Категорії
Бренди

NAMM 2020: новинки від IK Multimedia!

На виставці NAMM Show 2020 на Анахаймі, Каліфорнія, італійська компанія IK Multimedia з гордістю представила кілька нових продуктів, що дозволяють підняти креативність та творчі пориви музикантів на абсолютно новий рівень!

IK Multimedia NAMM 2020 - JAM.UA

AXE I/O SOLO - компактний і доступний аудіоінтерфейс з просунутими настройками для гітари!

IK Multimedia AXE I/O SOLO - JAM.UA
IK Multimedia AXE I/O SOLO

Створений гітаристами і для гітаристів, цей інтерфейс робить процес запису простіше, швидше і набагато краще!  AXE I / O SOLO - компактний 2-in / 3-out USB аудіоінтерфейс, обладнаний фірмовим мікрофонним підсилювачем IK Multimedia PURE, адаптивним інструментальним входом з можливістю формування тембру твоєї гітари, ексклюзивним виходом Amp Out для підключення справжніх гітарних підсилювачів і педалей ефектів і висококласними 24  -біт 192 кГц перетворювачами для максимально точного захоплення звучання інструменту.

AXE I / O SOLO дозволяє легко об'єднати безмежні можливості AmpliTube (або будь-якого іншого гітарного програмного забезпечення) з твоїм улюбленим підсилювачем або педаллю ефектів, без необхідності в складній комутації і "танців з бубном".

IK Multimedia AXE I/O SOLO - JAM.UA
AXE I/O SOLO
Перемикач active / passive миттєво адаптує інструментальний вхід під тип звукознімачів, обходячи непотрібні ступеня посилення при використанні активних датчиків, максимально зберігаючи прозорість і чистоту сигналу.  PURE і JFET режими дозволяє AXE I / O SOLO переключатися між прозорим і ламповим режимом після натискання однієї кнопки.  І, звичайно ж, варто згадати фірмову IK функцію адаптації імпедансу Z-Tone ™ дає можливість налаштувати вхідний опір відповідно до звукоснимателями твоєї гітари: при максимальному імпедансі звук стане більш щільним, різким і точним, а якщо послабити навантаження, він стане більш товстим і  жирним.

 

Всього за кілька хвилин експериментів з перемикачами і регуляторами ти зможеш отримати унікальний звук гітари, який чудово поєднується з міксом, як якщо б це був еквалайзер - і все це в режимі реального часу.
IK Multimedia AXE I/O SOLO - JAM.UA
IK Multimedia AXE I / O SOLO надходить в продаж влітку 2020 року рекомендованою роздрібною ціною 249.99 Євро.

 
Z-TONE Buffer Boost і Z-TONE DI - нові педаль і передпідсилювач з можливістю формування тембру інструменту
IK Multimedia Z-TONE Buffer Boost и Z-TONE DI - JAM.UA
 Z-TONE Buffer Boost / Z-TONE DI

Представляємо нові Z-TONE DI і Z-TONE Buffer Boost!  Засновані на схемотехнике кращого в своєму класі аудіоінтерфейсу AXE I / O, ці абсолютно нові девайси дозволяють легко формувати тембр інструменту і полегшують його підключення до звукового обладнання - краще і зручніше ніж коли-небудь!

Z-TONE DI

IK Multimedia Z-TONE DI - JAM.UA
Z-TONE DI

Після кількох десятиліть вивчення всієї сигнальної ланцюжка гітар і бас-гітар, ми усвідомили, що більшість мікшерів і аудіоінтерфейсів далеко не ідеальні для цієї мети і залишають бажати кращого.  Саме це усвідомлення стало причиною народження нового Z-TONE DI.  Цей преміальний активний дібокс "запакований" унікальними функціями для гнучкої комутації та формування правильного гітарного тембру.

IK Multimedia Z-TONE DI - JAM.UA
Перш за все: перемикач active / passive, що адаптує інструментальний вхід до будь-якого інструменту, зберігаючи сигнал максимально чистим і недоторканим.  Далі - більше: PURE і JFET схемотехніка дають тобі неосяжну палітру тональних фарб, від абсолютно прозорого і незабарвленого до теплого і багатого гармоніками з невеликим среднечастотним фокусом.  Це як якщо б у тебе було два підсилювача в одному!

 

Регулятор Z-TONE - та ж фірмова IK функція адаптації імпедансу, що і в AXE I / O, яка налаштовує вхідний опір відповідно до звукоснимателями твоєї гітари: при максимальному імпедансі звук стане більш щільним, різким і точним, а якщо послабити навантаження, він  стане товщим і жирним.
IK Multimedia Z-TONE DI - JAM.UA
Z-TONE DI

На додаток до всього перерахованого вище, Z-TONE DI обладнаний додатковим виходом Hi-Z Link out, який передає оригінальний зовнішній вхід.  Завдяки цьому ти зможеш легко записувати DI треки в студії або ж змішувати чистий і оброблений сигнали під час виступів на сцені для ще більшої тональної гнучкості!

Z-TONE Buffer Boost

IK Multimedia Z-TONE Buffer Boost - JAM.UA
Z-TONE Buffer Boost

Z-TONE Buffer Boost - це високоякісний інструментальний передпідсилювач з виключно низьким рівнем шумів і широким частотним діапазоном, оснащений багатоконтурною схемотехнікою для адаптації до будь-якого типу гітари, звукознімачів або стилю.

IK Multimedia Z-TONE Buffer Boost - JAM.UA

Також як і у випадку з Z-TONE DI, ти можеш перемикатися між активними і пасивними звукознімачами і PURE і JFET каналами.  Завдяки цьому ти зможеш домогтися більш широкого діапазону тембрів використовуючи одну і ту ж гітару, експериментувати з тим, як твій сетап реагує на ці зміни, або ж отримати потрібний гітарний тон, незалежно від того, записуєшся ти в студії або виступаєш на сцені.

IK Multimedia Z-TONE Buffer Boost - JAM.UA
Z-TONE Buffer Boost має балансний XLR вихід для підключення до микшерам і активним акустичним системам.  Підключайся безпосередньо в обхід підсилювача, або ж змішуй чистий і оброблений сигнали, щоб отримати ще більше тональних варіацій.  А можливість харчування від стандартної 9В "крони" або 9В мережевого адаптера дозволяє легко інтегрувати Z-TONE Buffer Boost в твій педалборд.

 

Z-TONE Buffer Boost і Z-TONE DI будуть доступні навесні 2020 року рекомендованою роздрібною ціною 169.99 Євро і 149.99 Євро.

 
iRig Pro Duo I / O - нехай весь світ стане твоєю студією!
IK Multimedia iRig Pro Duo I/O - JAM.UA
iRig Pro Duo I/O

Натхнення може наздогнати тебе де завгодно.  Неважливо, записавши ти музику, відео, подкасти або будь-який інший контент, іноді воно захльостує тебе далеко від студії.  Саме тому IK Multimedia створили iRig Pro Duo I / O - твій ідеальний компаньйон, ультракомпактний 2-канальний аудіо / MIDI інтерфейс, оснащений всім необхідним для запису високоякісного аудіо.

Заснований на неймовірно успішному iRig Pro Duo, новий iRig Pro Duo I / O відрізняється від нього оновленими мікрофонними передпідсилювачами зі збільшеним запасом посилення, додатковим USB-C кабелем для підключення до сучасних пристроїв і фірмовими драйверами для комп'ютера, що забезпечують оптимальну продуктивність при підключенні до ноутбуків і  планшетів під управлінням Windows.  На додаток до цього, регулятори гейна отримали індикатори рівнів для зручності моніторингу, а корпус тепер має особливе гумове покриття, стійке до пошкоджень.

IK Multimedia iRig Pro Duo I/O - JAM.UA
iRig Pro Duo I/O

iRig Pro Duo I / O сумісний з iPhone, iPad, Android, і Mac / PC і відмінно працює з більшістю аудіо та відеоредакторів: від GarageBand і FilMIC Pro до Facebook і Instagram - твої можливості обмежені тільки твоєї фантазією!  Для максимальної мобільності він може отримувати харчування від двох батарей типу АА і не розрядить твій iPhone або iPad.  Само собою, при підключенні по USB, iRig Pro DUO I / O також може живиться і від ноутбука або Android пристрої.

IK Multimedia Software - JAM.UA
І традиційно, разом з iRig Pro DUO I / O ти безкоштовно отримуєш колекцію професійних додатків для створення музики від IK Multimedia і контенту для них, вартістю понад 500 $.

iRig Pro DUO I / O буде доступний на початку 2020 року рекомендованою роздрібною ціною 199,99 Євро


(c) Jam.ua