Категорії
Бренди

AKAI-info: новинки AKAI на NAMM Show 2019

На NAMM Show 2019 AKAI презентували цьогорічні новинки FORCE і ROAD88


AKAI FORCE


Чутки про новий девайс Akai MPC “all-in-one”, здатний до секвенування, семплювання, синтезу і автономної роботи виправдалися. На ньому ніде не фігурує напис MPC, він має просту назву - FORCE.

Серія MPC Akai Professional забезпечує найсучасніші можливості редагування семплів, тому Force може обрізати, розтягувати, обробляти та маніпулювати ними з усією своєю потужністю, в чому допоможе якісний сенсорний мультитач дисплей.

Force має чотири  запрограмовані синтезатори, кожен з яких володіє значним набором можливостей для налаштування звуку і підтримує FM синтез.

Серед інших особливостей Force - рекордер на 8 стерео треків, можливість підключення зовнішніх синтезаторів і контролерів, вбудований мікшер, підтримка інтеграції з Ableton Live і Splice Sounds.

Також Akai Force має 16 ГБ вбудованої пам'яті, 10 з яких відведені під заводську бібліотеку звуків та інструментів.



AKAI MPK ROAD 88


Компанія Akai представила нову MIDI-клавіатуру MPK Road 88, яка має вбудований звуковий USB інтерфейс. Новинка орієнтована для використання гастролюючими музикантами і поставляється зі спеціальними кейсом, завдяки якому інструмент у будь-який момент готовий до транспортування.

Akai MPK Road 88  має 88 чутливих до швидкості натискання клавіш, колеса Pitch / Mod, 6 кнопок для управління налаштуваннями і загальний регулятор гучності. Крім цього, укомплектований вбудованим USB аудіоінтерфейсом, на борту у якого є MIDI IN / OUT роз'єми, 4 TRS виходи, вихід для навушники і 3 входи для педалей.


(c) muztorg.ua