Категорії
Бренди

NAMM Show 2018: Нові акустичні гітари Fender

Увага! Fender оголосили чергове розширення підрозділу акустичних гітар! Оновлення, представлене на NAMM Show 2018, урізноманітнює інструменти серії California та змушує відчути запах океану, тепло сонячних променів та незабутні пляжні вечірки. Ці гітари уособлюють характеристики, що вирізняють сонячну Каліфорнію з-поміж інших місць: вони яскраві, різнокольорові, життєрадісні та енергійні!

8487.jpg

Акустична гітара Fender зразка 60-х — це не той інструмент, для гри на якому потрібно одягати фрак та через десятки років виставляти його за склом як дорогоцінний антикваріат. Її не створювали для пишних класичних концертів; її доля — ніколи не висіти понад каміном у ролі величного трофею. Акустична гітара Fender була створена для того, щоб її закинули у багажник автомобіля та відправились на пляж. Її місце — у кав'ярнях та біля вогнища. Ці інструменти добре звучали, були якісно зроблені та мали хіпову зовнішність, що добре видно з вінтажних каталогів та рекламних постерів Fender. А найголовніше — акустики Fender були створені для того, щоб на них було весело грати.

8497.jpg

Нові моделі каліфорнійської серії Fender — RedondoNewporter та Malibu — це три нові (для сучасного музиканта) форми, створені для гітаристів з різними потребами, естетичними побажаннями та бюджетом. Цього разу акустичні гітари серії California представлені у двох вимірах:

 

1. Модель — це форма корпусу з усіма унікальними звуковими характеристиками та зовнішністю. Їх є три: великий та гучний корпус Redondo, оптимально збалансований Newporter та компактний мандрівник-Malibu — цього більш ніж достатньо щоб зацікавити усіх гітаристів, що прагнуть отримати якісний саунд Fender у необхідній комплектації.

 

2. Цінова категорія/комплектація — Player (замінить моделі Sonoran & Kingman), Special та Classic — тут різниця полягає у естетиці виконання (глянець або матове покриття, цілісна чи ламінована деревина, варіації доступних кольорів та матеріалу розетки).

 

8498.jpg

Redondo — це зовсім не нове пляжно-каліфорнійське слово у історії Fender. Це назва надзвичайно рідкісної моделі акустичної гітари, що вироблялася у короткий період з 1969 до 1971 р. та була представником унікального модернового підходу Fender до найконсервативнішого підрозділу гітарної продукції — акустичних гітар.

 

Redondo Classic

Сміливий та нахабний потужний звук — головна особливість величезного корпусу Redondo. Ці гітари покликані надихати вас з моменту, коли ви взяли їх у руки. Яскравий колір цілісного ялинового топу дуже органічно поєднується з натуральною зовнішністю цілісного червоного дерева у бічній та задній частинах корпусу, а пофарбована голова грифу з шістьома кілками в стилі стратокастера додає унікальної електрогітарної естетики Fender у акустичний світ. Серед приємних особливостей — поріжок з кістки, чохол у комплекті моделі FA-620 та преміумна електроніка Fender/Fishman.

8486.jpg

Fender Redondo Classic
Орієнтовна роздрібна ціна — 26 790грн.

 

Redondo Special

Модель Special відрізняється матовим покриттям корпусу та розеткою з клену (а не коа, на відміну від версії Classic).

8491.jpg

Fender Redondo Special
Орієнтовна роздрібна ціна — 23 970грн.

 

Redondo Player

Найдоступніший з "редондо"! Його відрізняє наявність топу з цілісної деревини, пікґарду, глянцевого покриття корпусу, накладки з горіху (грифи моделей Special та Classiс покриті пау-ферро) та поріжка Graph Tech® NuBone®.

8492.jpg

Fender Redondo Player
Орієнтовна роздрібна ціна — 11 421грн.

 

8499.jpg

Newporter — це ще одна рідкісна гітара з 60-х, час якої знову настав! І лише для того, щоб дати вам можливість виразити власне музичне бачення та дослідити креативність у найбільш простий та веселий спосіб. Унікальний корпус — поєднання форм "концерт" та "ґранд аудиторіум" — робить звук максимально артикульованим, чітким та потужним. Ідеальний варіант для живого виступу, збалансований за частотами та гучністю. Але зовнішність цієї гітари вражає з першого погляду: пофарбована у відповідний колір голова грифу (яка, у свою чергу, відрізняється знайомою електрогітарною формою), а поєднання класичних яскравих кольорів 60-х (їх назви говорять самі за себе: Hot Rod Red Metallic та Cosmic Turquoise) з натуральними махагоновими боками та задньою частиною вийшло надзвичайно вдалим. Fender Newporter у версії Classic безперечно одна з найяскравіших акустичних гітар, які ви бачили!

 

Fender Newporter Classic

8482.jpg

Fender Newporter Classic
Орієнтовна роздрібна ціна — 26 790грн.

 

Newporter Special

Як і усі інші гітари "Special" каліфорнійської серії, Newporter Special доступний у матовому чорному виконанні, з розеткою з клену.

8489.jpg

Fender Newporter Special
Орієнтовка роздрібна ціна — 23 970грн.

 

Newporter Player — з пікґардом та у кольорах Jetty Black, Candy Apple Red, Champagne, Rustic Copper.

8494.jpg

Fender Newporter Player
Орієнтовна роздрібна ціна — 11 421грн.

 

8500.jpg

Справжня креативність вимагає справді нестандартних творчих засобів — таких, як акустична гітара Fender Malibu. Чи то мова йде про блискучий Malibu Classic з цільної деревини, чи Special у матовому виконанні, чи доступний Player — всі вони відрізняються короткою мензурою 24.1" а-ля Mustang та Duo-Sonic та невеликим зручним корпусом — надзвичайно вдале поєднання класичного звучання та компактного розміру, ідеального для сміливих музичних мандрів (мандрів у прямому сенсі).

8485.jpg

Fender Malibu Classic
Орієнтовна роздрібна ціна — 27 075грн.

8490.jpg

Fender Malibu Special
Орієнтовна роздрібна ціна — 23 970грн.

8495.jpg

Fender Malibu Player
Орієнтовна роздрібна ціна — 11 258грн.

8484.jpg