Категорії
Бренди

PreSonus AudioBox USB 96 - бюджетний 2-канальний звуковий USB-інтерфейс

Компанія PreSonus анонсувала випуск портативного аудіо- та MIDI-інтерфейсу AudioBox USB 96. Виконане в міцному суцільнометалевому корпусі (розміри його складають 44,45 × 139,7 × 139,7 мм), цей пристрій є простим у використанні і доступним за ціною рішенням для мобільного звукозапису. Сам виробник стверджує, що новинка стане ідеальним вибором для музикантів, продюсерів з обмеженим бюджетом. 

Сумісний з Mac і PC, PreSonus AudioBox USB 96 може використовуватися з будь-якою популярною DAW, будь то Ableton Live, Cakewalk Sonar, Cubase, Logic, Pro Tools або Studio One Artist. У плані конструктивних особливостей модель AudioBox USB 96 може похвалитися професійними конвертерами 24 біт / 96 кГц і високоякісними мікрофонними попередніми підсилювачами класу A.

 

Комутаційні можливості PreSonus AudioBox USB 96 представлені 2-ма мікрофонними / інструментальними комбовходами XLR-1/4 ", 2-ма балансними лінійними main-виходами на роз'ємах TRS, одним стереофонічним виходом на навушники (заявлена ​​потужність 2 × 60 мВт на 60-омному навантаженні ), а також входом і виходом MIDI. Наявність останніх забезпечує можливість підключення до новинки синтезатора або MIDI-контролера. Живлення інтерфейс отримує по шині USB, підключення зовнішнього адаптера тут не передбачено.
 
6839.jpg
 
За попередніми даними вартість становить $ 99,95. Поставлятися пристрій буде з програмою Studio One Artist і набором плагінів Studio Magic.