Категорії
Бренди

Анонс NAMM Show 2018: Четверте покоління Fender Hot Rod

Уявімо на мить, що ви ніколи не чули "хот-родів" Fender. Це означало б, що ви ніколи не були на "живих" концертах, ніколи не джемили, не брали участь у репетиціях — та й навіть не заходили до музичних магазинів! Справді, сьогодні Fender Hot Rod є всюди, де виникає потреба у популярному, але професійному ламповому комбопідсилювачі, тож не дивно, що вони багато років є такою важливою частиною продукції Fender.

 

Народилися вони у 1995 році коли Річі Фліглер прийшов до Fender з такої компанії, як Marshall, та одразу зняв з виробництва Blues DeVille та Deluxe, розвивши їх здобутки у серії Hot Rod, що відрізнялася від попередників додатковим ступенем драйву.

 

Сьогодні Hot Rod отримали четверте оновлення (попереднє відбулося у 2010 р.) Зокрема, була оновлена схема попереднього підсилення, ревербератор став м'якшим, а зовнішність — ще приємнішою.

8360.jpg

Сімейство Hot Rod:

- Hot Rod DeVilleTM 212 IV,
- Hot Rod DeluxeTM IV, 
- Blues JuniorTM IV та Pro JuniorTM IV.

 

Оновлені версії легендарних підсилювачів, що так запали у душу багатьом гітаристам: модель заряджена на 40 Вт потужності з одним 12" спікером Celestion® A-Type, або 60-ватний комбо з двома 12", чи невеликий Blues Junior IV — усі вони об'єднані спільними рисами.

 

Серед них — по-новому максимально збалансований вихід, приємні м'які верхні частоти та середина, а низ — повні та об'ємні. Модифікований преамп відчутно покращив читаність кожної ноти при овердрайві будь-якої потужності. Вбудований пружинний ревербератор також був модифікований у бік пом'якшення звучання, так що можете додавати скільки завгодно реверу: звук буде об'ємним та дзвінким, але жодним чином не тьмяним чи каламутним.

 

15-ватний Про-Джуніор додає модифіковану схему гучності та класичну твідову зовнішність до серії Hot Rod. Це справжня працьовита конячка: компактний та універсальний звук, а також неперевершений чутливий відгук, що так потрібні гітаристам, які безперервно виступають, тренуються та знову виступають. Pro Junior IV відрізняється від своїх колег по серії 10” спікером Jensen® P10R з добре збалансованим виходом та приємним дзвінким треблом.

 

Оновлений дизайн — це полегшений сосновий кабінет, покращена панель з регулюваннями, надійна ручка для транспортування зі сталевим посиленням, і нарешті, дещо зістарена срібляста решітка. Завдяки цим суто косметичним рішенням цей комбо отримав унікальний фендерівський вайб. Підсумуємо: будь-який з надійних, зручних, функціональних та дружніх до ваших педалей підсилювачів Hot Rod — чудове доповнення до вашої колекції гітарного обладнання.

 

Серія підсилювачів Hot Rod IV | Fender

8352.jpg

FENDER HOT ROD DELUXE IV Нова версія легендарного підсилювача, 40 Вт, спікер 1х12 Celestion® A-Type, три канали — Normal, Drive, More Drive, ручки контролю — Presence, Reverb, Master Volume, Middle, Bass, Treble, Drive, Select Switch, Drive Volume, Bright Switch. лампи — 3 х 12AX7 та 2 х 6L6, в комплекті футсвіч та чохол.

Орієнтовна роздрібна ціна — 33 206грн.

8353.jpg

FENDER HOT ROD DEVILLE IV 212 Нова версія легендарного підсилювача, 60 Вт, спікери 2х12 Celestion® A-Type, три канали — Normal, Drive, More Drive, ручки контролю — Presence, Reverb, Master Volume, Middle, Bass, Treble, Drive, Select Switch, Drive Volume, Bright Switch. лампи — 3 х 12AX7 та 2 х 6L6, в комплекті футсвіч та чохол.

Орієнтовна роздрібна ціна — 38 986грн.

8354.jpg

FENDER BLUES JUNIOR IV Нова версія легендарного підсилювача, 15 Вт, спікер 1х12 Celestion® A-Type, один канал, ручки контролю — Reverb, Master, Middle, Bass, Treble, “Fat” Switch, Volume, лампи — 2 х 12AX7 та 2 х EL84, в комплекті футсвіч.

Орієнтовна роздрібна ціна — 23 987грн.

8355.jpg

Нова версія легендарного підсилювача, 15 Вт, спікер 1х10 Jensen® P10R, один канал, ручки контролю — Volume, Tone, лампи — 2 x 12AX7 та 2 x EL84.

Орієнтовна роздрібна ціна — 17 051грн.