Категорії
Бренди

Анонс: IK Multimedia AmpliTube X-GEAR!

IK Multimedia анонсує цифрові педалі ефектів AmpliTube X-GEAR!

Нові бутик-педалі з програмним забезпеченням AmpliTube пропонують неперевершений тон і гнучкість для сцени і студії

15 липня 2021 - IK Multimedia анонсує педалі AmpliTube X-GEAR. Кожна високопродуктивна педаль має 16 різних ефектів, взятих з найпопулярніших моделей AmpliTube і абсолютно нових алгоритмів реверберації і затримки, дозволяючи переносити кращі в галузі ефекти IK з комп'ютера на педалборд.

 

А ще кожна педаль супроводжується своєю віртуальної версією X-GEAR для використання в AmpliTube 5 (включаючи версію SE). Це дозволяє користувачам записувати, налаштовувати і зберігати пресети на педаль. Тепер гітаристи можуть легко перемикатися між сценою і студією і насолоджуватися звуком світового класу де завгодно.

Чотири ексклюзивних педалі цифрових ефектів

Педалі AmpliTube X-GEAR охоплюють чотири області обробки гітарних ефектів. Дісторшн X-DRIVE і модуляція X-VIBE, які пропонують ряд знакових, маст-хев аналогових ефектів, відтворених за допомогою кращих алгоритмів IK.

 

Спеціально створені командою IK, дилей X-TIME і ревербератор X-SPACE оснащені передовими алгоритмами ефектів студійного рівня. Всі чотири педалі X-GEAR використовують високопродуктивне обладнання та новаторський DSP для неперевершеної якості звуку.

Кращий DSP

У педалях AmpliTube X-GEAR використовуються новітні технології IK і більш ніж 20-річний досвід компанії №1 по моделюванню підсилювачів і ефектів. Сучасний DSP на борту включає 16 висококласних алгоритмів для кожної педалі, взятих з найпопулярніших моделей AmpliTube, а також абсолютно нові алгоритми реверберації і затримки.

 

Педалі X-GEAR з обробкою до 192 кГц з 4-кратним оверсемплінгом, забезпечують приголомшливу чіткість з реалістичністю і відгуком, які подобаються користувачам в AmpliTube 5.

Апаратна частина з визначними характеристиками

Надійні педалі X-GEAR оснащені алюмінієвим шасі, розробленим і виготовленим в Італії, з компонентами, які гарантують найкращий звук педалі. Ультра-низький рівень шуму, перетворювачі 24 біт/192 кГц для кращого в своєму класі якості звуку, розширений частотний діапазон від 5 Гц до 24 кГц для захоплення всього тону інструменту і динамічний діапазон до 123 дБ для безшумної роботи в будь-яких умовах з будь-яким рівнем гейна. З чистим аналоговим необробленим трактом, true або soft bypass звук гітари буде звучати правдоподібно, незалежно від того, наскільки складними і простими стає сигнальний ланцюжок.

Краща в галузі інтеграція

Кожна педаль AmpliTube X-GEAR включає відповідну віртуальну версію для Mac/ПК і копію AmpliTube 5 SE. Відкривши будь-яку версію AmpliTube 5, користувачі знайдуть віртуальну педаль X-GEAR, доступну для використання в програмі. Налаштуйте будь-які параметри педалі зі зручністю зазначеного нагородами робочого процесу AmpliTube і збережіть їх як пресети. Редактор X-GEAR Preset Manager дозволяє користувачам переміщати пресети між педалями X-GEAR і AmpliTube і легко реорганізовувати їх в педалі, де можна зберегти до 300 пресетів.

AmpliTube X-GEAR

Зручний запис

Педалі X-GEAR також працюють як аудіоінтерфейси USB. Ті ж надмалошумні перетворювачі і частотна характеристика захоплюють бас або гітару в усьому її діапазоні і динаміці. Універсальні параметри маршрутизації дозволяють користувачам вибирати між відправкою оброблених або директ сигналів в свій DAW. Є стереовихід для моніторингу, і завдяки повній реалізації MIDI користувачі можуть призначати педалі X-GEAR для управління AmpliTube та/або будь-якою сумісною програмою.

Від саундчеку до виходу на біс

Коли прийшов час вийти на сцену, педалі AmpliTube X-GEAR пропонують все, що потрібно музикантам для досягнення найкращих результатів. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс і ручки управління легко налаштовуються на льоту. У приміщенні або на вулиці висококонтрасний світлодіодний дисплей інформує користувачів про параметри та банки пресетів. Вхід для педалі експресії додає додатковий контроль над будь-яким параметром, в той час як повна реалізація MIDI доступна навіть для самих складних сетапів. Ми також включили в кожну педаль 5 імпульсів кабінетів для прямого підключення до акустичних систем.

Сигнальний ланцюжок до зірок

Об'єднання педалей AmpliTube X-GEAR створює потужну команду, що безперешкодно відправляє і одержує MIDI-команди для миттєвих змін ефектів. За допомогою доданого ПО Preset Manager користувачі можуть легко налаштувати одну педаль X-GEAR в якості ведучої для відправки змін програми на інші педалі, а потім просто активувати пресети, які вони хочуть в відповідних слотах. З'єднайте педалі по MIDI і нехай шоу почнеться.

 

Завдяки відкритій архітектурі для майбутніх оновлень педалі AmpliTube X-GEAR будуть розширювати можливості музикантів на довгі роки. Тепер кожен може принести ідеальний студійний звук гітари на сцену!

AmpliTube X-GEAR

 

 

Початок продажів AmpliTube X-GEAR заплановано на осінь 2021 року.