Категорії
Бренди

Анонс NAMM Show 2018: Вінтажний дизайн барабанного хардвера у стилі 60-х у поєднанні з надійністю та якістю ТАМА

Цьогорічне розширення опцій хардвера, яке TAMA вже зовсім скоро представлять на NAMM Show 2018, направлене в бік полегшення, виструнчення та спрощення дизайну всесвітньо відомих стійок та педалей.

8342.jpg

Зустрічайте: нова серія хардвера TAMA Classic надає можливість відчути елегантну простоту та вайб 60-х, але з легендарною надійністю та функціональністю сучасних розробок!

8328.jpg

Класична пряма стійка Tama HC52F, створена за участі джазового барабанщика Пітера Ерскіна, виявилася настільки вдалою, що у 2018 році вона переросла у повноцінну серію хардвера з вінтажними стійками на пласкій основі та полегшеною конструкцією.

Сучасне відродження вінтажних музичних жанрів та зростаюча популярність естетики 60-х не могли залишитися непоміченими виробниками музичних інструментів та музичного обладнання. Тому спеціально для постійно зростаючої аудиторії вінтажних тарілок, ТАМА розробили стійки, що 100% відповідають естетичним особливостям давно минулої, але жодним чином не менш актуальної епохи.

8336.jpg
8343.jpg

Якщо сучасні та надійні, але дещо громіздкі конструкції стійок видаються вам заважкими, заважають розташувати стійку достатньо близько до бас-барабана, або просто не відповідають естетиці вашого сетапу, вам сподобаються тонкі та пласкі ніжки компактних стійок серії Classic!

8333.jpg
8334.jpg

Компактність та легкість стійки малого барабана жодним чином не зменшила її універсальність та легкість налаштування. Корзина підходить під широкий спектр розмірів — від 12" до 15".

8336.jpg

Класична педаль для бас-барабана HP50 — це те, чого не вистачало барабанним адептам простоти та елегантної легкості. Ні для кого не секрет, що незвичайні мінімалістичні сетапи часто-густо підсилюють креативний струмінь та дозволяють вивільнити неочікувано оригінальне звучання.

Класична педаль ТАМА — це витончений шлях до цієї креативної простоти з простим, дружнім дизайном та увагою до усіх дрібниць.

8337.jpg

Налаштування кута колотушки та футборда — важливі опції для використання з бас-барабанами різних діаметрів — для "прицільного" удару в центр та для коригування сили атаки.

8338.jpg
8339.jpg

Класична колотушка дозволяє отримати рівномірні удари з чіткою артикуляцією та теплим звуком.

Найпомітніша особливість класичної педалі — унікальна конструкція налаштування пружини — дозволяє регулювати натяг, не встаючи зі стільця: це означає, що виконувати необхідні налаштування та перевіряти результат можна одночасно.

8340.jpg

Доступними будуть не лише педалі, прямі стійки під тарілки, стійки для хай-хета та малого барабана, але й повноцінні набори хардвера.

Очікувані ціни хардвера TAMA серії Classic в Україні:

8331.jpg

Набір HC4FB (з сумкою в комплекті) — 8 352грн.

8330.jpg

Класична стійка для хай-хета HH55F — 2 890грн.

8329.jpg

Класична педаль для бас-барабана HP50 — 3 035грн.

8335.jpg

Класична стійка для малого барабана HS50S — 1 994грн.

8327.jpg

Класична стійка для том-тома HTS58F — 2 023грн.