Категорії
Бренди

KORG-info: Новинки Korg на виставці NAMM 2019

На щорічній музичній виставці NAMM, яка відбулася 24-27 січня 2019 у Анахеймі (США), корпорація Korg представила багато цікавих новинок.


MINILOGUE XD


На даний момент Minilogue є одним з найбільш популярних поліфонічних аналогових синтезаторів у світі. Корпорація Korg розширила його можливості, об'єднавши звуковий двигун Prologue з секвенуванням та мікро-налаштуваннями Monologue у Minilogue XD.

Minilogue XD не замінює жоден з зазначених інструментів, а пропонує нове дивовижне звучання та захоплюючу продуктивність аналогового синтезатора.



VOLCA DRUM


Ритм є основоположним для будь якої музики. По всьому світу Volca beats і Volca sample є хітами у серії Volca.

У новому цифровому перкуcійному синтезаторі Volca Drum синтез пропонує  безліч бажаних ритм-звуків, охоплюючи широкий звуковий діапазон, включаючи барабани, звукові ефекти, навіть “crazy” ритми.  Volca Draum додає нові і виразні звуки.

Крім цього, можна створювати унікальні ритми, які виходять за рамки традиційних ритмів ударних.



VOLCA MODULAR


За останні кілька років простежується стабільне зростання модульного синтезу і єврорек стає домінуючим апаратним форматом модульного синтезатора.

Існує багато музикантів, які хотіли би почати експериментувати з єврореками і прагнуть дізнатися більше про модульний синтез.

Проте, з більш ніж 5000 модулів доступних у більш ніж 270 виробників може бути складно зрозуміти з чого почати.

З цією метою Korg випустили Korg Modular, – автономний модульний синтезатор, – компактний, доступний і зрозумілий.

Volca Modular – ідеальний вибір для всіх користувачів, які хотіли би спробувати модульні синтезатори, а також мати потужне доповнення до єврорек сетапу.



KROME EX


Представлений на виставці Korg Krome отримав серйозні оновлення. Оновлений для задоволення потреб нинішньої музичної сцени, KROME EX робить особливий акцент на звуки, які можуть відразу вписатися у композиції всіх типів. На додаток до стандартних звуків, які ніколи не втрачають свою актуальність, KROME EX отримав численні нові програми та дані PCM. Krome EX створений з великим акцентом на сучасну музику і звуки EDM.



Окрім цього, з новинок були представлені лімітовані серії KORG KRONOS i KORG KROSS.


Новенький KORG KRONOS SE відрізняється приголомшливим візуальним дизайном, що нагадує “Sunburst”, а також Italian piano PCM та спеціальним відбором звуків зі звукової бібліотеки KApro.


Презентований KORG KROSS NEON похвалився неоновими кольорами в своєму дизайні, а також встановленою додатковою бібліотекою EDM, розширеними звуками фортепіано та електропіано.


(c) muztorg.ua