Категорії
Бренди

Нові цифрові піаніно Casio PX s1100/s3100 уже цієї осені!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Усіма барвами

Обери те, що наповнить твій простір музикою у колір твого настрою. З Casio PX s1100/s3100 це стане можливим. Новий революційний дизайн та легкість у використанні є ключовими ознаками , що характеризують новинки від Casio.

Тонкий та компактний корпус робить Casio PX s1100/s3100 найменшими цифровими піаніно з повнорозмірними взваженими клавішами. Завдяки цьому, їх можна розмітити де завгодно: у вітальні, спальні, на студії чи у у іншому приміщенні.

Серед органів керування ви не знайдете нічого зайвого, тільки найнеобхідніше. Кожна окрема сенсорна клавіша має підсвідку для покращення взаємодії з інструментом.

 

 

 

 

 

 

Об’ємний звук у малому корпусі

Серцем піаніно служить AiR Sound Source, що робить його більш об’ємним та створює відчуття як у великогабаритних акустичних інструментів. Також, у порівнянні з попереднім поколінням нові моделі PX s1100/s3100 мають покращену акустичну систему з більш збалансованим та артикульованим звучанням. Основною відмінністю є нові мембрани динаміків, що є чутливішими до коливань.

 

 

 

 

 

 

Нові можливості з Chordana Play

У комплекті з цифровим фортепіано PX s1100/s3100 йде новий Bluetooth адаптер для під’єднання до інших пристроїв. Тепер ви зможете передавати як аудіо, так і міді сигнали, записуючи свою гру безпосередньо у пам’ять вашого смартфона чи планшета. Для цих цілей ідеально підійде Chordana- безкоштовна програма у якій є можливість керувати вашим цифровим піаніно, записувати гру, вивчати нові композиції та багато іншого. У програму інтегровано 60 популярних композицій, які доступні до вивчення абсолютно безкоштовно, крім того, ви завжди зможете завантажити улюблену пісню у міді форматі, а Chordana підкаже вам як її зіграти.

 


Вже цієї осені новенькі цифрові піаніно Casio PX s1100/s3100 будуть доступними для купівлі у нашому інтернет магазині.