Категорії
Бренди

Maestro Original нова лінійка педалей від Gibson

Звертаючись до свого культового минулого та орієнтуючись на інноваційне майбутнє, компанія Gibson підготувала ґрунт для нової ери звуку для нинішнього та майбутніх поколінь. Коли 60 років тому Gibson подарувала світу Maestro, ніхто не міг передбачити новаторський успіх. Тепер, через десятиліття, Gibson відроджує бренд Maestro, представивши лінійку педалей ефектів Maestro Original Collection із п'ятьма новими педалями: Fuzz-Tone FZ-M, Invader Distortion, Ranger Overdrive, Comet Chorus та Discoverer Delay – все розроблено та оформлено для музикантів, котрі прагнуть створити унікальний звук. Кожна педаль Maestro працює як інноваційна педаль «два в одному» з одним перемикачем між двома різними тембрами. Кожен з них має просте налаштування з трьома регуляторами, має True Bypass, більш ергономічний, зручний для педалборду форм фактор.

Maestro Original Collection віддає шану звуку та стилю новаторським і улюбленим класичним моделям бренду, залишаючись при цьому вірним новаторському духу Maestro із сучасними функціями, універсальністю та можливостями налаштування тону. Вплив Maestro як родоначальника педалей ефектів сформував музику, яку ми знаємо від The ​​Rolling Stones до Raconteurs, від Pete Townshend до George Harrison, від Clapton до Frampton і від Foo Fighters до Black Keys. Maestro допомогла артистам досягти звуку, який вони чули у своїй голові та своєму серці, свого фірмового звуку.

«Maestro були першими комерційно успішними педалями, вони змінили все і привели в рух весь світ педалей та ефектів, – говорить Мет Келер, старший директор з розробки продукції Gibson Brands. – Ми використовуємо особливу естетику Maestro для розробки унікальних підходів до кожного з цих ефектів таким чином, щоб це було весело та з поглядом у минуле, але з розумінням того, що потрібно сучасним гітаристам. Палітра звуків Maestro актуальна для нових, випадкових та професійних гравців, і всі у Gibson відчували відповідальність та зобов'язання відродити Maestro, тому що це життєво важливо для історії педалей».




 

Fuzz-Tone FZ-M

Маестро створив першу у світі фуз-педаль – Maestro Fuzz-Tone FZ-1 – легендарне звучання ключової пісні The Rolling Stones(I Can't Get No) Satisfaction, яка стала першим хітом групи №1 у США.

Нова Maestro Fuzz-Tone FZ-M, повністю аналогова педаль, яка може похвалитися функціональністю «два в одному» для підвищення звукової універсальності як з фузом, натхненним FZ-1, так і з густішим, сучаснішим тоном фузів. Його схема з 3 регуляторів забезпечує інтуїтивно зрозуміле керування. Регулятор Attack керує кількістю фузу. Регулятор Tone дозволяє налаштувати тембр від яскравого та скрипучого до теплого та пухнастого або десь між ними. Використовуйте регулятор Level, щоб встановити вихідну гучність. True Bypass перемикач вмикає світлодіодні індикатори в ріжках логотипу Maestro, коли він увімкнений, тому ви завжди знатимете, коли ефект активний.




 

Maestro Ranger Overdrive

Натхненна овердрайвом деяких з найпопулярніших вінтажних лампових підсилювачів у світі, Maestro Ranger Overdrive є сучасною повністю аналоговою педаллю овердрайву з двома режимами, що забезпечують два різні тони – теплий, виразний, схожий на підсилювач з легким перегрузом та другий, який трохи чистіший і винятково чутливий до дотиків, він змішується з чистим сигналом і є відмінним вибором для використання як «завжди увімкненого» ефекту, яким можна керувати за допомогою атаки медіатора та регулятора гучності гітари. Класичне компонування Ranger з 3 регуляторів забезпечує інтуїтивно зрозуміле регулювання посилення (величини овердрайву), тону та рівня вихідного сигналу, з великою кількістю гучності, що дозволяє вийти далеко за межі посилення. Ви можете легко використовувати Ranger Overdrive як бустер, щоб сильніше вдарити по входу вашого лампового підсилювача для ще більшої гучності та гейну.




 

Maestro Invader Distortion

Maestro Invader Distortion – аналогова педаль з високим коефіцієнтом посилення, агресивним, домінуючим звуком та багатими гармоніками, що генерує широкий спектр перегрузу. Схема з 3 регуляторів пропонує інтуїтивно зрозуміле керування перегрузом, тоном та вихідним рівнем, з більш ніж достатньою гучністю. За допомогою тумблера на верхній панелі є можливість активувати вбудований Noise gate. Регулятор внутрішнього підлаштування на платі дозволяє користувачеві регулювати рівень порогового значення нойзгейту. Використовуючи маленьку викрутку, поверніть цей регулятор догори для більш високого рівня порогового значення і вниз для нижчого рівня порогового значення.




 

Maestro Comet Chorus

Maestro Comet Chorus використовує легендарну технологію Bucket Brigade Device (BBD) для створення теплих класичних тембрів хорусу. Ця повністю аналогова педаль оснащена перемикачем режимів підвищення звукової універсальності. Режим Earth забезпечує оптимізований мерехтливий ефект хорусу, а режим Orbit додає деяку амплітудну модуляцію до звуку хорусу, більш точно імітуючи звукові складності динаміка, що обертається. Регулятор внутрішнього підлаштування дозволяє користувачу регулювати рівень ефекту Orbit на свій смак. Інтуїтивно зрозуміле розташування 3-х регуляторів дозволяє швидко налаштовувати глибину (величину зміни висоти тону), швидкість (швидкість модуляції) хорусу та регулювати кількість модульованого за висотою сигналу, який поєднується з необробленим сигналом, за допомогою елемента керування Mix.

 


 

Maestro Discoverer Delay

Maestro Discoverer Delay – це аналогова педаль затримки, яка з гордістю використовує легендарну технологію Bucket Brigade Device (BBD) для створення класичного, теплого і привабливого тону затримки. Інтуїтивно зрозуміле керування з 3 регуляторів дозволяє користувачам швидко налаштовувати тривалість затримки (в діапазоні від 20 мс до 600 мс), кількість сустейну (повторення затримки) та регулювати рівень затримки в міксі. Тумблер включає вбудовану модуляцію, яка застосовує будь-що, від злегка насиченого, схожого на стрічку ефекту до сильно зрушеного по висоті модуляційного ефекту до затриманого сигналу. Два внутрішні потенціометри дозволяють користувачеві регулювати Rate (швидкість) та Width (діапазон розгортки) модуляції, яка працює, коли перемикач режимів знаходиться у верхньому положенні (Mode-On). Використовуючи маленьку викрутку, поверніть за годинниковою стрілкою, щоб збільшити, проти годинникової стрілки, щоб зменшити швидкість і ширину модуляції.