Категорії
Бренди

Новий прихід! AKG K182 – професійні повнорозмірні навушники для моніторингу.

🔥 AKG K182 – професійні повнорозмірні навушники для моніторингу.
🎧 Компанія AKG представляє професійні повнорозмірні навушники K182, які створені для використання з електронними барабанами та клавішними інструментами, а також для студійного моніторингу та домашнього звукозапису. Дана модель має закрите акустичне оформлення та забезпечує неймовірно точне звучання.
💪 Завдяки низькому імпедансу та 50-міліметровим динамікам з високою чутливістю навушники AKG K182 можна використовувати з мобільними пристроями. Серед інших важливих особливостей новинки варто відзначити складний механізм 3D-axis для зручності перенесення та зручні змінні амбушюри, які забезпечують необхідний рівень комфорту під час тривалих сеансів прослуховування. Навушники K182 комплектуються довгим знімним кабелем та різьбовим перехідником з мініджеку на джек.
👌 Зовні вони відразу заявляють про свій рівень – використані високоякісні композитні матеріали у комбінації з металом. Знімний кабель, адаптер для підключення, зручне оголів'я; на голові вони сидять, як і повинні сидіти якісні навушники.

Артикул: 123475
Навушники AKG К182