Категорії
Бренди

Оновлення в асортименті TC Electronic

 фото TC Electronic Sub 'N' Up Mini Octaver

 

TC Electronic Sub 'N' Up Mini Octaver

 

Доносячи всю красу поліфонічних октав, відомих ще від «старшого брата», педаль ефектів TC Electronic Sub 'N' Up Mini звучить по дорослому, при тому, що виглядає крихітною. Зосереджуючись на простоті та легкості у використанні, ми зняли міні-перемикач та ручку, для налаштування на дві октави вниз.

фото TC Electronic Sub 'N' Up Mini Octaver

 

Насправді, ви все ще можете перетворити Sub 'N' Up Mini на олдскульний монофонічний октавер, щоб перенестися в далеке минуле. А якщо ви хочете сучасне звучання, то алгоритм поліфонічної октави відслідковуватиме всі ваші ноти, навіть якщо ви гратимете акордами, а також, коли встановите понижену ноту.

 

 

На додачу до всього можна зануритися в масу надихаючих пресетів нашого сімейства TonePrint. Достатньо тільки скористатися безкоштовним програмним додатком для смартфона TonePrint, для того, щоб завантажити будь-який пресет через звукознімач гітари до вашої педалі.

 

 

TC Electronic Mimiq Mini Doubler

 

фото TC Electronic Mimiq Mini Doubler

Педаль ефектів  TC Electronic Mimiq Mini Doubler забезпечує таке ж саме потужне та інноваційне подвоєння звуку вашої гітари, як і більша її версія. Завдяки своєму оригінальному алгоритму подвоєння, «конденсованому» та «втиснутому» в маленьку скриньку, Mimiq Mini забезпечує справжній ефект подвоєння студійного класу у, до неможливості, малій педалі. 

 

 

Увімкніть педаль ефектів Mimiq Mini Doubler та відчуйте епічну велич звучання вашої гітари всупереч мініатюрним розмірам, наче вас супроводжує персональний другий гітарист. Педаль Mimiq Mini додасть вам ще один ефект до вашого арсеналу і залишить більше вільного місця у вашому педалборді.