Категорії
Бренди

Новинки HARMAN на виставці NAMM Show 2019

HARMAN взяла участь у виставці NAMM Show 2019, яка пройшла з 24 по 27 січня в Анахаймі (США, штат Каліфорнія). Компанія представила на своєму стенді ряд новинок, включаючи потужні прожектори Martin, оновлену прошивку мікшера Soundcraft Ui24R 3.0, цифрові бездротові радіосистеми AKG і компактні студійні монітори JBL One Series 104.


HARMAN, дочірня компанія Samsung Electronics, найбільший в світі постачальник професійних аудіо-відео-, світлових рішень і систем управління, прийняла участь у виставці The NAMM Show 2019. Відвідувачі стенду компанії побачать як нові продукти, так і поновлення раніше випущених моделей.


Важливою прем'єрою стала оновлена ​​прошивка мікшера Soundcraft Ui24R - Soundcraft Ui24R 3.0. У ній представлено кілька нових можливостей. За допомогою каскадування стало можливим з'єднати два мікшера Ui24R через Ethernet і отримати додаткову шину 32х32 між консолями. Користувачі можуть легко перемикатися між хостом і віддаленим пристроєм одним кліком через інтерфейс HTML5. Cue recall дозволить зберігати і швидко завантажувати налаштування міксу, процес відбувається бесшовно за рахунок блокування змін до маршрутизації і процесорах, що важливо для заходів з низьким рівнем гучності, наприклад, в театрах. Додані прості кнопки для відправки стандартних UDP-команд на зовнішні пристрої (наприклад, програмне забезпечення освітлення). З їх допомогою можна запустити світлові пре-сети, що може виявитися корисним для місць і заходів, де немає фахівців з висвітлення (наприклад, на корпоративних презентаціях).


Завдяки функції Big Desktop з'явилася можливість спостерігати за всім процесом мікшування з допомогою однієї великої віртуальної консолі. Користувач бачить графіки компресорів і еквалайзерів і може швидко перемикатися між елементами управління. Функція Reverb Pre-Delay від Lexicon дозволяє встановити час до приходу перших відображень від поверхонь приміщення і змоделювати бажану акустичну атмосферу. Включена розширена підтримка сенсорних екранів: користувачі можуть контролювати Ui24R з однією з 25 моделей тач-скрін моніторів, підключених до мікшера через HDMI і USB. Зареєстровані користувачі Ui24R можуть отримати нову прошивку безкоштовно.


Бездротові цифрові радіосистеми AKG DMS100 і DMS300 поєднують в собі надійну частоту 2,4 ГГц і фірмову якість AKG, створюючи звук студійної керування, розширені функції безпеки і акумулятором зі збільшеним терміном служби. Восьмиканальний DMS300 і чотирьохканальна DMS100 доступні в двох версіях: з ручним мікрофоном AKG і з боді-пеком для роботи з інструментами або гарнітурою. Цифрові бездротові системи DMS гарантують виняткову продуктивність для співаків, музикантів і провідних завдяки аудіокодірованію без стиснення 24 біт / 48 кГц, наднизької затримки і безпеки сигналу, яка забезпечується 256-бітовим шифруванням AES.


Компактні студійні монітори JBL One Series 104 призначені для провідних подкастів, музикантів, а також любителів аудіо / відео будь-якого рівня. Як і попередні монітори цього бренду, JBL One Series 104 дають можливість почути всі деталі при зведенні і редагуванні контенту. Вони роблять це за допомогою нових інноваційних коаксіальних 4,5 "динаміків, що забезпечують максимальну продуктивність чистих високих частот і глибоких басів без сабвуфера навіть на високому рівні гучності. Це досягається за допомогою 60-ватного підсилювача, який може підняти гучність колонок до 104 дБ (пік) без спотворень - на відміну від інших моніторів цього класу.


Головна прем'єра - ультракомпактний профільний прожектор Martin ERA 300 з ефективним білим джерелом світла потужністю 260 Вт. Martin ERA 300 забезпечує чітку гобо-проекцію з рівним полем. У ньому реалізовані функції і характеристики, як правило, не зустрічаються в інших приладах цього класу: система передачі кольору CMY, зум 1: 2, світловий потік в 9500 люменів, електронне затемнення і стробирование, колірне колесо, два шари гобо, діафрагма, що обертається призма і панорамування.


Martin ERA 300 Profile створює більший світловий вихід, ніж аналогічні за розміром і оснащенню джерела. Повністю електронне діммірованіе забезпечує надзвичайно швидке стробирование, миттєвий контроль інтенсивності і рівну заливку при будь яскравості. Змішування кольорів за схемою CMY визначає широкий спектр можливостей - від тонких пастельних тонів до глибоких, яскравих кольорів, а також швидкість переходів і плавність загасання. Завдяки зуму, ERA 300 Profile ідеально підійде для різної висоти підвісу, а ширина променя забезпечить необхідний охоплення на невеликих сценах.


Крім цього, компанія продемонструвала раніше показані прожектори Martin ELP і Martin MAC Allure. Еліпсоїдний прожектор Martin ELP представлений в двох варіантах: WW (теплий білий світ) пропонує кращу в індустрії кольору і яскравість, а CL (кольорове світло) забезпечує багаті насичені кольори і кращий рівень продуктивності в своєму класі.


Прилади ELP оснащені передовим набором функцій, серед них високоефективне ручне регулювання Fine Focus і швидке фокусування приладу без потоку даних (Fast Focus). Прожектор Martin MAC Allure об'єднує в собі запатентований механізм адитивного змішування кольорів, 7-сегментний піксельний промінь і вбудоване управління за допомогою P3 і DMX. У список його функцій включені діммірованіе, стробирование, змішання кольорів, гобо, діафрагма, призма, зум, фокусування і панорамування.