Категорії
Бренди

Behringer Neutron вже у продажу!

Напівмодульний аналоговий синтезатор Behringer Neutron володіє 100% аналоговим трактом, але при цьому не є клоном якогось іншого відомого синта. Behringer Neutron надає колосальні переваги, відносно інших моделей, що мають в рази більший цінник. Використовуючи два генератори з функціями вибору октави, форми хвилі та ширини хвилі, Neutron здатний дати щільний і насичений звук, за що аналогові синтезатори так люблять й цінують. А наявність широкого спектра опцій для зміни параметрів фільтра, модуляції, шуму, а також вбудованої аналогової затримки, овердрайву і комутаційної панелі з 32 входами й 24 виходами дозволить вам віртуозно маніпулювати характером звуку, знайшовши оригінальні та унікальні музичні малюнки.
Використовуючи два генератори з функціями вибору октави, форми хвилі та ширини хвилі, Neutron здатний дати щільний і насичений звук, за що аналогові синтезатори так люблять й цінують. На борту Neutron є два потужних і надзвичайно гнучких осцилятора, заснованих на легендарному чипі CEM3340 Дага Кертіса. Причому обидва генератори мають незалежні функції настройки октав і питчів при зміні висоти ноти. За допомогою регуляторів Shape можна робити вибір між однією з п'яти типів хвилі, а також з'єднувати різні хвилі між собою. А завдяки ручці P. Width надається можливість змінити характер хвиль, наповнюючи звук новими обертонами. На додаток, в режимі Paraphonic можна грати двома осциляторами по окремо. За допомогою такого набору функцій Behringer Neutron може створювати будь-який звук, який ви тільки забажаєте.

Behringer Neutron може створювати будь-який звук, який ви тільки забажаєте.Neutron здатний надати вам неперевершені можливості формування звуку. Фільтр синтезатора Moffat з частотою зрізу та резонансними регуляторами має режими Hi-Pass, Low-Pass і Linear, що не часто спостерігається навіть в дорогих моделях. LFO дозволяє вам переміщатися між 5 формами сигналів модуляції, а також змінювати частоту модуляції. Використовуючи дві оболонки ADSR, ви можете незалежно впливати на роботу кожного елемента синтезатора. А за допомогою функцій Sample and Hold, Limit Rate Limiter і двох атенюаторів ви отримаєте величезний простір для вашої уяви. Застосовуйте вбудовані ефекти, щоб ваша музика грала з новими кольорами. Схема перенавантаження може зробити звук більш живим і агресивним, а аналогова затримка на основі технології BDD додасть йому велику об'ємність та характер.
Neutron здатний надати вам вражаючі можливості формування звуку.Якщо вам не вистачає всіх функцій, пропонованих синтезатором Neutron, використовуйте комутаційну матрицю. Маючи 32 входи й 24 виходи, надасть вам можливість самостійно побудувати маршрут, по якому рухається сигнал, або додати до нього сторонні пристрої та модулі. Таким чином, ваші можливості помножуються в рази! Аналоговий синтезатор Behringer Neutron не має власної клавіатури та управляється по MIDI. Завдяки цьому ви можете використовувати клавіатуру зручного для вас розміру і якості, сторонні секвенсори або керувати синтезатором за допомогою ноутбука через USB-порт.

Behringer Neutron може створювати будь-який звук, який ви тільки забажаєте.