Категорії
Бренди

QSC представляє серію К.2!

Компанія QSC з радістю представляє серію K.2, яка є довгоочікуваним новим поколінням світового бестселера компанії – лінійки потужних акустичних систем K FamilyНова серія K.2 точно також містить у собі повнодіапазонні акустичні системи – 8-дюймову K8.2, 10-дюймову K10.2 і 12-дюймову K12.2, але пропонує безліч удосконалених функцій, що встановлюють новий стандарт у технологіях потужних акустичних систем. QSC анонсує ще одну новинку: KS212C – перший у своєму класі одноблоковий потужний кардіоїдний сабвуфер.

Кожна модель лінійки K.2 оснащена 2000-ватним модулем живлення, ідеально відповідним до високопродуктивних динаміків і компресійних драйверів. Технологія DMT™ (Directivity-Matched Transition) гарантує збалансоване звукове покриття у всій зоні прослуховування. Вбудований DSP забезпечує роботу технології Correction™, з поліпшеним контролем системи й ще більш досконале відтворення звуку.

 

 

 

Неймовірно гнучкі в роботі моделі серії K.2 також мають у своєму розпорядженні бібліотеку пресетів, створених для найбільш частих варіантів застосування: як сценічні монітори, для відтворення танцювальної музики, як посилення музичних інструментів, для конференції із застосуванням хедсетів і так далі. У той же час К.2 пропонує можливість збереження сцен (Scenes) для активізації користувацьких налаштувань – таких, як тип вхідного сигналу, затримка, еквалайзер, кросовер через Lcd-екран і контрольну панель позаду корпусу. Усі три моделі можна застосовувати як головний робочий портал або як монітор на підлозі. Кожна модель також може бути підвішена, установлена на стіні або на конструкції з ферм, а також розміщена на штативі – як прямо, так і під кутом 7,5 градусів завдяки новому подвійному стакану.

«Феноменальний успіх серії K безпрецедентний для індустрії проаудіо й саме він установив стандарти відмінного дизайну, високої ефективності, неперевершеної якості й дивної довговічності, – казав Ray van Straten, старший директор з маркетингу компанії QSC. – Продукт нового покоління піднімає планку ще вище для даної категорії й, безумовно, зміцнить репутацію лінійки K Family на довгі роки».

Ідеальним доповненням як для нових акустичних систем K.2, так і для легендарних моделей серії K є новий кардіоїдний сабвуфер KS212C, який являє собою прорив в інноваціях і дизайні й має всі сильні сторони високоякісного кардіоїдного сабвуфера. Він підходить для мобільних виступів, Av-продакшну, прокатних компаній, а також для різноманітних по масштабу концертів, де існує необхідність позбутися від зайвих низьких частот на сцені. Два 12-дюймових драйвера, що працюють на бандпасс камеру 6-го порядку, живляться від 3600-ватного підсилювача і контролюються DSP для відчутної різниці на рівні 15 дБ на передній стороні корпусу. Так само, як моделі серії K.2, KS212C має вдосконалений DSP зі сценами, що зберігаються користувачем, і пресетами з Lcd-екраном й контрольною панеллю. Високо портативний корпус з комфортними алюмінієвими ручками й чотирма шасі для транспортування. Два стакани під штатив з різьбленням M20 дозволяють установити топ на 35-міліметровій стійці як у вертикальному, так і горизонтальному положеннях сабвуфера.

Компанія QSC підкреслює, що моделі серії K.2, так само як і кардіоїдний сабвуфер KS212C будуть мати глобальну 6-ти річну гарантію за умови реєстрації продукту на сайті qsc.com.