Категорії
Бренди

Новинки доступні в продажу: Dunlop/MXR/Cry Baby/Way Huge!

Компанія Jim Dunlop

Американська компанія Jim Dunlop є одним з провідних виробників гітарної електроніки. Численна кількість музикантів по всьому світу використовують"квакушки" CryBaby і педалі ефектів серії MXR. Ви зустрінете їх скрізь: у музикантів-початківців і зірок світового рівня. Їх голос - це голос рок музики, який чути на мільйонах мультиплатинових записів по всьому світу! Крім того, Jim Dunlop виробляє високоякісні струни, слайдери, каподастри, широкий спектр ременів, медіаторів, ладів, а також засобів догляду за інструментами. & nbsp;

MXR DEEP PHASE

MXR DEEP PHASE

Засноване на культовій вінтажній схемі, звучання педалі Deep Phase кристально чисте з яскраво вираженим свистом, зрізаними середніми частотами та динамічним "голосовим" відгуком на вашу атаку. Якщо ви любите жирні, плавні акорди або м'які спокійні текстурні мелодії, ця педаль підлаштовується під вашу інтенсивність гри. Вона дуже добре працює і з низькими частотами, тому з басом теж звучить неймовірно. В той час, як оригінальна модель страждала від серйозного падіння гучності при включенні, Deep Phase була розроблена, щоб відповідати рівню, коли ви натискаєте на перемикач.

CRY BABY CUSTOM BADASS DUAL-INDUCTOR EDITION WAH

Ця педаль обмеженого випуску поєднує два найзнаковіші звучання Wah-wah в історії за допомогою Halo Inductor і червоного Fasel Inductor для створення широкої та динамічної палітри, що розширює ваш музичний вираз.

Експресивне та горлове звучання: індуктор Halo™

Індуктор Halo виробляє хвилюючий тон, прославлений британськими легендами блюзу - широкий, дуже виразний діапазон і горловий середньочастотний діапазон, що натякає на зворотний зв'язок. Виберіть Halo Inductor, щоб додати насиченості та яскравості своїм лід тонам.

Яскравість і пишна гармонія: індуктор Red Fasel®

Переключайтеся між індукторами Halo та Fasel у будь-який час за допомогою міні-перемикача, зручно розташованого з правого боку педалі.

WAY HUGE ATREIDES ANALOG WEIRDING MODULE

Way Huge Atreides Analog Weirding Module пропонує калейдоскоп органічних синтезаторних звуків. Натхненний вінтажним міні-синтезатором 1980 року, цей пробуджуючий свідомість пристрій створює монофонічний ефект з безліччю шарів, якими можна за необхідності керувати за допомогою техніки динамічної гри та регулювання кожного з декількох повзунків. Натискання на педаль викликає вибух гарчання субоктави, виразної вокальної оболонки, фази свисту та грубих звуків фузза. Підніміться на високу дюну і погляньте на світ музичних задоволень, повний чистої уяви.

WAY HUGE SMALLS AQUA-PUSS ANALOG DELAY

 

 

Аналоговий ділей Aqua-Puss улюблений багатьма гітаристами за його яскраве гучне звучання і чудове просте управління. Тепер всі ці переваги доступні в компактному форматі Way Huge Smalls - ідеальне доповнення для твого педалборду!

Діапазон регулятора "Delay" починається від щільної 20мс затримки до "печерних" 300мс. Регулятор "Feedback" змінює тривалість і інтенсивність ефекту. Але будь обережний - в крайніх положеннях Aqua-Puss MkIII може вийти з під контролю в режим автоколивання і перетворитися в психо-осцилятор! Тим часом регулятор "Blend" дозволить встановити баланс між чистим і обробленим сигналом - від спокійного до нестримного божевілля.

 

Aqua-Puss розкриває таємницю класичного аналогового Delay і "стрічкових" відлунь в новому компактному дизайні.

DUNLOP MISHA MANSOOR CUSTOM DELRIN FLOW PICK STUDIO/LIVE

Медіатор для сцени та медіатор для студії

Misha Mansoor Custom Flow Pick ідеально передає звук, відчуття та грабельність, які потрібні Міші, але ми хотіли піти ще далі. Цей медіатор випускається у двох розмірах: 0,65 мм та 0,73 мм. Йому подобаються тонкі медіатори, тому що вони відтворюють чіткі ноти з достатньою компресією, щоб усе було міцно і в гармонії. Однак те, наскільки чітко і точно ви граєте, залежить від того, наскільки ретельно ви граєте, а наскільки ретельно ви граєте, залежить від того, коли і де ви граєте. Атмосфера на сцені відрізняється від атмосфери в студії, тому ми працювали з Мишком, щоб розробити ідеальний медіатор для кожної ситуації.

 

Для живих виступів калібр 0,65 мм згинається настільки, щоб він міг грати жорстко і швидко з енергією натовпу, виробляючи приємні, чіткі ноти, які не стають різкими. І вони сині, щоб Мишко міг знайти їх на сцені! Товщина 0,73 мм, з невеликою додатковою жорсткістю, доданою чорним барвником, забезпечує більш обдумане та контрольоване виконання, коли Мишко записує треки.

 

"Я вимогливий і, смію сказати, прискіпливий, коли справа доходить до того, що мені потрібно від медіаторів, - каже Мишко."Я сказав Dunlop, що мене це цікавить тільки якщо ми зможемо розробити ідеальну модель для мене. Після кількох років напруженої роботи, ось вона!"

DUNLOP GA59 MINI BODY & FINGERBOARD CARE KIT

DUNLOP GA59 MINI BODY & FINGERBOARD CARE KIT

Міні-набір для догляду за корпусом та грифом гітари

Комплект Mini Body & Fingerboard Kit стане привабливою покупкою або подарунком, пропонуючи основні засоби догляду за інструментом у зручній упаковці. Він містить 1 унцію поліролю Formula 65 та лимонної олії Fretboard 65 разом з високоякісною безворсовою полірувальною серветкою з мікрофібри.

 

DUNLOP DPC-SC PIVOT CAPO SATIN CHROME

DUNLOP DPC-SC PIVOT CAPO SATIN CHROME

Pivot Capo забезпечує рівномірну напругу та точну інтонацію вгору і вниз по грифу, пропонуючи яскравість, чистоту та гарний тривалий сустейн для багатого та приємного ігрового досвіду

Виберіть Pivot Capo, щоб отримати максимальне задоволення від гри. Це просто звучатиме і почуватиметься краще. І це все завдяки його дизайну.

Точна Інтонація

Запатентована вісь грифа, що самоцентрується, адаптується до різних форм грифа, забезпечуючи рівномірний натяг і стабільність налаштування навіть при русі вгору і вниз по грифу.

Легке Регулювання

Механізм з низьким опором швидко встановлює точний тиск.

Ясність і Сустейн

Ноти звучать довше і чіткіше завдяки масі та щільній гумовій прокладці.

Оптимізована прокладка

Пристосовується під радіус грифа, щоб зменшити деренчання струн.

 

Артикул: 123660
Педаль гітарного ефекту DUNLOP MXR DEEP PHASE
Артикул: 123661
Педаль гітарного ефекту DUNLOP CRY BABY CUSTOM
Артикул: 123662
Педаль гітарного ефекту DUNLOP WAY HUGE
Артикул: 123663
Педаль гітарного ефекту DUNLOP HUGE SMALLS
Артикул: 123664
Медіаторів набір DUNLOP MISHA MANSOOR CUSTOM DELRIN FLOW PICK LIVE
Артикул: 123665
Медіаторів набір DUNLOP MISHA MANSOOR CUSTOM
Артикул: 123656
Набір DUNLOP GA59
Артикул: 123666
Каподастр DUNLOP DPC-SC PIVOT CAPO SATIN CHROME