Категорії
Бренди

НОВЕ НАДХОДЖЕННЯ: C.F. MARTIN & Co (США)!

Друзі! Представляємо вам гітари, укулеле і струни від легендарного американського бренду C.F. Martin & Co!

Компанія Martin, а точніше C.F Martin & Co. створює інструменти виняткової якості вже на протязі більше 175 років! Складно переоцінити внесок Martin в розвиток гітари, тому що саме її розробки стали згодом індустріальними стандартами. Повірте, немає такої гітарної компанії в світі, яка б не скопіювала їх і не використовувала в своїй виробничій лінії: починаючи від Х-образної системи зв'язок верхньої деки, т.зв. 14-ладової гітари (14 лад, місце, де гриф з'єднується з декою), і закінчуючи найбільшим «Дредноутом». Саме так - дредноут винайшла компанія Martin!
 
Авторство назви належить прадіду нинішнього глави компанії Крісу Ф. Мартіну IV - Френку Генрі Мартину, великим фанату військової історії Британської Імперії. У 1905 році Британія, щоб зміцнити свої позиції на морі спустила на воду свій найбільший, суперсучасний на той час лінкор під назвою ... «Dreadnought», що в перекладі означає «безстрашний». Через 10 років в 1915 році Френк вирішив дати новій моделі гітари ім'я «Dreadnought», щоб виділити її більш потужне, насичене і гучне звучання в порівнянні з більш компактними і тихими інструментами тих років. І ось сьогодні можна з упевненістю стверджувати, що дредноут - найпопулярніша акустична гітара в світі (і, найбільш копійована).

 

Гитара Martin купить в Украине

 

Залишаючись одним з провідних виробників акустичних інструментів, і сьогодні гітари Martin виробляються вручну майстрами, які використовують як нові технології в дизайні, так і майже двохсотрічну спадщину своїх засновників.

 
Гітари Martin і струни Martin - це вибір музикантів зі всього світу, вибір ікон року, кантрі, фолк і блюграсс стилів. І не тільки їх. Це вибір нових, які тільки починають свою кар'єру зірок у всіх сегментах сучасної поп культури, від телебачення (Glee, Psych, Raising Hope і American Idol) до кіно; на Бродвеї і в книгах, обкладинках популярних журналів.

 

  

Компанія також відома завдяки своїм високоякісним струнам для акустичних гітар. Лінійка Martin SP® LIFESPAN ™ - найбільш швидко зростаюча в індустрії серія струн з покриттям для збільшеного терміну служби, тоді як Martin SP пропонує кращу на ринку якість сердечника, для чудового інтонування та стабільності ладу. 

Струны Martin SP lifespan для гитары купить в Украине

 

У продаж надійшли акустичні гітари Martin серій Standard, 15 Series, 16 Series, X Series, Dreadnought Junior, міні гітари Little Martin, тревел гітари Backpacker, а таже найширший асортимент високоякісних струн Martin для акустичних, класичних, електро- і бас -гітар.