Категорії
Бренди

Анонс NAMM Show 2018: Серія Fender Parallel Universe

Десь у паралельному всесвіті...
... існують інструменти, які виглядають "звичайно"... нормально... буденно...

Але це в паралельному всесвіті, на іншій планеті "Земля" вони не викликають ніякого ексайтменту. А в нашій реальності, на нашій планеті Земля, це дивина та й годі! Ви тільки подивіться на ці мікси форм та конфігурацій...Так, від деяких можна навіть втратити здоровий глузд, та залишитись дивакуватим, завжди усміхненним йолопом... А може тут ви знайдете інструмент, який ви шукали й про який мріяли у снах?

Ви знаєте всі ризики, ми вас попереджали! Готові?

Ні, ще не готові!

Нас усіх очікують 9 унікальних інструментів, кожен з яких буде випускатися протягом лише 1 місяця, починаючи з квітня й до грудня включно! Орієнтовна вартість цих гітар в Україні 2299$. Тож, якщо ви побачили ту саму, свою єдину — не зволікайте, й замовляйте, бо час спливає дуже швидко, а коридор між нашим та паралельним всесвітом неминуче закривається...

 

JAZZ-TELE

Шоу-бізнес називається шоу-бізнесом не просто так — ти маєш безкомпромісно справити враження й запам'ятатись! Тому Fender створили дещо досі небачене — лімітоване видання Jazz Tele. Чи створені ці гітари для surf, punk, jazz або country? Та байдуже, грай що хочеш, а інструмент йтиме з тобою в ногу завдяки натхненному вінтажем саунду, сучасним комфортним покращенням та сенсаційній естетиці!
На деці з ясеню красуються два American Vintage ’65 singlecoil Jazzmaster звукознімача, а 3-слойовий пікгард та American Pro Jazzmaster Tremolo — довершують вишукану картину!
Це сміливий інструмент для сміливих музикантів, і це твій шанс вхопити частину унікального стилю Fender!

8418.jpg
8419.jpg

TROUBLEMAKER

Грати музику — заняття для бунтарів та бешкетників від природи, артисту треба вийти на сцену, та якимось магічним чином змусити повний зал незнайомих людей насолоджуватися чимось, що вони не чули до цього! 
І щоб голови слухачів обернулися до сцени, вам потрібен правильний інструмент для роботи, щось накшталт Troublemaker Tele! Окантована дека з махогону та кленовим топом, кастомний Cabronita пікгард та лакове покриття? Так, Fender безумовно допоможуть вам створити деякі "проблеми" з цим лімітованим релізом! 
На додачу, пара фірмових звукознімачів Shawbucker змушують цей інструмент гарчати та кричати, не жертвуючи чіткістю та яскравістю тону!
Не соромтеся побільше рухатися на сцені, врешті решт "хороші хлопці" рідко творять історію!

8420.jpg
8421.jpg

STRAT-TELE HYBRID

Гібрид страту й телекастера — це ідеальний інструмент, щоб грати гарячі пасажі при будь яких умовах та налаштуваннях! Традиційна дека телекастера вдягнута в нове вбрання — пікгард страту, три Custom Shop ’69 Aged Strat® звукознімача, Strat synchronized tremolo bridge та елегантне сріблясте "спагетті" лого Fender на голові грифу! Дека з ясеню позаду має усі стратівські фішки для ще більш комфортної гри та доступу до верхніх ладів! Універсальний, потужний та унікальний StratTele Hybrid — це один з кращих способів твангувати до безтями!

8422.jpg

TELE THINLINE SUPER DELUXE

З'явись на сцені з елегантним Tele Thinline Super Deluxe! Відчутний вплив західної культури та класичний саунд робить цей лімітований існтрумент сирим та вишуканним одночасно! Як? Пара насичених та тонально багатих звукознімачів TV Jones® Classic та вже давно ставший классичним напів-порожній корпус приголомшливого кольору із сріблястим пікгардом та подвійним кантом, усе це змушує олд-скул сяяти по-новому! Під ручкою тону ховається bass-cut перемикач, що дає ще більше контролю над гнучкістю голосу цього інструмента. Limited-edition Tele Thinline Super Deluxe — гітара для сміливих та впевненних музикантів, що хочуть додати стилю та блиску до своєї колекції!

8423.jpg

'51 TELECASTER PJ BASS

Наче вийшовши із машини часу DeLorean, цей Limited Edition '51 Telecaster PJ Bass розкачує классичний дизайн своїм громоподібним сучасним тоном та підвищенним комфортом при грі! Аутентичний стиль виражено у всьому — від оригінального классичного 1-слоєвого пікгарду до подвійних концентричних ручок гучності та вінтажного лого на голові грифу. Маючи відчутний панч та рик, цей бас може викликати сейсмічні коливання і не схожий ні на що, з того що ви вже чули! Два Custom Shop звукознімачі надають йому громоголосної сили — '60s Jazz Bass single coil bridge pickup та '60s P Bass split-coil middle pickup, та можуть набувати різної форми завдяки концентричним ручкам гучності та тону. Ця бас-гітара має кленовий гриф з профілем від '63 P Bass (що визнаний ледь не найвдалішим профілем грифу для бас-гітар), та з 9.5" радіус накладки. 
'51 Telecaster PJ Bass прямо з серця рок-н-роллу буде потужним доповненням до стайні будь якого бас-гітариста!

8424.jpg

METEORA

Елегантна, рухлива та збалансована — це Meteora, нова лімітована оффсетна модель, що несе в собі традиції Fender у створенні дизайну, за який можна потрапити під арешт! Звучання динамічне і дуже пасує обрисам гітари — вона жадає ревіти на сцені, і робить це завдяки двом Custom Shop Tele звукознімачам, а саме Custom Shop vintage-style Tele (bridge) та Custom Shop Twisted Tele (neck)! Meteora поєднує міць та грацію, і безсумнівно є дитям Fender! Гриф від American Professional Jazzmaster з профілем від '65 Jazzmaster та з радіусом накладки в 9.5" й оздоблений блочною інкрустацією додає довершенності та незрівнянного комфорту при грі. Ясенева дека, лакове покриття, кастомний однослоєвий пікгард та компенсовані латунні сідла — Meteora стоїть однією ногою в минулому Fender споглядаючи у майбутнє, й готова випробовувати ліміт вашої креативності!

8425.jpg

JAGUAR STRAT

Сподіваюся що хіпстер який зажадає цю гітару вже народився! Розкішний і лискучий із хромовим оздобленням та витонченними контурами цей Limited Edition Jaguar Strat змусить глядачів порозкривати рти, щойно промені софітів осяють вас на сцені! Елегантна вільхова дека Стратокастера прикрашена хромовими панелями і черепаховим пікгардом від Ягуару — безумовно, цей блискучий стиль для найсміливіших гітаристів, з саундом що вражає наповал! Fender взяли не тільки візуальні атрибути від Ягуару, вони взяли його гнучку коммутаційну схему та сумістили її із електронікою Страту, аби створити унікальну та потужну гібридну систему! Традиційний 5-ти позиційний перемикач поєднано із регулятором тону для бриджевого звукознімача, в той час як два верхні перемикачі дозволяють в третій позиції обирати або середній звукознімач, або усі три одночасно для потужного вибуху тону! Відкалібрований набір вінтажних синглів Ягуару звучить аутентично й передає атмосферу 60х. Гриф з мензурою в 25.5", профілем Deep C, радіусом палісандрової накладки в 9.5", нульовий поріжок з кістки, бридж від Мустангу — усе це робить гру максимально комфортною та надійною. Зухвалий та витонченний одночасно, Jaguar Strat був створений з єдиною метою — принести неймовірний стиль до сцени!

8426.jpg

WHITEGUARD STRAT

Для кожного, хто мріяв про комбінацію кусючого твангу Телекастера з ергономічними, вишуканими контурами Страту, Fender створили цю неймовірну лімітовану гітару — Whiteguard Strat! Фурнітура Телекастера, електроніка та знайоме відчуття при грі? Check! Ясенева дека Стратокастера з лаковим покриттям та білим пікгардом? Check! Унікальний стиль та звук який ви можете отримати тільки від Fender? Check! Секрет кусючого тону цього Страту це пара Custom Shop ’51 Nocaster звукознімачів! Вірні оригінальному дизайну, ці звукознімачі мають класичний саунд, що змусили світ закохатися у Fender. The Whiteguard Strat — це незвичайна комбінація, що є візуально стимулюючою музичною машиною, яка звучить та виглядає вбивчо!

8427.jpg

AMERICAN ELITE NASHVILLE TELECASTER

Завдяки інноваційному підходу, цей Limited Edition Elite Nashville Telecaster HSS уособлює в собі найпередовіші можливості із позачасовим стилем! Це дизайн робочої конячки майбутнього — універсальний та унікальний гібрид що був створений аби підкорювати сцени та студії! ShawBucker у бриджевій позиції та пара Pure Vintage '64 Tele звукознімачів у міддловій та нековій позиціях дають цій гітарі видатний, сильний голос! Розроблений спеціально для найкомфортнішої гри гриф має компаундовий профіль з переходом від "C" до "D", та 9.5"-14" радіусом. В результаті маємо топовий інструмент, що розбиває стереотип про можливості Telecaster!

8428.jpg