеально прорізає будь мікс.
  •      [U1] Yamaha U1 - найпопулярніше піаніно в світі.  Тембр U1 в CP73 і CP88 має класичний "юзабельний" характер.  Це робить його ідеальним для будь-якої музики, де необхідно звучання і харизма справжнього піаніно.

Електропіано і клавішні

  • [Real FM Electric Pianos] - електропіано, засноване на тій же технології, яка принесла DX7 всесвітню популярність.  YC61 оснащений технологією FM синтезу з 8-ю операторами, для неймовірно динамічного і виразного звучання, яке неможливо відтворити ніякими семплами!
  •      [Yamaha CP80] Yamaha представила електричні роялі CP80 і CP70 в 1978 році, щоб дати музикантам чудовий звук рояля, який може пробитися в міксі з живою групою.  Звук CP80 на новому YC61 одночасно потужний і "жирний" з широким динамічним діапазоном.
  •      [78 Rd] Електропіано 78 Rd має широкий динамічний діапазон, високу якість і відмінно підходить для ефектів.  Підходить для будь-яких музичних жанрів.
  •      [75 Rd] 75 Rd має більш брудним, фанковим звучанням електропіано, і відмінно підходить для музики, що вимагає особливої ​​атмосфери і характеру.
  •      [73 Rd] 73 Rd видає вінтажну, "жирне" звучання електричного піаніно.  Ідеально підходить для балад і акомпанементу для вокалістів.
  •      [Wr] Електропіано Wr пропонує вантажні та сучасні версії фісгармонії з широким динамічним діапазоном.

Підключення до ПК / iOS

YC61 обладнаний вбудованим USB стерео аудіо- та MIDI інтерфейсом для Mac, PC і iOS.  Використовуючи стандартний USB кабель ти легко зможеш записувати аудіо і MIDI сигнали YC61 в будь-якому аудіоредактор.
 

Нові електро-класичні гітари серії NX
Yamaha NTX/NCX

Класичні гітари для сучасних музикантів

Інструменти серії NX відрізняються ергономічним сучасною формою корпусу і фірмовими звукоснимателем і преампом від Yamaha, розробленими для задоволення потреб сучасних виступаючих музикантів.  Гітари NX Series залучають як любителів традиційної класичної гітари, що шукають інструмент, який чудово звучить в підключенні, так і для гітаристів, що грають на акустичних і електрогітарах і бажаючих відкрити для себе всю красу звучання нейлонових струн.

Гітари NX серії - яскравий приклад прославленого майстерності Yamaha у створенні чудово звучать і комфортних інструментів.  На додаток до цього всі чотири моделі обладнані не має аналогів системою звукознімачів Atmosfeel ™, що забезпечує чудове звучання, незалежно від рівня гучності.

Витончений і зручний корпус з вирізом, продуманий підбір порід дерева, приваблива кольорова окантовка резонаторного отвори і увага до кожної деталі - гітари NX серії стануть ідеальним вибором для музиканта, який шукає чудову комбінацію стилю і зручності гри.

Система зв'язок деки


В результаті детальних вимірів і безлічі експериментів, в систему зв'язок деки було внесено кілька поліпшень для посилення басового відгуку без шкоди для міцності конструкції.  Надалі, ці зміни були доопрацьовані для того, щоб підкреслити переваги конкретних порід дерева і оптимізувати форму корпусу.

Система звукознімачів Atmosfeel

Витончений і зручний корпус з вирізом, продуманий підбір порід дерева, приваблива кольорова окантовка резонаторного отвори і увага до кожної деталі - гітари NX серії стануть ідеальним вибором для музиканта, який шукає чудову комбінацію стилю і зручності гри.
Система зв'язок деки

В результаті детальних вимірів і безлічі експериментів, в систему зв'язок деки було внесено кілька поліпшень для посилення басового відгуку без шкоди для міцності конструкції.  Надалі, ці зміни були доопрацьовані для того, щоб підкреслити переваги конкретних порід дерева і оптимізувати форму корпусу.

Система звукознімачів Atmosfeel

Yamaha NCX - звичний варіант для любителів класичної гітари

Традиційна товщина грифа і ширина порожка

Традиційна глибина корпусу

Кругле резонаторное отвір
Yamaha NTX - комфортний варіант для музикантів грають на акустичній і електрогітарі

Більш тонкий профіль грифа і менша ширина порожка в порівнянні з традиційною класичною гітарою

Любителі електрогітари знайдуть тонкий корпус більш зручним

Овальне резонаторное отвір

 
Компактна ударна установка Yamaha Stage Custom Hip
Yamaha Stage Custom Hip

Нова компактна ударна установка Yamaha Stage Custom Hip - стане ідеальним вибором для камерних виступів в невеликих приміщеннях або домашніх занять.  Справжня знахідка для подорожуючих барабанщиків!

20 "бас-барабан має глибину всього 8", але незважаючи на це здатний видавати багате басів звучання, порівнянне з повнорозмірними установками.!

Напольный том с пружиной

Підлоговий том Yamaha Stage Custom Hip оснащений 20-жильний пружиною і може бути легко перетворений в глибокий 13 "робочий барабан. Завдяки цьому ти можеш експериментувати в різних музичних жанрах без необхідності придбання додаткового малого барабана.

100% березові корпусу барабанів

Також як і у "старших братів", корпуси барабанів Yamaha Stage Custom Hip виготовлені з 6 шарів берези - конструкція, яка вже стала синонімом барабанів Yamaha.  Багате звучання ударних такої конструкції має чудовий резонанс з виразною серединою і відмінно підходить до більшості музичних стилів.

Новий синтезатор початкового рівня PSR-E273

PSR-E273

Коли гра на інструменті радує, ти хочеш більше репетирувати.  Чим більше ти репетируєш - тим більше розвиваються твої навички виконання.  Чим краще твоє виконання ... тим сильніше тобі хочеться грати.

PSR-E273 об'єднує 384 якісних тембру і 143 стилю автоакомпанементу від Yamaha з продуманою системою навчання, яка надихає юних музикантів реалізувати свій потенціал і стимулює вивчати і грати музику.  Різні розважальні та навчальні функції PSR-E273 допоможуть прискорити навчання і перетворять заняття музикою в веселу гру, яка приносить задоволення.

PSR-E273
Режим QUIZ:

PSR-E273 допомагає розвивати музичний слух відтворюючи різні звукові ефекти і дозволяючи музиканту вибрати відповідну їм клавішу.
Режим LESSON:

Вчися грати різні композиції з трьома режимами уроків: Listen & Learn, Timing and Waiting.
запис:

Записуй власне виконання використовуючи вбудований рекордер і відтворювати їх для вдосконалення навичок гри.

(c) Jam.ua